Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:

jak się mamy?
kiepsko...

ja cierpie z powodu bycia płci żeńskiej a Salsa cierpi bo moja rodzina nie rozumie co się mówi :angryy::angryy:
znów dali Salsie do zjedzenia całą miskę gotowanych kości
a dzisiaj pretensje do mnie że pies zabrudził całe mieszkanie...
mów do dupy to cie osra... :angryy::angryy:
żeby to było pierwszy raz...za każdym razem kończy się tak samo historia z kościami a mimo to zero wniosków :roll:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:

jak się mamy?
kiepsko...

ja cierpie z powodu bycia płci żeńskiej a Salsa cierpi bo moja rodzina nie rozumie co się mówi :angryy::angryy:
znów dali Salsie do zjedzenia całą miskę gotowanych kości
a dzisiaj pretensje do mnie że pies zabrudził całe mieszkanie...
mów do dupy to cie osra... :angryy::angryy:
żeby to było pierwszy raz...za każdym razem kończy się tak samo historia z kościami a mimo to zero wniosków :roll:
[/FONT]

To każ im sprzątać :) Tylko psa żal :( I to niebezpieczne, jeśli kości drobiowe.

Posted

[FONT=Georgia]nie sprzątam ...
powiedziałam że sprzątać nie będę po psie jeśli będą dawać mu kości wiedząc ze nie trawi ich, no i jeszcze do tego byłam w pracy więc nie miałam nawet możliwości sprzątnąć...
a najlepsze jest to że Salsa robi tylko i wyłącznie na jasny dywan w pokoju mojej mamy a ona chodzi i się wścieka więc tym bardziej dziwie się dlaczego nadal jej te kości daje :roll:
[/FONT]

Posted

heeej żonkilku :multi:

o jaaa.. ale mi brakowało tej paszczy :loveu:
http://img222.imageshack.us/img222/3360/dsc01173au5.jpg

a Twoja mama to jakaś niereformowalna, czy co? :roll:
pal sześć ten dywan... bo nie Twój :diabloti:
ale jakby Salsa zjadła kości z kurczaka... :shake: strach pomyśleć :roll:

a to zdjęcie... słodkie, urocze.... i w ogóle takie... och... :loveu:
http://img233.imageshack.us/img233/7222/p102013k0za3.jpg

buziaki kochana:)

p.s. a jak ci idą pierniki? ;)

Posted

[FONT=Georgia]witam :multi::multi::loveu:

najwyraźniej niereformowalna ale to nie tylko moja mama...
u mnie w domu to chyba wszyscy tacy ociemniali :roll:
aż strach pomyśleć że w przyszłości też taka mogę być :evil_lol::evil_lol:

pierniki? hmm...
teraz bardzo dobrze :)
już przed 1 listopada dostałyśmy świąteczne rzeczy i teraz już zaczynają ludzie kupować, utargi są spore ale to dopiero początek :)
z dnia na dzień pewnie będzie coraz więcej ludu więc na brak zajęć w pracy nie będę narzekać :)
póki co jeszcze mam czas usiąść i poczytać książkę :evil_lol:

zepsułam na dobre internet w pracy :placz:
firefox sie zawiesił tak że nie mogę drugi raz go otworzyć bez zamknięcia tamtej aplikacji której nigdzie nie ma...
musiałabym zrestartować komputer a to jest głównym komp. więc nie można nam go wyłączać w ogóle chyba że informatyk da taki rozkaz ...bleee, tragedia :roll:
[/FONT]

Posted

jbk napisał(a):
Kurde, żeby tylko psu nic nie było, kij z dywanem...

A nie możesz wezwać informatyka do tego internetu?

[FONT=Georgia]
nie bo mi nie wolno korzystać tam z internetu :):evil_lol:
informatyk jest w toruniu i osobiście nigdy nie pojawia się w sklepie tylko wchodzi do kompa od tyłu i działa coś tam w nim i na ten czas jedynie wolno nam wyłączyć komputer :roll:

wczoraj znów rodzine opieprzyłam za te kości...
ciekawe na jak długo to pomoże :roll:
[/FONT]

Posted

czeeeesc
nie martw sie moja rodzina tez ociemniala ale na punkcie tuczenia psa :/ kazalam im swinie wietnamska kupic a nie znecac sie nad psem i takim sposobem zamiast ok 15 kilo moze nawet mniej logan wazy 17.80... no i od jakiegos pol roku odchudzamy sie non stop i to gowno daje bo ledwo wyjde gdziekolwiek nawet do kibla czy do lazienki to juz mu cos daja bo pewno glodny juz nie mowie o tym co sie dzieje jak wyjde np do szkoly a w domu mowia na mnie hitler bo teroryzuje psa i mu nie daje jesc jaki wniosek ? nie myc nie srac nie wychodzic :evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
czeeeesc
nie martw sie moja rodzina tez ociemniala ale na punkcie tuczenia psa :/ kazalam im swinie wietnamska kupic a nie znecac sie nad psem i takim sposobem zamiast ok 15 kilo moze nawet mniej logan wazy 17.80... no i od jakiegos pol roku odchudzamy sie non stop i to gowno daje bo ledwo wyjde gdziekolwiek nawet do kibla czy do lazienki to juz mu cos daja bo pewno glodny juz nie mowie o tym co sie dzieje jak wyjde np do szkoly a w domu mowia na mnie hitler bo teroryzuje psa i mu nie daje jesc jaki wniosek ? nie myc nie srac nie wychodzic :evil_lol:

Powiedz, co to mają za dziwne pomysły te rodziny? Wraca młody ostatnio z psami od dziadków, w odwiedziny byli. Chciałam psom dać marchewki na przegryzienie, a młody mówi, że marchewki już zjadły mnóstwo u dziadków. No i o co chodzi? Mówię, że miał protestować, ale co z tego, że on protestował, kto by słuchał czternastolatka? "Przecież im nie zaszkodzi". A g..o prawda, psy kolor zmieniają od marchewki. Normalnie zabronię odwiedzin u dziadków.

Posted

[FONT=Georgia]cześć Diable :diabloti::multi:

ja u siebie w domu też uchodzę za terrorystę, który zawsze krzyczy jak ktoś daje resztki z obiadu psu albo jakieś inne rzeczy...
"bo ona lubi" <-- standardowy tekst u mnie w domu, suka je wszystko co jej się da jak taki mały odkurzacz wiec uważają że skoro je to może dostawać :angryy:
i dają jej wszystko to co sami jedzą i nie żeby to były małe ilości...
kiedyś siostra napchała ją ogórkami kiszonymi a następnie dostała od dziadka zupe mleczną...no przecież miałam ochotę pozabijać :mad:
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]przecież o 7:40 napisałam cześć ogólne :evil_lol::evil_lol:

no ale dobra dobra :)
dzień dobry wszystkim przybyłym :loveu::multi:

jbk, heeeej miła Ma :calus:
Jabłoneczko, Tobie również dzień dobry bardzo :calus:

jedyna rzecz jakiej do tej pory Salsa nie chciała zjeść to banan :cool3:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]przecież o 7:40 napisałam cześć ogólne :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]no ale dobra dobra :)[/FONT]
[FONT=Georgia]dzień dobry wszystkim przybyłym :loveu::multi:[/FONT]

[FONT=Georgia]jbk, heeeej miła Ma :calus:[/FONT]
[FONT=Georgia]Jabłoneczko, Tobie również dzień dobry bardzo :calus:[/FONT]

[FONT=Georgia]jedyna rzecz jakiej do tej pory Salsa nie chciała zjeść to banan :cool3:[/FONT]

NO! Już mi lepiej :)

A czekoladę dawałaś?

Posted

Witanko:multi:
Ale tu kulinarnie:evil_lol: Ja miałam psa który też wszystko mógł zjeść nawet kwaszoną kapuste:roll: a raz dostał sie do zamkniętego pokoju choć do dziś nie wiemy jak to zrobił i zjadl 1,5 kg pieczeni:evil_lol: to był malutki kundelek no ale wted to sie już pochorował:evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]tak...[/FONT]
[FONT=Georgia]ona jest jak odkurzacz, wszystko wciąga :cool3::cool3:[/FONT]

Ale wiesz, że czekoladę psu, to tak jakbyś człowiekowi podała arszenik? Coś tam w kakale szkodzi zdaje się.....

Nasze nie lubią słodyczy. Może temu, że nigdy nie dostały, nie znają.

Posted

Hello moj zonkilku:multi::multi::multi:
Ale fajne fotki pies+dziecko
A u mnie tez rodzinka nie rozumie, ze Bobikowi nic nie mozna dawac jesc, no z wyjatkiem mamy, bo potem ona musi po nim sprzatac:evil_lol: wiec mu nie daje

Posted

diabelkowa napisał(a):
ja nie wiem stwiedzilam ze najlepiej mieszkac samemu ;p nikt nie denerwuje a z psa nie robia pojemnika na odpadki... lolek przychodzi sepic a mama a bo on na pewno jest glodny...

Mieszkać samemu..... marzenie.....