Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']A nie masz jeszcze? Ja to zawsze sobie tłumaczyłam, że gust mi się zmieni po latach i mi się odwidzi, ale teraz zaczynam się zastanawiać nad czymś, co wiem, że NIGDY mi się nie znudzi.....

:shake:...ale będę mieć po 5 grudnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....

3 lata temu zobaczyłam u Kasi Staff-ki tattoo jej asta na ramieniu i przekonałam się ze tattoo psiowe też może być dla kobiet ... teraz tylko mam dylemata nad umiejscowieniem... bo po psiowym to mi pomysłi ochota przyszła na coś kobiecego modernistycznego ...i tak jak psiowe miało być na ramieniu ... to teraz nie wiem czy nie zawędruje w inne miejsce a kiedyś ten babski na ramionko :oops:

TZ ma na brzuszku :p

Posted

Też bym fciało tattoo:oops: Ale nie wiem gdzie je umiejscowić, najchętniej na scapuli albo na lumbales (ćwiczę przed zaliczeniem:eviltong:), ale obawiam się, że mi wzorek znudzi za jakieś 10 lat:placz: A chciałabym coś takiego ładnego i nie wiem co to jest:placz: Dlatego też narazie pozostaje to w kwestii "myślenia":roll:

Posted

ja chyba miałam 15 lat jak stwierdziłam że zrobię sobie tatuaż na 18 urodziny ale później jakoś tak ucichło i tylko co jakiś czas nachodziła mnie myśl żeby zrobić ale nigdy nie wystarczyło odwagi żeby coś w tym kierunku zrobić i kasy nie było...
teraz jestem pewna że chcę :)
i niesamowicie się cieszę na to że to już w sobotę będzie :multi::multi:
troszkę boję się tego jakie to uczucie i mam wrażenie że na karku może ciut boleć no ale nie istotne :) nie ja pierwsza i nie ostatnia ....

a co do znudzenia się tatuażem to mając go na karku rzadko będę go widzieć więc mi się nie opatrzy :evil_lol:
a jak za kilka lat będzie brzydki to i tak nie będzie bardzo widoczny więc niech sobie wygląda jak chce :)

a jakie poruszenie u mnie w domu wywołała wiadomość że mam zamiar sobie zrobić tatuaż ...
moja mama powiedziała "jesteś jakaś pojebana" (standardowy tekst jak robiłam sobie kolczyki w uszach, nosie), siostra ma nadzieje że się jeszcze rozmyślę i dzwoniła do mnie chyba z 5 razy wczoraj żeby zapytać czy nadal chcę to zrobić...ahh, kochane są, pewnie boją się że będzie mnie boleć :) :loveu:

kilka zdjęć mam :)

Salsa prasuje moje służbowe wdzianko :)

małe prezenty za to że tak dzielnie znosi to że mnie całymi dniami w domu nie ma :)

Posted

a no nie wiem czemu :evil_lol::evil_lol:
Zuzia już waży 5kg :) a lekarka powiedziała że w normie ale mało w porównaniu do innych dzieci urosła ;)
głupia chyba się nie zna :evil_lol::evil_lol:

Posted

Znam półtorarocznego chłopczyka, który waży koło ośmiu kilogramów. Ciekawe, co by na jego temat powiedziała Twoja pani doktor ;) Dodam, że jest rozwinięty jak należy, poza wielkością ;)

A swoje to najszybciej rosną, jak patrzę na tego kolesia, co to się moim synem zowie, i muszę zadrzeć głowę, a jak chcę go cmoknąć w czółko, to muszę stanąć na krześle.... to nie wierzę ;)

Posted

:splat: :splat: a jakoś doczytałam, że na fotce to Zuzia czyli Twoja Siostra z jakimś dzieckiem, i tak sobie pomyślałam, że jakaż ona podobna do Ciebie, normalnie kropka w kropkę widać, że rodzina:loveu: Potem doczytałam, że to Ty :grins: :grins: :grins:

Posted

moja Fazula uwielbia takie kosci niestety przy Bolku era kosteczek sie skonczyla bo Bolek pier.dola szybko zjada swoja potem Fazy ktora biedna lubi sie kosteczka pobawic i pochwalic a nie odrazu pozerac :evil_lol:

Posted

oj Selkecik, Selkecik :evil_lol::evil_lol:
ja jestem ogólnie chyba podrzutkiem bo do moich sióstr nie jestem podobna ;)

Salsa tak memlała tą kosteczkę że rozmemlała ją na kilka płatów i już przestała jej się podobać pod postacią miękkiego czegoś :evil_lol::evil_lol:
a jutro się okaże czy nie zaszkodziła kostka mojej suczy....bo do tej pory praktycznie po każdej kości jaką jej kupiłam to miała rewolucje żołądkowe :roll:

ja nic nie ukrywam Basiu przy kanapie :eviltong::eviltong:
to Pan Kondom :) dumnie sobie tam stoi...niestety pękł niedawno i sypie się z niego gąbka :roll:
to 18 prezent mojej siostry, nie wzięła go ze sobą do Irl ;) :evil_lol:

a tatuaż na karku :cool3::cool3:

Posted

[quote name='clockwork']poka tatuaż :roll::roll: czy jeszcze nie????:roll::oops:

pokażę jak już będzie...
o ile nie stchórzę ;) :evil_lol:

uważaj na tego pękniętego Pana Kondoma :razz::razz:

dobrze :cool3:

a pozatym nie nadrabiam :eviltong::eviltong:

no to do zaś ;)

do do :multi:

Posted

[quote name='jbk']Heloł ;) Ja nie muszę niczego nadrabiać, bo jestem na bieżąco ;)

o O O O !!!! tera to szpanujesz :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

dobry wieczór kobietki :multi::multi::loveu:

właśnie piję herbatkę więc się mogę z Wami podzielić a cooo ...

u Nas pada śnieg z deszczem a bardziej deszcz ze śniegiem bo tego drugiego niewiele ale i tak martwi mnie ten fakt :roll:
dopiero co przecież lato było, ja jeszcze nie ogarnęłam swoim małym rozumkiem tego że się skończyło :placz::placz:

dzisiaj jestem strasznie padnięta...oczy mnie napieprzają od samego rana i łzawią a wszystko to dlatego że wczoraj przez cały dzień w pracy chodził klimatyzator na ogrzewanie więc wyschły nam oczka bo koleżankę też bolą strasznie :roll:
od oczu zaczęła boleć mnie głowa a w ogóle dzisiaj miałam remanent w pracy więc miałam trochę zapierdziel...ble, na całe szczescie już w domku i mam zamiar dzisiaj się porządnie wyspać :multi:

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye: snieg??????:crazyeye:jaaa cieee ale lipa:roll:

no lipa :roll:
Fenris od Santuchy mówił mi wczoraj że u niego w Olsztynie pada śnieg, nakazałam mu żeby nie wypuścił tego śniegu poza granice Olsztyna...ale widać nie posłuchał mnie :placz: