Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]nie tęsknijta, nie tęsknijta !! :)

dzisiaj net musiał chodzić bezbłędnie bo koniec miesiąca i pod koniec dnia dużo maili pisaliśmy do firmy więc nie mogłam sobie ukraść go :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Dziewczęta :multi::multi::loveu:

Mamcia masz fart z tymi cukierkami... już chciałam obrzucić Ci wszystko jajkami :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]jak jajka to celuj do miski Ozzulka ;) dobre na sierść :evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Dzień dobry Cioteczki :multi::loveu:

wczoraj koleżanka stwierdziła że w moje urodziny idziemy robić sobie kolczyk --> scrupmer :loveu::loveu:

ale po chwili stwierdziłam że jednak wole tatuaż więc będzie tatuaż o ile znów się nie rozymyśle :angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Dzień dobry Cioteczki :multi::loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]wczoraj koleżanka stwierdziła że w moje urodziny idziemy robić sobie kolczyk --> scrupmer :loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]ale po chwili stwierdziłam że jednak wole tatuaż więc będzie tatuaż o ile znów się nie rozymyśle :angryy:[/FONT]

a ja mam i tatuaz i kolczyk (ale w pepku) :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
ja w ucholkach tez mam dziurki po jednej w kazdym ale nie nosze kolczykow jakos tak od kilku lat juz :roll:

moze czas na jakas zmiane :hmmmm:

O, to ja za to bez kolczyków nie wychodzę z domu :)

Posted

[FONT=Georgia]witajcie miłe moje kochane itd :) :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

urodziny mam 29 listopada :oops:
w ten właśnie dzień albo 22 listopada mam jechać do Gdyni do studia gdzie skonsultuje swój przypadek :evil_lol::evil_lol:
czemu do Gdyni? bo kolega ma tam kartę stałego klienta :grin:

wzór wybrany i pokażę Wam go wkrótce :eviltong::eviltong:

i tak nie dowierzam że to zrobię bo tyle razy już było mówione i za każdym razem dupa z tego wychodziła...
chociaż moja koleżanka powiedziała że ona mnie tam siłą zaprowadzi jakby co :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]