zuzolandia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 SIEMANKO ZLOCCIUTKA :loveu::loveu: No u mnie taki niereformowalny to tatus jest....czasami jest tak ze moje futra musza tam spedzic dzien lub dwa i juz wiem ze beda miały biegunke ..tudziez inne sensacje pokarmowe ...bo choc kategorycznie ZABRANIAM to i tak dostaja a to zupke a to ciasteczko a to maslanke a to kartofelki z sosem ......bo ..cyt One tak patrza :mad: No jak im nie dac :mad: Pies powinien miec urozmaicone jedzennie :mad: One lubia :mad: itp itd... Wiem ze to wszystko z dobrego serca wynika ale skutki sa niedobre :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [FONT=Georgia]dzień dobry wszystkim razem i każdemu od osobna ;) :loveu::loveu::multi: ahhh jak ja bym chciała mieszkać sama :cool3: mogłabym sobie pozwolić na drugiego czworonoga i nikt by mi ich nie faszerował czym popadnie ani nie marudził :) :loveu: a co do słodyczy to bardzo rzadko je dostaje, zresztą ona większego świra ma na owoce niż na słodkie...szczególnie szaleje za winogronami :evil_lol: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Hej mój żonkilku Jak mija ci sobota? Może by tak jakieś fotki Salsy zapodała:cool3: Quote
emdziolek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]:loveu::loveu::loveu:Siostro mła :loveu::loveu::loveu::loveu: Przyszłam odwiedzić :multi:[/B][/COLOR] Quote
Selket Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Żonkilka :calus: :calus: Nie dawaj słodyczy piesiowi, bo może dojść do zatrucia :shake: Bo pieski mają zbyt wolny metabolizm teobrominy zawartej w ziaranch kakaowca co prowadzi do zatruć całego organizmu. A objawy nie są charakterstyczne, więc lekarze mają problem z odróżnieniem tego zatrucia od innych:shake: A owocki możesz dawać ;) Quote
jonQuilla Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witajcie dziewczęta :loveu::loveu::multi: sobota jak mi mija? ;) niedawno wróciłam z pracy :eviltong::eviltong: teraz błogi odpoczynek ;) bo aż półtora dnia wolnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: później może wybiorę się na dłuższy spacerek z Salsą do lasu więc jakieś zdjęcia pewnie porobię i wstawię :) :cool3: Selkecik :calus: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 oooooo............będą fotecki :loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 to super czekamy na fotki :multi::diabloti::multi: Quote
AngelsDream Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Winogrona też są podobno niebezpieczne, ale ja daję, tylko, że mało :) Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Tak naprawdę to wszystko jest zabronione do dawania psu, ale wmalutkich ilościach nie powinno nic zaszkodzic;) Czekamy na fotencje:lol: Quote
jonQuilla Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]niestety zdjęć spacerowych nie będzie bo przyszedł do mnie znajomy bez zapowiedzi i pokrzyżował mi z lekka plany :roll::roll: ale mam kilka zdjęcia z Salsy ulubionej zabawy czyli --> podgryzanie paluszków :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/8804/dsc01220vx4.jpg[/IMG] [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/2610/dsc01226vo3.jpg[/IMG] [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/9351/dsc01228uv8.jpg[/IMG] [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/7484/dsc01233nk2.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dać piesu palec pożre całą rękę ;) Bry Wieczorek :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Widzę, że Salsa ma podobne zabawy do Bobisia, on tez lubi podgryzać mi ręce Quote
Selket Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Salsunia:loveu::loveu::loveu: Paluszki masz całe???:cool3: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]cześć :multi::multi::loveu: tak, palce to ja mam całe :eviltong::eviltong: za to rękę po łokieć mam podrapaną strasznie :evil_lol::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Selket Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu: Witam Cię radośnie z samego rana, chociaż za oknem brzydko:diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu: Witam Cię radośnie z samego rana, chociaż za oknem brzydko:diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witaj :loveu::loveu::multi: u mnie ślicznie za oknem więc wpadaj :) :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a teraz Zuzia i Ines - córeczka mojej kuzynki :) 2 miesiące różnicy :) [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/6130/img5080ag6.jpg[/IMG] i mała z Shih-Tzu kuzynki - Yogi (aka. mop) :) [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/6513/img5073lj3.jpg[/IMG] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja dziś rano pokazywałam TZtowi moje rany bojowe na rękach ...mam pamiątkę po króliku Maxie , po Harleyku i po Ozzym .... na szczęście siniaki po Klocku znikają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Żonkilka, aleś Ty dzieciata teraz:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mamcia, jesteś po prostu naznaczona :evil_lol::evil_lol: a no chyba ciąża to zaraźliwa bo w mojej rodzinie się trójka dzieci urodziła miesiąc po miesiącu i to same dziewczynki :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Mam nadzieję, że to nie zaraźliwe:cool3: Quote
jbk Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 A ja mam rozwalone kolano, bo mnie pociągnęły bobaski i poleciałam na bruk ;) Szczęście, że twarzą nie zaryłam :diabloti: Quote
BeaC Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [COLOR=DarkRed][B]hejka dzidziole sa śliczne ale ja już nie chcę:eviltong: salsa nadal laseczka:loveu: moje tez przepadają za winogronami......... nawet niedawo cuzamen do kupy zrobili mi akcję jak byłam w pracy Dyzioł swobodnie wskazuje na stół więc podpierniczył dwa kg winogron zanieśli je na posłanie i tam cały zeżarli:angryy: pozostały dowody zbrodni............... gałązek nie zjedli:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts