Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]dzisiaj jak wróciłam z pracy już aż tak dziwnie się nie zachowywała ..
więc nie wiem o co jej chodziło...
możliwe że coś spadło czego się wystraszyła, w końcu ona boi się własnego cienia :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzisiaj jak wróciłam z pracy już aż tak dziwnie się nie zachowywała ..
więc nie wiem o co jej chodziło...
możliwe że coś spadło czego się wystraszyła, w końcu ona boi się własnego cienia :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]widać coś pobroiła i udawała niewiniatko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....berek :multi::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]z mamą się śmiałyśmy że to wina ducha więc z pewnością tak jest :evil_lol::evil_lol:

witam :multi::loveu:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ty sie nie smiej......ja tam w takie rzeczy wierze.

jak umierała babcia mojego TZ-ta....my opiekowaliśmy sie jej psem.

Siedzieliśmy w domu kiedy nagle Reksio wybiegł do przedpokoju, zaczął strasznie szczekać i skakać i merdać ogonem - tak jakby się z kimś witał.....potem nadle przestał:roll:

Później okazało sie ze mniej więcej w tym czasie babcia TZ-ta odeszła :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty sie nie smiej......ja tam w takie rzeczy wierze.

jak umierała babcia mojego TZ-ta....my opiekowaliśmy sie jej psem.

Siedzieliśmy w domu kiedy nagle Reksio wybiegł do przedpokoju, zaczął strasznie szczekać i skakać i merdać ogonem - tak jakby się z kimś witał.....potem nadle przestał:roll:

Później okazało sie ze mniej więcej w tym czasie babcia TZ-ta odeszła :roll:
[/FONT]
[FONT=Georgia]
nie strasz mnie że mój pies widzi duchy bo zacznę zapalać lampkę na noc :roll:

a żeby jeszcze było dziwniej to Salsa zawsze mi śpi w nogach pod kołdrą i jak tylko podniosę kołdrę to ona od razu wskakuje i kładzie się ...
a tej nocy wskoczyła na łóżko, nie wlazła pod kołdrę mimo że ją podniosłam...usiadła na kołdrze przy mnie i rozglądała się...
później wlazła pod kołdrę ale położyła się mając łeb prawie na mojej poduszce :hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
nie strasz mnie że mój pies widzi duchy bo zacznę zapalać lampkę na noc :roll:

a żeby jeszcze było dziwniej to Salsa zawsze mi śpi w nogach pod kołdrą i jak tylko podniosę kołdrę to ona od razu wskakuje i kładzie się ...
a tej nocy wskoczyła na łóżko, nie wlazła pod kołdrę mimo że ją podniosłam...usiadła na kołdrze przy mnie i rozglądała się...
później wlazła pod kołdrę ale położyła się mając łeb prawie na mojej poduszce :hmmmm:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Nie straszę.....................opowiadam:roll:[/FONT]

Posted

O, widzę opowieści w moich klimatach ;) Strasznie lubię horrory ;)

Co do psów i śmierci, w Bielsku na cmentarzu, na którym leżą moi pradziadkowie, jest pomnik jeden z rzeźbą psa na płycie. Opowiada się o nim historyjkę, mianowicie, podobno człowiek który tam leży, taki był zżyty ze swoim psem, że jak umarł, to pies położył się na płycie nagrobka i leżał tam, aż skonał. Na pamiątkę zrobili mu rzeźbę i tam dali, gdzie pies leżał.

Posted

[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:

nie było mnie w weekend bo cholera netu nie miałam praktycznie...
jak włączyli to na chwileczkę i to zamulało tak że nie mogłam nic zdziałać :roll:
dzisiaj też muli ale już nie tak :angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Moja kuzynka z TŻ'tem sprawili dzisiaj swojej córeczce pieska :)
suczka w typie mopsa...
kupili na giełdzie...
wiem że to pseudohodowla itd. ale ja na ich decyzje nie mam wpływu więc nie naskakiwać proszę

sunia jeszcze nie ma imienia ale już ma starszą koleżankę :)

zdjęcia kiepskie bo piesek nie chciał współpracować :) :evil_lol:

[/FONT]