e.v.a Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 http://img20.imageshack.us/img20/2963/dsc08404pu9.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oo czesc dziewczyny:evil_lol: Quote
apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Century Gothic]hihihihihihihihi jakie cycuszki:loveu: http://img20.imageshack.us/img20/2963/dsc08404pu9.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: może coś na nią spadło ... albo tak jak Asia pisze ...czegoś się boi [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [FONT=Georgia]dzisiaj jak wróciłam z pracy już aż tak dziwnie się nie zachowywała .. więc nie wiem o co jej chodziło... możliwe że coś spadło czego się wystraszyła, w końcu ona boi się własnego cienia :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzisiaj jak wróciłam z pracy już aż tak dziwnie się nie zachowywała .. więc nie wiem o co jej chodziło... możliwe że coś spadło czego się wystraszyła, w końcu ona boi się własnego cienia :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]widać coś pobroiła i udawała niewiniatko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....berek :multi::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Century Gothic]Ty Żonikilka a moze ty masz ducha w domu:roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [FONT=Georgia]z mamą się śmiałyśmy że to wina ducha więc z pewnością tak jest :evil_lol::evil_lol: witam :multi::loveu: [/FONT] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]z mamą się śmiałyśmy że to wina ducha więc z pewnością tak jest :evil_lol::evil_lol: witam :multi::loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Ty sie nie smiej......ja tam w takie rzeczy wierze. jak umierała babcia mojego TZ-ta....my opiekowaliśmy sie jej psem. Siedzieliśmy w domu kiedy nagle Reksio wybiegł do przedpokoju, zaczął strasznie szczekać i skakać i merdać ogonem - tak jakby się z kimś witał.....potem nadle przestał:roll: Później okazało sie ze mniej więcej w tym czasie babcia TZ-ta odeszła :roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty sie nie smiej......ja tam w takie rzeczy wierze. jak umierała babcia mojego TZ-ta....my opiekowaliśmy sie jej psem. Siedzieliśmy w domu kiedy nagle Reksio wybiegł do przedpokoju, zaczął strasznie szczekać i skakać i merdać ogonem - tak jakby się z kimś witał.....potem nadle przestał:roll: Później okazało sie ze mniej więcej w tym czasie babcia TZ-ta odeszła :roll:[/FONT] [FONT=Georgia] nie strasz mnie że mój pies widzi duchy bo zacznę zapalać lampkę na noc :roll: a żeby jeszcze było dziwniej to Salsa zawsze mi śpi w nogach pod kołdrą i jak tylko podniosę kołdrę to ona od razu wskakuje i kładzie się ... a tej nocy wskoczyła na łóżko, nie wlazła pod kołdrę mimo że ją podniosłam...usiadła na kołdrze przy mnie i rozglądała się... później wlazła pod kołdrę ale położyła się mając łeb prawie na mojej poduszce :hmmmm: [/FONT] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] nie strasz mnie że mój pies widzi duchy bo zacznę zapalać lampkę na noc :roll: a żeby jeszcze było dziwniej to Salsa zawsze mi śpi w nogach pod kołdrą i jak tylko podniosę kołdrę to ona od razu wskakuje i kładzie się ... a tej nocy wskoczyła na łóżko, nie wlazła pod kołdrę mimo że ją podniosłam...usiadła na kołdrze przy mnie i rozglądała się... później wlazła pod kołdrę ale położyła się mając łeb prawie na mojej poduszce :hmmmm: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie straszę.....................opowiadam:roll:[/FONT] Quote
jbk Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 O, widzę opowieści w moich klimatach ;) Strasznie lubię horrory ;) Co do psów i śmierci, w Bielsku na cmentarzu, na którym leżą moi pradziadkowie, jest pomnik jeden z rzeźbą psa na płycie. Opowiada się o nim historyjkę, mianowicie, podobno człowiek który tam leży, taki był zżyty ze swoim psem, że jak umarł, to pies położył się na płycie nagrobka i leżał tam, aż skonał. Na pamiątkę zrobili mu rzeźbę i tam dali, gdzie pies leżał. Quote
jbk Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Co do Salsuni - a może myszy Ci się zalęgły i jak to prawdziwa kobieta się ich bała? Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Witam i uciekam bo tu straszy:scared::eviltong: Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 brr.. zaglądam... :cool3: a tu jakoś tak mroczno :diabloti: rozuumiem rozuuumiem... Halloween się zbliża ;) :evil_lol: buziaki robaki :loveu: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Zonkilcia, chyba nie wystraszyłaś się tych opowieści? Wracaj! Quote
halgre Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Cześć ...:hand: Jak fajnie siedzi na kolanach http://img20.imageshack.us/img20/2963/dsc08404pu9.jpg Fajna fota ...:loveu: Quote
Alicja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz: córcia .....................:cool1:[/FONT] Quote
Selket Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Żonkilcia:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [FONT=Georgia]witam :multi::loveu: nie było mnie w weekend bo cholera netu nie miałam praktycznie... jak włączyli to na chwileczkę i to zamulało tak że nie mogłam nic zdziałać :roll: dzisiaj też muli ale już nie tak :angryy::angryy: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [FONT=Georgia]Moja kuzynka z TŻ'tem sprawili dzisiaj swojej córeczce pieska :) suczka w typie mopsa... kupili na giełdzie... wiem że to pseudohodowla itd. ale ja na ich decyzje nie mam wpływu więc nie naskakiwać proszę sunia jeszcze nie ma imienia ale już ma starszą koleżankę :) zdjęcia kiepskie bo piesek nie chciał współpracować :) :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Arial]Salsa będzie matkować ;)[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 jak dla mnie slodkie malenstwo :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts