Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']Sprzeczać się nie będę, ale wydawało mi się, że jak mężu przeliczał, to worek (kupujemy takie wielkie, 10 kg czy nawet więcej) wychodził tak jak Pedigree..... Ale głowy nie dam. Zresztą, nie wiem, ile kosztuje Pedigree ;)

A co jej dziadek daje? A próbowałaś z BARFem?

[FONT=Georgia]wiem bo też kiedyś czytałam przeliczniki karm, dawkowanie itd co się lepiej opłaca ale chodzi o jednorazowy wydatek :roll:

dziadek daje jej wszystko to co sam je bo przecież jego zdaniem pies zdycha z głodu :evil_lol:

a barfa nie daję bo Salsa ma problemy z żołądkiem i wymiotuje po wszystkim prawie :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]moja sucza to niejadek straszny i jej zawsze wszystko na poczatku smakuje a później zaczyna wydziwiać i czasami zarcie stoi dwa dni w misce :)
z tym że ja mam to gdzieś...skoro nie chce jeść to niech chodzi głodna
przez jakiś czas jej gotowałam ale później też to przestało jej pasować więc teraz dostaje suche tylko i to co dziadek jej da :evil_lol:
Royala miałam kiedyś próbkę i jadła ale jak na moją kieszeń Royal jest za drogi :roll:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Mój poprzedni pies tez był niejadkiem.......kiedyś mu żarło stało w misce aż się muchy zalęgły:evil_lol:

Nie chciał jesć......no chyba że miał smaka.....to wtedy cos tam wrzucił na ząb......ale bez zbytniego entuzjazmu:roll::evil_lol:
[/FONT]

Posted

A pieso mojej mamy to niejadek, jest tak chudy, że można go objąć dłońmi "w pasie" ;) A energii ma tyle, i taki jest przy tym zdrowy i w ogóle, że nikt go do jedzenia nie zmusza ;) Widocznie mu nie trzeba ;) Może z Salsunią też tak jest?

Posted

[FONT=Georgia]ja Salsę też mogę objąć w pasie :eviltong:

nie no ona nie głoduje ale chciałabym żeby ciut więcej jadła bo moim marzeniem to jest żeby ważyła 25kg :) :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja Salsę też mogę objąć w pasie :eviltong:[/FONT]

[FONT=Georgia]nie no ona nie głoduje ale chciałabym żeby ciut więcej jadła bo moim marzeniem to jest żeby ważyła 25kg :) :evil_lol:[/FONT]

A po co chcesz, żeby tyle ważyła?

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo chcę ją na walki oddać :)[/FONT]

[FONT=Georgia]drażni mnie to że to takie chucherko :roll:[/FONT]

No wiesz, delikatna dziewczynka, a Ty mi tu z walkami wyskakujesz :diabloti:

Z mojego punktu widzenia jest śliczną zgrabną dziewuszką :)

Posted

[quote name='jbk']No wiesz, delikatna dziewczynka, a Ty mi tu z walkami wyskakujesz :diabloti:

Z mojego punktu widzenia jest śliczną zgrabną dziewuszką :)

[FONT=Georgia]ona jest chudzina taka że się trzęsie jak tylko wiatr zawieje...
zero tłuszczyku :roll:
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]u mnie to nie kwestia mieszania surowego z suchym tylko chodzi o to że Salsa była źle karmiona jak była mała i dlatego teraz każda zmiana jedzenia wiąże się z rewolucją żołądkową a o jedzeniu kości nie ma mowy bo po prostu nie trawi tego

oj mamcia mamcia :loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Jabłuszko, bo widzisz kiedys w złości ukruciłam jej ten ogonek poczym stwierdziłam że jednak głupio wyszło i na allegro dokupiłam ale nie było rudych więc wzięłam biały :evil_lol:

jbk, ona tylko na taką niewinną wyglada :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam :multi::loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]tak wczoraj cały łyknęłam :)[/FONT]
[FONT=Georgia]a dzisiaj nie będę mogła buuuu :roll:[/FONT]

To czemu sobie nie zostawiłaś z pół kilo na dziś?