jonQuilla Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [FONT=Georgia]jest przerozkoszna i jeszcze pachnie takim mlekiem matki :loveu::loveu: a Salsa bedzie zamęczać a nie matkować :) toć ten mój szatan nie nadaje sie do takich małych piesków...ona by zagniotła tymi swoimi przeszczepami ze szczęścia :mad: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [FONT=Georgia]czas na moją kluche :) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [FONT=Georgia]i kuniec :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
cropka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Żonkila Ciebie chyba kompletnie porąbało :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Geialne zdjęcia, Salsa to prawdziwa modelka, dzielnie znosi sesje :loveu::loveu:;). Quote
jonQuilla Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='cropka']Żonkila Ciebie chyba kompletnie porąbało :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Geialne zdjęcia, Salsa to prawdziwa modelka, dzielnie znosi sesje :loveu::loveu:;). [FONT=Georgia] nie ukrywam że chyba coś mi na łeb spadło :evil_lol::evil_lol: a Salsa była pod koniec sesji wymęczona... po co psa zabierać na bieganie do lasu jak można pół godzinki zmęczyć psa tak samo, ubierając go w szmatki :evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Co Ty robisz tej biednej psince? Jaka ona cierpliwa jest, Twoje wygłupy znosi dzielnie i jeszcze pozuje ;)) Swoją drogą - pięknie jej w czerwieni ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Świetne fotki:evil_lol: Wygląda bosko w tych przebranich :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/9207/dsc01108yf0.jpg Tak dalekim wschodem zapachniało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko i buziowanko Kffiatuszku :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu: melduję że jestem cała i zdrowia, nikt też mnie nie ukradł... niby czemu mielby to zrobić... może w celu złożenia mnie na grobach bliskich? :cool3::eviltong: siedzę sobie w pracy i postanowiłam że na chwilkę zaglądnę ale za długo nie mogę no ostatnio przekroczylam transfer dniowy i nie mogłyśmy się połączyć z pocztą :diabloti: a firma kontaktuje się z nami głównie drogą mailową więc był mały problem ale się nie przyznałam że to moja wina :oops::oops: dzisiaj moja kuzynka przyjechała do nas z córeczką i pieskiem :) sunia wabi się Natka :) nie miałam czasu rano pstrykać zdjęć bo ja wychodziłam do pracy a one wchodziły do mieszkania :roll: Salsa wariuje...chciałaby głupia pobawić się z nową koleżanką z tym że zero jakiegoś wyczucia w tej mojej gwieździe.... zatratowałaby ją :mad: [/FONT] Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Century Gothic]witaj sisko:loveu: cos nie mamy dla siebie czasu ostatnio:shake:[/FONT] Quote
Selket Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cześć Słoneczko Moje:loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No wiesz, Zonkilciu, cały internet firmie zabrałaś?? Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [FONT=Georgia]witam Was :multi::multi::loveu: no można tak powiedzieć że cały im ukradłam :oops::oops: nawet nie wiecie jakie miałam później wyrzuty sumienia :diabloti::evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam Was :multi::multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]no można tak powiedzieć że cały im ukradłam :oops::oops:[/FONT] [FONT=Georgia]nawet nie wiecie jakie miałam później wyrzuty sumienia :diabloti::evil_lol:[/FONT] E tam, przynajmniej byłaś z nami ;)) Witaj :) Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [FONT=Georgia]no tak, racja :evil_lol: *** wczoraj przyszło jedzenie Salsowe :) kupiłam Bosch Adult Lamb & Rice...ta mała małpa za każdym razem inne żarło dostaje :evil_lol::evil_lol: muszę znaleźć takie które będzie jadła z chęcią...póki co jeszcze nie wiem czy ta karma jej smakuje bo jeszcze w misce ma resztki Acany, która nie koniecznie jej podeszła[/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no tak, racja :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]***[/FONT] [FONT=Georgia]wczoraj przyszło jedzenie Salsowe :)[/FONT] [FONT=Georgia]kupiłam Bosch Adult Lamb & Rice...ta mała małpa za każdym razem inne żarło dostaje :evil_lol::evil_lol: muszę znaleźć takie które będzie jadła z chęcią...póki co jeszcze nie wiem czy ta karma jej smakuje bo jeszcze w misce ma resztki Acany, która nie koniecznie jej podeszła[/FONT] To co już wypróbowałaś? I nic jej nie spasowało? Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jbk']To co już wypróbowałaś? I nic jej nie spasowało? [FONT=Georgia]Brit, Cibau, Eukanuba, Acana, Best Choice... najchętniej jadła Dog Chow ale szukamy dalej :) jeść je karmę ale strasznie mozolnie jej to idzie :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Brit, Cibau, Eukanuba, Acana, Best Choice...[/FONT] [FONT=Georgia]najchętniej jadła Dog Chow ale szukamy dalej :)[/FONT] [FONT=Georgia]jeść je karmę ale strasznie mozolnie jej to idzie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Moje od początku na Royal Canin, nie mam problemów z jedzeniem, ale to pewnie temu, że im ciągle mało ;) Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jbk']Moje od początku na Royal Canin, nie mam problemów z jedzeniem, ale to pewnie temu, że im ciągle mało ;) [FONT=Georgia]moja sucza to niejadek straszny i jej zawsze wszystko na poczatku smakuje a później zaczyna wydziwiać i czasami zarcie stoi dwa dni w misce :) z tym że ja mam to gdzieś...skoro nie chce jeść to niech chodzi głodna przez jakiś czas jej gotowałam ale później też to przestało jej pasować więc teraz dostaje suche tylko i to co dziadek jej da :evil_lol: Royala miałam kiedyś próbkę i jadła ale jak na moją kieszeń Royal jest za drogi :roll: [/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]moja sucza to niejadek straszny i jej zawsze wszystko na poczatku smakuje a później zaczyna wydziwiać i czasami zarcie stoi dwa dni w misce :)[/FONT] [FONT=Georgia]z tym że ja mam to gdzieś...skoro nie chce jeść to niech chodzi głodna [/FONT] [FONT=Georgia]przez jakiś czas jej gotowałam ale później też to przestało jej pasować więc teraz dostaje suche tylko i to co dziadek jej da :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Royala miałam kiedyś próbkę i jadła ale jak na moją kieszeń Royal jest za drogi :roll:[/FONT] Sprzeczać się nie będę, ale wydawało mi się, że jak mężu przeliczał, to worek (kupujemy takie wielkie, 10 kg czy nawet więcej) wychodził tak jak Pedigree..... Ale głowy nie dam. Zresztą, nie wiem, ile kosztuje Pedigree ;) A co jej dziadek daje? A próbowałaś z BARFem? Quote
Recommended Posts