Selket Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A co się mojej bidulce stało, że ma taaaaki skręt szyi??? Jak ona biedna wygląda?? No sierotowato, no:placz::placz: Cześć:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [FONT=Georgia]Mamcia, dzięki za mjuzik... sobie posłucham :cool3::cool3: Selket, bo to pies z chorobą sierocą jak to moja mama stwierdziła :oops: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [FONT=Georgia]jbk cześć :multi::loveu: jakiś stare fotki :eviltong::eviltong: uśmiech ;) :eviltong: [/FONT] Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://images33.fotosik.pl/390/33d151704a7a4121med.jpg - mierzyłaś kiedyś powierzchnię tego pięknego jęzorka? Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [FONT=Century Gothic]To mnie tu jeszcze dzisiaj nie było:crazyeye: cóż za niedopatrzenie z mojej strony..........................................przepraszam:roll:......już jestem:multi:[/FONT] Quote
Selket Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Cześć Mamusiu piesa z sierocą chorobą :grins: :grins: I tak cudna Ci ona ;) Quote
Alicja Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [FONT=Arial]Utulkaj pieskową sierotkę ;) a muzyczka naj w 4 utworku :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/8421/dsc00969ak3.jpg Jaka ona zabawna jak takszykę wydłuża i coś wypatruje :loveu::loveu: śliczna jest Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [FONT=Georgia]witam :multi::multi::loveu: jbk, nie a Ty chcesz to zrobić? :evil_lol::evil_lol: Jabłuszkowa witaj :loveu::loveu::multi: Selket hejka :multi::loveu: Mamci, mnie też się 4 najbardziej spodobała :cool3::cool3: EFF, nie narzekaj...jak będę miała czas to porobię nowe :eviltong::eviltong: Anita, bo to taka ciapa w domu że aż czasami mi słów brak na jej sieroctwo :evil_lol::evil_lol: *** wczoraj do kolegi w Wawie doszły pierniki które mu wysłałam w czwartek dwa tygodnie temu ... tylko w polsce priorytet idzie 2tyg :roll: no ale nie powinnam narzekać...w końcu mogły w ogóle przepaść :evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nie bardzo wiedziałabym, jak się zabrać do takiego mierzenia :) Ekierką? Metrem krawieckim? W kwestii pierników, czy po dwóch tygodniach one nie nadają się czasem do wbijania gwoździ? Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='jbk']Nie bardzo wiedziałabym, jak się zabrać do takiego mierzenia :) Ekierką? Metrem krawieckim? W kwestii pierników, czy po dwóch tygodniach one nie nadają się czasem do wbijania gwoździ? [FONT=Georgia]nie mam zielonego pojęcia jak się mierzy takie powierzchnie :evil_lol: wysyłałam pierniki paczkowane więc nie wyschły :eviltong:[/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie mam zielonego pojęcia jak się mierzy takie powierzchnie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]wysyłałam pierniki paczkowane więc nie wyschły :eviltong:[/FONT] Za to kolega pewnie usechł z oczekiwania ;) Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='jbk']Za to kolega pewnie usechł z oczekiwania ;) [FONT=Georgia]nie wiem... ale teraz marudzi żebym znów wysłała :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem...[/FONT] [FONT=Georgia]ale teraz marudzi żebym znów wysłała :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Już wszystko zeżarł?? Quote
Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Arial]eee no to spoko że doszły pierniczki ;).... do Mojej mamy list priorytetem idzie już 3 ci rok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze nie doszedł :roll: witaj Córuś :multi::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='jbk']Już wszystko zeżarł?? [FONT=Georgia]tak... a napisałam mu że ma się delektować :roll:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]eee no to spoko że doszły pierniczki ;).... do Mojej mamy list priorytetem idzie już 3 ci rok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze nie doszedł :roll: witaj Córuś :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]może jeszcze dojdzie ;) jak to mówią --> wiara czyni cuda ;) :evil_lol: mój kolega wracając z Anglii na stałe wysłał dwie paczki ze swoimi rzeczami do Polski... wrócił hmm jakieś pół roku temu... paczki? .... ktokolwiek widział ktokolwiek wie? :evil_lol::evil_lol: cześć Mamcia :multi::loveu: [/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A ja mam kumpelę jedną taką, od której nigdy kartki nie dochodzą, chyba jej poczta nie lubi ;) Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='jbk']A ja mam kumpelę jedną taką, od której nigdy kartki nie dochodzą, chyba jej poczta nie lubi ;) [FONT=Georgia]może kłamie że wysyła :eviltong::eviltong: [/FONT] [FONT=Georgia] *** swoją drogą z Salsą coś jest nie tak ... mam wrażenie że ona boi się siedzieć u mnie w pokoju od około godz. 20 wczorajszego dnia :roll: ma prawie cały czas uszy położone po sobie, nie odstępuje mnie na krok (jeszcze bardziej niż wcześniej) wczoraj wieczorem chciała położyć się na sofie, robiła kilka podejść ale za każdym razem siadała w kącie rozglądała się i szybko przybiegała z powrotem do mnie na pufe... przez próg przebiega w takim tempie że jak idę przed nią to wpada mi w nogi i jakoś tak nie skacze na mnie z radości jak ją zaczynam tarmosić....nie mam zielonego pojęcia o co chodzi :roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [FONT=Georgia] staaare :) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 http://img20.imageshack.us/img20/2963/dsc08404pu9.jpg - ale Salsa ma minę ;) "Co ty ze mną robisz, kobieto?" Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='jbk']http://img20.imageshack.us/img20/2963/dsc08404pu9.jpg - ale Salsa ma minę ;) "Co ty ze mną robisz, kobieto?" [FONT=Georgia] ona tak lubi siedzieć, czasami siedzi przez godzine żeby ją po podwoziu głaskać :) :evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]może kłamie że wysyła :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]***[/FONT] [FONT=Georgia]swoją drogą z Salsą coś jest nie tak ...[/FONT] [FONT=Georgia]mam wrażenie że ona boi się siedzieć u mnie w pokoju od około godz. 20 wczorajszego dnia :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]ma prawie cały czas uszy położone po sobie, nie odstępuje mnie na krok (jeszcze bardziej niż wcześniej)[/FONT] [FONT=Georgia]wczoraj wieczorem chciała położyć się na sofie, robiła kilka podejść ale za każdym razem siadała w kącie rozglądała się i szybko przybiegała z powrotem do mnie na pufe...[/FONT] [FONT=Georgia]przez próg przebiega w takim tempie że jak idę przed nią to wpada mi w nogi[/FONT] [FONT=Georgia]i jakoś tak nie skacze na mnie z radości jak ją zaczynam tarmosić....nie mam zielonego pojęcia o co chodzi :roll:[/FONT] Koleżanka pewnie do morza je wrzuca, temu nie dochodzą ;) Co do Salsuni - obejrzyj pokój dokładnie, może znajdziesz to coś, czego się dziewczyna boi? Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]ona tak lubi siedzieć, czasami siedzi przez godzine żeby ją po podwoziu głaskać :) :evil_lol:[/FONT] To może mina mówi: "jeszcze mnie nie miziałaś godzinę, a już mam pozować do zdjęcia?" Quote
Recommended Posts