Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]Salsa rzadko chodzi na zwykłej obroży, przeważnie ma kolczatkę lub dławik (wiem to takie niedogomaniackie) :oops: albo szelki jeśli śmigamy do lasu :)
w każdym bądź razie szkoda mi kasy na rogzową obroże która leżałaby więcej w domu :)
ale strasznie podobają mi się niektóre :) :loveu:

jbk, przyznaję się bez bicia że w każdym gatunku muzycznym mam swoje ulubione piosenki więc i Metallicy kilka się znajdzie ;) :eviltong::eviltong:

[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]witam :multi::multi::loveu:

wiem wiem...
miały być zdjęcia ale wczorajszy dzień miałam cały zabiegany i nie miałam za bardzo czasu na focenie :oops::oops:
[/FONT]

Posted

Ja też lubię Metallikę! A czy Ty jesteś pewna, że w każdym gatunku znajdziesz coś dla siebie? Na pewno w każdym?? :diabloti:

Witam poniedziałkowo i słonecznie :)

Posted

[quote name='jbk']Witanko ;) U nas nowe fotki już są, a u Ciebie? Hę? Ja bardzo pięknie poproszę :)

[FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:

skoro tak bardzo pięknie prosisz to specjalnie dla Ciebie kilka jeszcze gorących fotek :)

nie dość że York to jeszcze z gęsią szyją :) :evil_lol:

[/FONT]

Posted

Piękne fotaski, dziękuję :) Salsunia wszędzie przechyla główkę w tą samą stronę ;)) I rzeczywiście wygląda na malusią bardzo :)

Posted

[FONT=Georgia]witajcie miłe moje :loveu::loveu::multi:

jbk, bo Salsa tak reaguje na dźwięki które z siebie wydaję zachęcając ją żeby patrzyła w obiektyw :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]