Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:no tak ....pańcia w piernikarni a piesu suchareczek :evil_lol: http://img235.imageshack.us/img235/5580/dsc00923qa0.jpg Witaj Córcia :loveu::multi:[/FONT] Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:no tak ....pańcia w piernikarni a piesu suchareczek :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]http://img235.imageshack.us/img235/5580/dsc00923qa0.jpg[/FONT] [FONT=Arial]Witaj Córcia :loveu::multi:[/FONT] I to w końcu chyba psina nie dostała i tego sucharka, bo nie ma o tym fotki ;) Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [FONT=Georgia] hejka :multi::multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia] nie bądźcie takie ... Salsa dostała ciasteczko :eviltong: na ostatnim zdjęciu widać jak już je dostaje ;) :evil_lol::evil_lol: *** mam neta w pracy ale na kompie na którym kasuje klientów więc nie bardzo mogę tutaj siedzieć ... bleee :roll: ale dzisiaj jestem sama i pracuję tylko na jednej kasie więc na tej mogę sobie posiedzieć na dogo z tym że zamula więc z odwiedzin będzie lipa... :mad: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Arial]....buuuu córcia w pracy ....witanko :loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]....buuuu córcia w pracy ....witanko :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]a no witanko witanko :) :loveu::multi: lepiej niech tan czas szybciej leci bo się zanudzę :evil_lol:[/FONT] Quote
groszek83 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hej hej:cool3: przyszłam poczytałam moge iść:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hej mój żonkilku Co u ciebie słychowac?:cool3: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [FONT=Georgia]:multi::multi: witajcie :loveu::loveu: nie zanudziłam się jak widać .... miałam małe problemy żeby wszystko podliczyć ale mam nadzieję że dobrze wyszło :cool3: po pracy poszłam z koleżanką do lasu i z Salsą, która udowodniła znów że coś z nią nie tak... obszczekiwała wszystkie psy i prawie wszystkich mężczyzn :angryy: nie spuściłam jej nawet na minute... mała idiotka :mad::mad: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hehe niegrzeczna Salsia:evil_lol: Ciekwe po kim to ma:diabloti: CZekam na jakieś fotki:cool3: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [FONT=Georgia]nie wiem po kim... ja taka pyskata to aż nie jestem :evil_lol::evil_lol: zdjęcia postaram się wrzucić jakieś jutro :) bo dziś mi się nie chce :roll: :evil_lol: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem po kim... ja taka pyskata to aż nie jestem :evil_lol::evil_lol: zdjęcia postaram się wrzucić jakieś jutro :) bo dziś mi się nie chce :roll: :evil_lol: [/FONT]Ty pewnie gorzej pyskata od biednej Salsy:diabloti::eviltong: No wiesz ty co:mad::diabloti: Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem po kim...[/FONT] [FONT=Georgia]ja taka pyskata to aż nie jestem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]zdjęcia postaram się wrzucić jakieś jutro :) [/FONT] [FONT=Georgia]bo dziś mi się nie chce :roll: :evil_lol:[/FONT] Kochana, Ty się tu nie wymawiaj, wszyscy wiedzą, że jaki pan, taki pies ;) Więc nie ściemniaj nam tutaj ;) Czekam na fotki leniuchu! Poza tym łączę się w bólu. Pracowym. Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Ty pewnie gorzej pyskata od biednej Salsy:diabloti::eviltong: No wiesz ty co:mad::diabloti: [FONT=Georgia]no co ja... nie mam póki co zdjęć nawet... wzięłam aparat do lasu jak bylam ale że Salsa nie biegała luzem to też nie zrobiłam ani jednego zdjęcia :eviltong::eviltong: ja nie jestem pyskata :angel: [/FONT][quote name='jbk']Kochana, Ty się tu nie wymawiaj, wszyscy wiedzą, że jaki pan, taki pies ;) Więc nie ściemniaj nam tutaj ;) Czekam na fotki leniuchu! Poza tym łączę się w bólu. Pracowym. [FONT=Georgia] powtórzę się:[/FONT][FONT=Georgia] ja nie jestem pyskata :angel: [/FONT][FONT=Georgia] ja się też łączę ale już z domu :multi::multi: [/FONT][FONT=Georgia][/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 To porób jakieś fotki w domciu;):eviltong: Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no co ja...[/FONT] [FONT=Georgia]nie mam póki co zdjęć nawet...[/FONT] [FONT=Georgia]wzięłam aparat do lasu jak bylam ale że Salsa nie biegała luzem to też nie zrobiłam ani jednego zdjęcia :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]ja nie jestem pyskata :angel:[/FONT] [FONT=Georgia]powtórzę się:[/FONT] [FONT=Georgia]ja nie jestem pyskata :angel:[/FONT] [FONT=Georgia]ja się też łączę ale już z domu :multi::multi:[/FONT] Już z domu? Niech mnie ktoś przytuli.......... :placz: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='jbk']Już z domu? Niech mnie ktoś przytuli.......... :placz: [FONT=Georgia]do 14 w soboty :eviltong::eviltong: :calus: wieczorkiem może coś wstawie z domu :) :cool3: [/FONT] Quote
groszek83 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja cie przytulam bo ja też w pracy:cool3: Quote
emdziolek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Siostrzyczko:multi::loveu: Przyszłam w odwiedzinki:loveu: Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 groszek83 napisał(a):Ja cie przytulam bo ja też w pracy:cool3: Jakie to szczęście, że nie tylko ja mam w weekend przechlapane :)) Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='emdziolek']Siostrzyczko:multi::loveu: Przyszłam w odwiedzinki:loveu: [FONT=Georgia] cześć :multi::loveu: *** Salsa mimo że dzisiaj mnie wkurzyła :roll: dostała nową obróżkę ... za pierwsze moje osobiście zarobione pieniądze :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Jaka fajna obróżka:multi::cool3: :cool3::cool3: [FONT=Georgia]mam nadzieję że nie stanie się z nią to co z poprzednią :evil_lol::evil_lol: Salsa zdjęła z szafki na korytarzu i uznała chyba że to świetny gryzak :) a i Zuzia :cool3: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Jaki słodki szkrab:loveu: Przypomniało mi się jak Ola była taka malutka:loveu::loveu::loveu: Quote
AngelsDream Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Baaj nie gryze obroży... on je zabija samym noszeniem. Szczególnie te zaciskowe. Ma 2 dni i już widać, że ją nosi i jak ją nosi, ale przynajmniej się nie powinna rozpaść, bo to rogz... Quote
Recommended Posts