apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Czy ja tu już dzisiaj byłam:roll: Chyba nie:roll: no to jestem:loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to jest ta gadzina o której mysle:crazyeye::diabloti: BAsia!!! Zuzia:diabloti: http://img144.imageshack.us/img144/5631/dsc00387kr5.jpg Quote
jonQuilla Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Selket napisał(a):Hmmmm........nie to stwierdzenie faktu :evil_lol: I tak już zgasły....Jakieś głupieś....te latarnie...... :roll: a no dziwne :roll: ale grunt że już nie rażą po oczach :eviltong: apple napisał(a):Czy ja tu już dzisiaj byłam:roll: Chyba nie:roll: no to jestem:loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to jest ta gadzina o której mysle:crazyeye::diabloti: BAsia!!! Zuzia:diabloti: http://img144.imageshack.us/img144/5631/dsc00387kr5.jpg tak uważnie przeglądasz Naszą Wspólną Galerię :roll: przecież już dawno pisałam o tym że z Basią, jej TŻ'tem i Zuzią się zobaczymy :eviltong::eviltong: jbk napisał(a):Patyczki najważniejsze! ooo taaaak :) :evil_lol: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jonQuilla napisał(a): tak uważnie przeglądasz Naszą Wspólną Galerię :roll: przecież już dawno pisałam o tym że z Basią, jej TŻ'tem i Zuzią się zobaczymy :eviltong::eviltong: Przegladam uważnie i wiedziałam ale nie wiedziałam ze to już:roll: no!:roll::roll: Bez takich insynuacji mi tu Quote
jonQuilla Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Przegladam uważnie i wiedziałam ale nie wiedziałam ze to już:roll: no!:roll::roll: Bez takich insynuacji mi tu no dobra, dobra i tak Cię koffam :calus: boś Ty moja Siska :loveu: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jonQuilla napisał(a): no dobra, dobra i tak Cię koffam :calus: boś Ty moja Siska :loveu:jo tysz:loveu::calus: Quote
jonQuilla Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Dewi odeszła za TM :roll: miała 2 lata i 8 miesięcy :roll: była już staruszką, do tego chorą... jest mi smutno ale nie płaczę...wiem że teraz jest jej lżej, że już nie cierpi :roll: Moja nieufna pięknica, spełnione kapturkowe marzenie :roll: Zawsze była nieufna, strachliwa i lubiła dominować. Jeszcze kiedy były w moim domu trzy szczury to Dewi była zawsze tą najsilniejszą w grupie mimo że dwie pozostałe panny były od niej znacznie większe. Miała w sobie mnóstwo energii do końca mimo choroby :roll: Dewi miała raka 30.08.07 roku, wycinano jej guza i niestety guz ten się nawrócił a z racji jej podeszłego już wtedy wieku zdecydowałam że nie poddam jej kolejnej operacji bo miała bardzo małe szanse na wybudzenie się z narkozy :roll: Mała mimo tego guza nie traciła chęci do zabaw i biegania po pokoju...była nadal tak samo energetycznym szczurkiem ale od pewnego czasu guz ten zaczął strasznie szybko rosnąć i chciałam iść uśpić ją żeby się nie męczyła... a teraz zaglądnęłam do klatki i już nie cierpi, zasnęła na zawsze... dołączyła do Bazyli i Shiro :roll: Będę cholernie tęsknić za tupotem szczurzych łapek, za ich niuchaniem, podgryzaniem i drapaniem.... Na zawsze w moim sercu ... i pamięć po mojej całej trójce :roll: mam nadzieję że znów są wszystkie razem Quote
Wyjątek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ['] dla Dewi. Na pewno spotkały się wszystkie 3 za TM i szaleją :) Na dodatek z moim Otisem, który uwielbiał myszoskoczki, myszki, szczurki i wszelkie ogoniaste ;) Quote
basia2202 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jonQuilla napisał(a): no i wróciłam jakąś godzinkę temu do domu :) było bardzo miło i do tego bardzo zimno oraz wietrznie :) foty były pstrykane cały czas zarówno przeze mnie jak i przez Basie i jej TŻ'ta :) Zuzka to przecudowny olbrzym :loveu: Nie myślałam że może być jeszcze słodsza niż na zdjęciach :):) Salsa przy niej to mały, chudy szczur :evil_lol: hej żonkilku :multi: no miło, że Zuzol aż tak Ci się spodobał :loveu: Salsucha też urocza :loveu: i maluuuusiaaaa taka :crazyeye: na zdjęciach faktycznie sporo większa:) potwierdzam ;) za to klatę ma jak gęś wyścigowa :evil_lol: i zasuwa tak, że aż się kurzy za nią :evil_lol: Zuzka przy niej za ciężka... i dogonić ciężko było :diabloti: w końcu cooo tam... jakieś 24 kilo różnicy :evil_lol: :diabloti: było milusio:) mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy - na dłużej:) jbk napisał(a):A nie wiesz o jakichś miejscach nad morzem, gdzie możnaby z psami pojechać? Myślimy o wakacjach, ale niekoniecznie to musi być w sezonie. Nasze maluchy uwielbiają kopać, więc piasek byłby dla nich rajem ;) polecam Karwieńskie Błota:) zaraz za Karwią... tam już zakazów nie ma... ale nie wiem, jak daleko... i jest też ładna plaża... wiem też, że Bimbrowa i Tyśkowa jeździły do Wisełki - tam też można z psami... tylko chyba trudniej o kwaterę, żeby ktoś z psem przyjął... no ale na plażę z psem bez problemu:) a linka Zuzki ma 20 metrów :p a na foteczki zapraszamy jutro:) dogo nam nie działało... w ogóle różnie jest z tym przenośnym netem... :roll: Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Córcia :glaszcze:......................Dewi Quote
jbk Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dewi :( Mój braciszek i kuzynka kiedyś kupili sobie szczurki równocześnie, bardzo to sympatyczne stworzonka, szkoda tylko, że tak krótko żyją...... basia2202 napisał(a): polecam Karwieńskie Błota:) zaraz za Karwią... tam już zakazów nie ma... ale nie wiem, jak daleko... i jest też ładna plaża... wiem też, że Bimbrowa i Tyśkowa jeździły do Wisełki - tam też można z psami... tylko chyba trudniej o kwaterę, żeby ktoś z psem przyjął... no ale na plażę z psem bez problemu:) a linka Zuzki ma 20 metrów :p Kwatery jakieś w necie widziałam, że zapraszają z pieskami, jak przyjmą z jednym, to pewnie i z dwoma ;) Tylko o te plaże się martwiłam. A te 20 metrów to Wam się nie plącze wszędzie? Quote
agbar Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 oj,Zonkilku przykro mi z powodu Dewi:-( Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kffiatuszku:glaszcze: Dewi I fota śliczna....taka sympatyczna mordziulka:loveu: http://img88.imageshack.us/img88/6671/dsc01745ut4.jpg Quote
jonQuilla Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 dziękuję wszystkim :calus: Zaraz będę sprzątać klatkę więc wtedy będzie pewnie mega ryk :roll: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jonQuilla napisał(a):dziękuję wszystkim :calus: Zaraz będę sprzątać klatkę więc wtedy będzie pewnie mega ryk :roll: Żonkilko no nie płakaj...... bo ja tyż zacznę:roll: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Żonkilko no nie płakaj...... bo ja tyż zacznę:roll: nie no nie płakam...troszkę poleciało łezek jak zbierałam klatkę...a teraz dziwnie jak stoi pusta :roll: ehhh...czemu mój pies nie może lubić małych zwierząt :angryy: *** czas na resztę zdjęć spacerowych z Zuziakami :loveu: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=z9iGGYCqWb0 ode mnie z aparatu to koniec :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Chyba muszę się zapoznać bliżej z youtubem, coraz więcej wszędzie filmików i robię się zazdrosna ;) Quote
Wyjątek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A mój komputer nie nadąża za youtubem :oops: Quote
basia2202 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 oj żonkilciu... nie przeczytałam wcześniej... przyykro mi z powodu szczurka :-( taki uroczy pycholek... http://img88.imageshack.us/img88/6671/dsc01745ut4.jpg jbk napisał(a):Kwatery jakieś w necie widziałam, że zapraszają z pieskami, jak przyjmą z jednym, to pewnie i z dwoma ;) Tylko o te plaże się martwiłam. A te 20 metrów to Wam się nie plącze wszędzie? no to do Karwieńskich Błot i do Wisełki to na 200% możesz jechać, tam nie ma zakazów (no chyba, że za rok postawią ;) ) a linka ok :) radzimy sobie;) Quote
basia2202 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 no to teraz z naszego aparatu... FOTASKI ZE PSACERKU SALSA KONTRA ZUZOL + LUDZIEŃKI :loveu: prywatna plaża w Sopocie podrzutek? :razz: ciotka żonkilcia :loveu: żonkilcia z Salsuchą i Zuzolem:) Quote
basia2202 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Zuzkowy pańcio, Zuzol i szalejąca Salsucha:evil_lol: dwie wariatki :cool3: Quote
Recommended Posts