Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Selket napisał(a):
Hmmmm........nie to stwierdzenie faktu :evil_lol: I tak już zgasły....Jakieś głupieś....te latarnie...... :roll:

a no dziwne :roll:
ale grunt że już nie rażą po oczach :eviltong:

apple napisał(a):
Czy ja tu już dzisiaj byłam:roll:

Chyba nie:roll:

no to jestem:loveu:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
czy to jest ta gadzina o której mysle:crazyeye::diabloti:

BAsia!!! Zuzia:diabloti:
http://img144.imageshack.us/img144/5631/dsc00387kr5.jpg

tak uważnie przeglądasz Naszą Wspólną Galerię :roll:
przecież już dawno pisałam o tym że z Basią, jej TŻ'tem i Zuzią się zobaczymy :eviltong::eviltong:

jbk napisał(a):
Patyczki najważniejsze!

ooo taaaak :) :evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):

tak uważnie przeglądasz Naszą Wspólną Galerię :roll:
przecież już dawno pisałam o tym że z Basią, jej TŻ'tem i Zuzią się zobaczymy :eviltong::eviltong:

Przegladam uważnie i wiedziałam ale nie wiedziałam ze to już:roll: no!:roll::roll: Bez takich insynuacji mi tu

Posted

apple napisał(a):
Przegladam uważnie i wiedziałam ale nie wiedziałam ze to już:roll: no!:roll::roll: Bez takich insynuacji mi tu

no dobra, dobra i tak Cię koffam :calus:
boś Ty moja Siska :loveu:

Posted

Dewi odeszła za TM :roll:
miała 2 lata i 8 miesięcy :roll: była już staruszką, do tego chorą...
jest mi smutno ale nie płaczę...wiem że teraz jest jej lżej, że już nie cierpi :roll:

Moja nieufna pięknica, spełnione kapturkowe marzenie :roll:
Zawsze była nieufna, strachliwa i lubiła dominować. Jeszcze kiedy były w moim domu trzy szczury to Dewi była zawsze tą najsilniejszą w grupie mimo że dwie pozostałe panny były od niej znacznie większe.
Miała w sobie mnóstwo energii do końca mimo choroby :roll:
Dewi miała raka 30.08.07 roku, wycinano jej guza i niestety guz ten się nawrócił a z racji jej podeszłego już wtedy wieku zdecydowałam że nie poddam jej kolejnej operacji bo miała bardzo małe szanse na wybudzenie się z narkozy :roll:
Mała mimo tego guza nie traciła chęci do zabaw i biegania po pokoju...była nadal tak samo energetycznym szczurkiem ale od pewnego czasu guz ten zaczął strasznie szybko rosnąć i chciałam iść uśpić ją żeby się nie męczyła...
a teraz zaglądnęłam do klatki i już nie cierpi, zasnęła na zawsze...
dołączyła do Bazyli i Shiro :roll:

Będę cholernie tęsknić za tupotem szczurzych łapek, za ich niuchaniem, podgryzaniem i drapaniem....

• Na zawsze w moim sercu ...

i pamięć po mojej całej trójce :roll:
    mam nadzieję że znów są wszystkie razem

• Posted

jonQuilla napisał(a):

no i wróciłam jakąś godzinkę temu do domu :)
    było bardzo miło i do tego bardzo zimno oraz wietrznie :)
    foty były pstrykane cały czas zarówno przeze mnie jak i przez Basie i jej TŻ'ta :)
    Zuzka to przecudowny olbrzym :loveu:
    Nie myślałam że może być jeszcze słodsza niż na zdjęciach :):)
    Salsa przy niej to mały, chudy szczur :evil_lol:

hej żonkilku :multi:
    no miło, że Zuzol aż tak Ci się spodobał :loveu:
    Salsucha też urocza :loveu: i maluuuusiaaaa taka :crazyeye: na zdjęciach faktycznie sporo większa:) potwierdzam ;) za to klatę ma jak gęś wyścigowa :evil_lol:
    i zasuwa tak, że aż się kurzy za nią :evil_lol: Zuzka przy niej za ciężka... i dogonić ciężko było :diabloti: w końcu cooo tam... jakieś 24 kilo różnicy :evil_lol: :diabloti:
    było milusio:) mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy - na dłużej:)

jbk napisał(a):
    A nie wiesz o jakichś miejscach nad morzem, gdzie możnaby z psami pojechać? Myślimy o wakacjach, ale niekoniecznie to musi być w sezonie. Nasze maluchy uwielbiają kopać, więc piasek byłby dla nich rajem ;)

polecam Karwieńskie Błota:) zaraz za Karwią... tam już zakazów nie ma... ale nie wiem, jak daleko... i jest też ładna plaża...
    wiem też, że Bimbrowa i Tyśkowa jeździły do Wisełki - tam też można z psami... tylko chyba trudniej o kwaterę, żeby ktoś z psem przyjął... no ale na plażę z psem bez problemu:)

a linka Zuzki ma 20 metrów :p

a na foteczki zapraszamy jutro:)
    dogo nam nie działało... w ogóle różnie jest z tym przenośnym netem... :roll:

Posted

• Dewi :( Mój braciszek i kuzynka kiedyś kupili sobie szczurki równocześnie, bardzo to sympatyczne stworzonka, szkoda tylko, że tak krótko żyją......

basia2202 napisał(a):

polecam Karwieńskie Błota:) zaraz za Karwią... tam już zakazów nie ma... ale nie wiem, jak daleko... i jest też ładna plaża...
    wiem też, że Bimbrowa i Tyśkowa jeździły do Wisełki - tam też można z psami... tylko chyba trudniej o kwaterę, żeby ktoś z psem przyjął... no ale na plażę z psem bez problemu:)

a linka Zuzki ma 20 metrów :p

Kwatery jakieś w necie widziałam, że zapraszają z pieskami, jak przyjmą z jednym, to pewnie i z dwoma ;) Tylko o te plaże się martwiłam.
    A te 20 metrów to Wam się nie plącze wszędzie?

• Posted

jonQuilla napisał(a):
    dziękuję wszystkim :calus:

Zaraz będę sprzątać klatkę więc wtedy będzie pewnie mega ryk :roll:
    Żonkilko no nie płakaj...... bo ja tyż zacznę:roll:

Posted

apple napisał(a):
    Żonkilko no nie płakaj...... bo ja tyż zacznę:roll:

nie no nie płakam...troszkę poleciało łezek jak zbierałam klatkę...a teraz dziwnie jak stoi pusta :roll:
    ehhh...czemu mój pies nie może lubić małych zwierząt :angryy:

czas na resztę zdjęć spacerowych z Zuziakami :loveu:

Posted

oj żonkilciu... nie przeczytałam wcześniej...
    przyykro mi z powodu szczurka :-(

• taki uroczy pycholek...
    http://img88.imageshack.us/img88/6671/dsc01745ut4.jpg

jbk napisał(a):
    Kwatery jakieś w necie widziałam, że zapraszają z pieskami, jak przyjmą z jednym, to pewnie i z dwoma ;) Tylko o te plaże się martwiłam.
    A te 20 metrów to Wam się nie plącze wszędzie?

no to do Karwieńskich Błot i do Wisełki to na 200% możesz jechać, tam nie ma zakazów (no chyba, że za rok postawią ;) )
    a linka ok :) radzimy sobie;)

• Posted

no to teraz z naszego aparatu...

FOTASKI ZE PSACERKU SALSA KONTRA ZUZOL + LUDZIEŃKI :loveu:

prywatna plaża w Sopocie

podrzutek? :razz:

ciotka żonkilcia :loveu:

żonkilcia z Salsuchą i Zuzolem:)