Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jbk napisał(a):
To Salsa ma 20 kg jak moja Fiala :) Ciekawe, która by potężniej wyglądała, jakby stały obok siebie ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Salsa przy moim kocie nawet na chuchro wygląda ;)

no ale ja nie poradzę nic na to że ona by jadła tylko to co ja jem a przecież nie będę jej futrować wszystkim żeby tylko masy nabrała ;)

BeaC napisał(a):
witanko poranne
zimne ............ ale da się przeżyc
widziałam suczki na piachu

fajne igrce:multi::multi::multi:

cześć :multi::loveu:

zaraz będzie dalszy ciąg suczy na plaży :cool3:

halgre58 napisał(a):
Dzieńdoberek :hand: Jak ja wam zazdroszczę tego morza i plaży ! Salsa napewno jest tam szczęśliwa :loveu: Już wyobrażam sobie mojego Dindka na tej plaży :Dog_run:ehh... Nie byłoby końca jego biegów, turlania się i oczywiście chlapania w morzu :bluepaw::bluepaw::bluepaw:

witam :loveu::multi:

Salsa drugi raz na plaży była więc za wiele szczęścia nie czerpie od morza...tym bardziej że z morską wodą też nie miała kontaktu ;)
wczoraj było za zimno i nie chciałam żeby wbiegała do wody bo to moje zero tkanki tłuszczowej na sobie i do tego futerko które bardziej chłodzi niż grzeje :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:hand: córcia :loveu:

chyba zatęskniłam za plażą i morzem :oops:Ozzulek jeszcze nie był ... Harley pożerał piasek z plazy kilogramami :evil_lol:

cześć Mamcia :multi::loveu:

o jaaa....Harley to był piaskowy złodziej :crazyeye:

Selket napisał(a):
Cześć :loveu: Zazdraszczam Wam tej plaży :loveu: Gonziasty uwielbia piach i wodę, żeby się w tym taplać ;)

to kochana pakuj siebie, TŻ'ta, Gonziastego i wpadajcie do 3miasta ;) :multi:

agbar napisał(a):
Ja chcem plazeeeee:placz:

a ja chcem jeziooooro :placz:

mamy tutaj mały koncert życzeń :cool3:

Posted

A powiedz mi, ta plaża to taka dla ludzi tylko, czy jakieś miejsce wyznaczone, że można z psami wejść?

Zdjęcia super ;) Ten niebieski sznur to ile ma metrów?

Posted

Wyjątek napisał(a):
Cześć maluśkie Salsuchy ;):multi::multi:

jbk napisał(a):
A powiedz mi, ta plaża to taka dla ludzi tylko, czy jakieś miejsce wyznaczone, że można z psami wejść?

nie spotkałam się w 3mieście z plażą gdzie można wchodzić z psami...
w sezonie jedynie na dzikie plaże można zabierać piesa ale tam tez pewności nie ma że nikogo nie będzie jak są upały...

a spacer odbył się na plaży w Sopocie na Kamienny Potoku :)
to jest akurat plaża prywatna...należy do imprezy, która znajduje się zaraz przy plaży (Koliba)...
ogólnie to latem tam nawet gonią jak ktoś przyjdzie z piwem wieczorem i usiądzie na piasku daleko od tej imprezy a w dzień to tam mnóstwo ludzi się opala
ale teraz z racji tego że zimno jest to nikogo nie było i piesy mogły poszaleć ale w sumie na początku myślałam że ktoś może nas wygonić, na szczęście nie było chętnych do tego czynu :multi:

Zdjęcia super ;) Ten niebieski sznur to ile ma metrów?

a to ja nie wiem...musiałabyś się Basi zapytać bo to Zuzkowej linka :eviltong:

Posted

A nie wiesz o jakichś miejscach nad morzem, gdzie możnaby z psami pojechać? Myślimy o wakacjach, ale niekoniecznie to musi być w sezonie. Nasze maluchy uwielbiają kopać, więc piasek byłby dla nich rajem ;)

Posted

apple napisał(a):
A oto i ja we własnej osobie:diabloti: Śpieszę doniesć że w pracy bez zmian...nadal pieruńska zimnica:shake:.......JA CHCĘ DO DOMU:placz:

hmm...
tutaj też zimnica :placz::placz:

jbk napisał(a):
A nie wiesz o jakichś miejscach nad morzem, gdzie możnaby z psami pojechać? Myślimy o wakacjach, ale niekoniecznie to musi być w sezonie. Nasze maluchy uwielbiają kopać, więc piasek byłby dla nich rajem ;)

Ogólnie w sezonie letnim psy na plaże nie mają wstępu, grozi to mandatem...przynajmniej tak jest w 3mieście.
Poza sezonem turystycznym czyli od 30 września do 1 maja można wchodzić z psem na plaże jednak pies powinien mieć smycz i kaganiec ale wiadomo jak to jest....jeśli miejsce na plaży jest mało uczęszczane, pies nie jest zagrożeniem i nie brudzi plaży to nikt nie powinien się przyczepić że zwierzak jest spuszczony :)

a tak ogólnie w sezonie wakacyjnym to piesa można zabrać jedynie na dziką plażę ale wiadomo że jeśli jest tam dużo turystów opalających się to zawsze znajdą się tacy, którym nie będzie pasować że się wprowadziło psa

agbar napisał(a):
Zeby nie bylo ,ze nie bylam:cool1:
bylam:grins:

cześć :loveu::multi:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko mój żonkilku:loveu::multi::loveu:
Ale super foteczki, zazdraszczam spotkania z Basią:placz:
Dobrze się sucz dogadywały?
Pozdrowionk dla Zuzi i mamusi:loveu:

ogólnie sucze ładnie się bawiły tylko jak później Salsa dorwała patyka to miała Zuzie gdzieś o ile ta nie zbliżała się do kija...
moją małą przerażała wielkość koleżanki i czuła respekt ale mimo to jak przyszło co do czego to twardo stawała do obrony swojego patyka więc suki skoczyły do siebie kilka razy ale nic poważnego...tylko dużo hałasu i skakania :)

Selket napisał(a):
Cześć :hand: :hand: Hmm..wiecie, ze u mnie uliczne latarnie się świcą ;)

cześć :loveu::multi:

a to jakaś aluzja? :roflt:

taa właśnie...
wczoraj moja siostra wyszła ze szpitala i poszłam po 17 ją odwiedzić z nadzieją że wyściskam Zuzię :)
ale niestety Zuzia spała jak kamyk i nie chcieliśmy jej budzić...jeszcze będzie okazja żeby wycałować :)