BeaC Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):A oto i ja we własnej osobie:diabloti: Śpieszę doniesć że w pracy bez zmian...nadal pieruńska zimnica:shake:.......JA CHCĘ DO DOMU:placz: a ja do pracy tam jest ciepło w chacie zimno pieca ni widu ni słychu witka widziaałm znowu fajowskie psie zabawowe fotki:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Selket napisał(a):Cześć Słoneczko me promienne :loveu: :loveu: cześć Gwiazdeczko :loveu::loveu: Izabela124. napisał(a):Hejos mój żonkilku Przykro mi z powodu Dewi ['][']['] Super fotencje ze spacerosu, całuski witam :multi::loveu: Dozia_13 napisał(a):Hejka... Obejrzałam wszystkie foteczki... ale miałyście fantastyczny spacerek... :loveu: dziewczyny się wyszalały...a czamu Zuzanna miała linke? Przykro nam z powodu Dewi...{*} {*} niech biega szczęśliwie za TM... hej :multi::loveu: bo Zuzia czasami jest niedobra i nie chce wrócić jak jej się miło biega :) Alicja napisał(a):nie macie pojęcia jak wam zazdraszczam tego psacerku po plaży ...uwielbiam plaże , wiatr i szum morza ... moja radość nie miala końca jak byliśmy nad morzem a nie było pogody ....spokój na plaży ...spacerki po pustkowiu :loveu: hmm....nie piszcie tak bo wychodzi na to że jestem dziwna skoro nie przepadam za plażą :oops::oops::evil_lol: diabelkowa napisał(a):http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_Sopot_036.jpg ile bym dala za taka talie.... co za kot w tytule ? :P szukalam i znalazlam zdjecie z 2007 roku :P dawac inne;] ostatnio dawałam gapo :eviltong::eviltong: ale specjalnie dla Ciebie dam znów :eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 jbk napisał(a):Jak tam na dziś?? znów nudaaa :roll: apple napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: BeaC napisał(a):a ja do pracy tam jest ciepło w chacie zimno pieca ni widu ni słychu witka widziaałm znowu fajowskie psie zabawowe fotki:multi::multi::multi: cześć :multi::loveu: powiem Ci że u mnie w chacie też masakra... a u mnie w pokoju to już w ogóle jak w kostnicy :placz: Quote
jbk Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 jonQuilla napisał(a):znów nudaaa :roll: powiem Ci że u mnie w chacie też masakra... a u mnie w pokoju to już w ogóle jak w kostnicy :placz: Nuda? Kurde, chciałabym się czasem ponudzić.... Zamarzam Ci do towarzystwa ;) Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 jbk napisał(a):Nuda? Kurde, chciałabym się czasem ponudzić.... Zamarzam Ci do towarzystwa ;) dzięki :multi: ja już wkrótce przestanę się nudzić :) w piątek jadę podpisać umowę o pracę do Torunia więc podejrzewam że od października zacznę pracować i skończy się rumakowanie... a po drugie dzisiaj miałam jechać do szkoły po świadectwo... napisałam do mojego wych. na nk, później dał mi swój nr wiec zadzwoniłam (bodajże w środę) i mówił że w pon. (czyli dziś) będzie do odebrania... wczoraj rano napisałam mu smsa z upewnieniem czy świadectwo gotowe żebym na darmo nie jechała do Sopotu to mi idiota po 7 godzinach odpisał "Kasiu świadectwo powinno być we wtorek. Jutro je drukuje", myślałam że wyjdę z siebie jak kurde zwykle :roll: Bo nawet jeśli będzie je dzisiaj drukować to przez cały dzień? Idiota nie poprawił pewnie nadal tego świadectwa.... Dzisiaj więc dzwoniłam do niego kilka minut temu to idiota odebrał tel, nic nie powiedział i się po 2sek rozłączył :mad: no kurwaaa co za cieć :angryy: na następnej przerwie znów do niego zadzwonie :mad::mad: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Czesc :lol: http://img216.imageshack.us/img216/8112/dsc00143ty5.jpg ale słodkości :loveu: a Salsa z kotkiem nie robią sobie krzywdy ? Quote
Wyjątek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No, mów co powiedział ten geniusz :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Czesc :lol: http://img216.imageshack.us/img216/8112/dsc00143ty5.jpg ale słodkości :loveu: a Salsa z kotkiem nie robią sobie krzywdy ? witam :loveu::multi: nie robią o dziwo :evil_lol: Salsa chciałaby się pobawić z kotem i zawsze dookoła niego skacze, piszczy i szczeka a kot w tym czasie spokojnie siedzi i patrzy z miną "co ty głupi kundlu chcesz ode mnie" jak już ma Salsy dość to ją drapnie i ucieka :) czasami jak Salsa sobie grzecznie śpi to kot specjalnie przechodzi po kilka razy obok żeby tylko sprowokować do podrapania... bo mój kot to dzika bestia, drapie wszystko i wszystkich :evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):I co? I co? i co powiedział:cool3: Wyjątek napisał(a):No, mów co powiedział ten geniusz :diabloti: dzwoniłam później jeszcze kilka razy i nie odbierał... więc zagotowało się we mnie wszystko, aż w końcu on osobiście do mnie zadzwonił :crazyeye: no to pytam czy jutro będzie, na co on że tak oczywiście bo właśnie drukuje tylko że muszę przywieść zdjęcie bo na tym co mają z tego złego świadectwa jest już pieczątka itd. jutro do 15 godziny muszę jechać do Sopotu odebrać... tylko ciekawa jestem czy znów nie będzie jakiś problemów... ja tam temu "geniuszowi" już nie ufam :roll: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 buahahahahaha ty to masz szczescie :grin: cze zonkilll:loveu: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [CENTER]:mdleje::mdleje::mdleje:[/CENTER] Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: apelka nie upadaj tak bo sie stłuczesz na kwaśne jabłko :grin: buahahahahaha Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):apelka nie upadaj tak bo sie stłuczesz na kwaśne jabłko :grin: buahahahahaha jeśli tylko poprawi ci to humor to padam ino roz;) Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):jeśli tylko poprawi ci to humor to padam ino roz;) :lol: ty mi jabłuszu zawsze poprawiasz humor :loveu::loveu::loveu::lol::evil_lol::diabloti: Quote
basia2202 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 jonQuilla napisał(a):ale ja nie lubię być na zdjęciach :oops: co Ty tam sobie znowu wyimaginowałaś :diabloti: :eviltong: ładnie wychodzisz na fotkach, nie wydziwiaj ;) Makabra jaki ten mój chudzielec jest chudy :evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_Sopot_036.jpg drobna jest po prostu ;) i nie chudzielec tylko zgrabna panna :loveu: Dozia_13 napisał(a):Hejka... Obejrzałam wszystkie foteczki... ale miałyście fantastyczny spacerek... :loveu: dziewczyny się wyszalały...a czamu Zuzanna miała linke? jonQuilla napisał(a):bo Zuzia czasami jest niedobra i nie chce wrócić jak jej się miło biega :) noo.. Żonkilcia dobrze napisała ;) Zuzka nie skończyła szkolenia jeszcze... a że ma adhd :diabloti: no to czasem totalna głupawica ją ogarnia i bywa, że olewa przychodzenie na zawołanie :roll: Kffiiiatusiu... :loveu: chciałam Ci rzec jeszcze, że ten Twój psor to normalnie jełop i bezczel jakich mało :mdleje:mnie by chyba krew zalała... trzymam kciuki za odebranie świadectwa;) a jak już odbierzesz... to powiedz gadowi, co o nim myślisz :diabloti: no... a w ogóle, to przyszłam z fotkami ;) Quote
basia2202 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 SOPOT, czyli ZUZA + SALSA (ostatnie starcie) :evil_lol: szaleństwo... :lol: Quote
basia2202 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 patysiowa Salsa :cool3: i znowu nasza nornica :diabloti: plan 1szy - gadzina :cool3: plan 2gi - pustynna burza :diabloti: Quote
basia2202 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 no i znowu szalone dziewczyny ;) psitulanko z ciotką Żonkilcią :loveu: Quote
basia2202 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ups... ciotka bez głowy :oops: Zuzkowy pańcio :loveu: a Salsucha znowu kurzy :evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 a Żonkilcia na to... pstry pstry pstry :diabloti: ;) "zakopywanie" patyka :cool3: Quote
basia2202 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 aż siwy dym idzie, co nie? :evil_lol: :diabloti: po ciężkiej "pracy" - odpoczynek :loveu: a teraz będą zbliżenia Salsuchy :loveu:(zauważyliście ten manicure? :razz:) Quote
basia2202 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 zadumana jakaś taka... :roll: :p (ślicznie tu wyszła:) ) no i poszły moje dwa zuzole w siną dal... :diabloti: Quote
basia2202 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Salsa niezmordowana... znowu w akcji:) no i mój Zuzol w szalonym pędzie... biegiem do pańci :evil_lol: :loveu: KUNIC sopockich fot z naszego aparaciku :cool1: Quote
Recommended Posts