jonQuilla Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):buahahahahaha ty to masz szczescie :grin: cze zonkilll:loveu: no pewnie.... życie usłane różami :B-fly: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: apple napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: evaxon napisał(a):apelka nie upadaj tak bo sie stłuczesz na kwaśne jabłko :grin: buahahahahaha apple napisał(a):jeśli tylko poprawi ci to humor to padam ino roz;) evaxon napisał(a)::lol: ty mi jabłuszu zawsze poprawiasz humor :loveu::loveu::loveu::lol::evil_lol::diabloti: jakie wyznania :cool3::cool3: no no no.... a wszystko przez to że Jabłkowa zasłabła trzykrotnie :evil_lol: Selket napisał(a):Cześć :calus: :calus: :calus: cześć Selkecik :calus::calus::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 basia2202 napisał(a): Kffiiiatusiu... :loveu: chciałam Ci rzec jeszcze, że ten Twój psor to normalnie jełop i bezczel jakich mało :mdleje:mnie by chyba krew zalała... trzymam kciuki za odebranie świadectwa;) a jak już odbierzesz... to powiedz gadowi, co o nim myślisz :diabloti: dzieki, kciuki się przydadzą :cool3: ja się raczej z nim nie będę widziała...chyba że przez przypadek :eviltong: a swoją drogą żal mi go że jest takim idiotą :diabloti: no... a w ogóle, to przyszłam z fotkami ;) dzięki za foty :multi::multi: czy będę nieskromna jak powiem że zarówno Zuzia jak i Salsa przepięknie się prezentują na plażowej sesji? ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jonQuilla napisał(a): dzięki :multi: ja już wkrótce przestanę się nudzić :) w piątek jadę podpisać umowę o pracę do Torunia więc podejrzewam że od października zacznę pracować i skończy się rumakowanie... a po drugie dzisiaj miałam jechać do szkoły po świadectwo... napisałam do mojego wych. na nk, później dał mi swój nr wiec zadzwoniłam (bodajże w środę) i mówił że w pon. (czyli dziś) będzie do odebrania... wczoraj rano napisałam mu smsa z upewnieniem czy świadectwo gotowe żebym na darmo nie jechała do Sopotu to mi idiota po 7 godzinach odpisał "Kasiu świadectwo powinno być we wtorek. Jutro je drukuje", myślałam że wyjdę z siebie jak kurde zwykle :roll: Bo nawet jeśli będzie je dzisiaj drukować to przez cały dzień? Idiota nie poprawił pewnie nadal tego świadectwa.... Dzisiaj więc dzwoniłam do niego kilka minut temu to idiota odebrał tel, nic nie powiedział i się po 2sek rozłączył :mad: no kurwaaa co za cieć :angryy: na następnej przerwie znów do niego zadzwonie :mad::mad: ty się już nie zastanawiaj tylko pisemnie napisz do dyrektora szkoły że ci ON:angryy::angryy::angryy: nie chce przepisać świadectwa nie szczyp się..po co się denerwować?? fajnie dwa sępy widziałam kocia i psia:loveu: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jonQuilla napisał(a): dzięki za foty :multi::multi: czy będę nieskromna jak powiem że zarówno Zuzia jak i Salsa przepięknie się prezentują na plażowej sesji? ;) :evil_lol::evil_lol: Nie będziesz nieskromna, bo taka jest prawda, wyglądają superowo :) Quote
agbar Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Czesc Zonkilku,nie nerwusja bo ci sie zmarchy porobia:eviltong: Bea ma racje-wal do dyra-nie bedzie ci belferzyna plul w twarz:diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 BeaC napisał(a):ty się już nie zastanawiaj tylko pisemnie napisz do dyrektora szkoły że ci ON:angryy::angryy::angryy: nie chce przepisać świadectwa nie szczyp się..po co się denerwować?? chcę to odebrać i już mieć tą sprawę z głowy... jeśli dzisiaj będzie coś nie tak to wtedy będę myśleć co z tym zrobić :roll: jbk napisał(a):Nie będziesz nieskromna, bo taka jest prawda, wyglądają superowo :) ufff to kamień spadł mi z serca :cool3: agbar napisał(a):Czesc Zonkilku,nie nerwusja bo ci sie zmarchy porobia:eviltong: Bea ma racje-wal do dyra-nie bedzie ci belferzyna plul w twarz:diabloti: Hej :multi::loveu: dobrze już nie będę się nerwować :) :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Pustynna Burza :evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_Sopot_071.jpg moja koffana Córciu , co do świadectwa ...u nas to już dawno by się to o dyr . oparło ....Qba oddał swoje i pani wych. dzwoniła do niego ze ma sobie odebrać .. jeśli by się to oparło o dyra miałaby nasmarowane w papierach :shake: Quote
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 czesc ciiiiiii:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 I jak tam dostałaś wreszcie papiór:razz: Quote
zuzolandia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 no no no.... a wszystko przez to że Jabłkowa zasłabła trzykrotnie :evil_lol: bedzie dzidzia??????? cze Kffiatuszku w ten zimny cimny dzionek !!!! Quote
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 zuzolandia napisał(a): bedzie dzidzia??????? :evil_lol: wreszcie to nie ja powiedziałam KCM:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a):Pustynna Burza :evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_Sopot_071.jpg moja koffana Córciu , co do świadectwa ...u nas to już dawno by się to o dyr . oparło ....Qba oddał swoje i pani wych. dzwoniła do niego ze ma sobie odebrać .. jeśli by się to oparło o dyra miałaby nasmarowane w papierach :shake: taka mała a i tak burza :evil_lol: jestem szczęśliwa że w końcu dali mi je :multi: chociaż jak zobaczyłam oceny to troszkę zrzedła mi mina :evil_lol: evaxon napisał(a):czesc ciiiiiii:multi: Ci też :multi::loveu: apple napisał(a):I jak tam dostałaś wreszcie papiór:razz: tak dostałam :multi: zuzolandia napisał(a): cze Kffiatuszku w ten zimny cimny dzionek !!!! cześć :multi::loveu: Quote
BeaC Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no to uffffffffffff że papióra już masz a tak w ogóle zmieniłaś se nazwe blogasa i nie wiedziałam gdzie wchodzę :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 To i ja :grins: Witam zza chmur :hand: Quote
basia2202 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='BeaC'] a tak w ogóle zmieniłaś se nazwe blogasa i nie wiedziałam gdzie wchodzę właśnie :cool3: też jakiś czas temu Cię szukałam... z pół godz. mi zajęło, zanim się połapałam :diabloti: nie zmieniaj już nazwy blogasa, bo zgłupiejemy ;) a w ogóle to witanko Kffiatusiu :) i gratulacje odebrania papióra :multi: Quote
jonQuilla Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Tengusia']hello cioteczka :hand: czesc :multi::loveu: [quote name='BeaC'] a tak w ogóle zmieniłaś se nazwe blogasa i nie wiedziałam gdzie wchodzę :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='jbk']Mokre witaski.... BRRRRRR :mad: [quote name='agbar']Witam zza mgly:hand: [quote name='Selket']To i ja :grins: Witam zza chmur :hand: to ja Was witam w ten piękny słoneczny dzień :loveu::multi: swoją drogą jak się obudziłam to myślałam że padnę... błękitne niebo, zero chmur, słońce przepięknie świeciło...teraz troszkę chmurek ale niegroźne i malutkie... super pogoda za oknem :crazyeye: z tym że ostre powietrze, ale to nic :loveu: [quote name='basia2202']właśnie :cool3: też jakiś czas temu Cię szukałam... z pół godz. mi zajęło, zanim się połapałam :diabloti: nie zmieniaj już nazwy blogasa, bo zgłupiejemy ;) a w ogóle to witanko Kffiatusiu :) i gratulacje odebrania papióra :multi: dziękuję :loveu::multi: nie chciałam zmieniać tytułu ale z racji tego że szczurów już nie mam to MÓJ OSOBISTY ŁAŃCUCH POKARMOWY przestał istnieć :roll: więc trzeba było coś z tym zrobić :eviltong: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Czesć Żonkilku z papierami.....toż to ty rasowy Żonkil wystawowy teraz jesteś:evil_lol: U mnie nie ma niebieskiego nieba wiec się mi to prosze nie chwalići nie psuć mi humoru:cool1: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:multi::multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jestem szczesliwa oj jestem hihi super uczucie :multi::multi::multi::multi::multi: czesc cioteczka :loveu: Quote
jonQuilla Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Czesć Żonkilku z papierami.....toż to ty rasowy Żonkil wystawowy teraz jesteś:evil_lol: U mnie nie ma niebieskiego nieba wiec się mi to prosze nie chwalići nie psuć mi humoru:cool1: cześć :multi::loveu: takie papiery to daj spokój :eviltong::eviltong: u mnie już ciemno więc nie będę psuć :evil_lol: [quote name='evaxon']helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:multi::multi: cześć :multi::loveu: [quote name='Tengusia']jestem szczesliwa oj jestem hihi super uczucie :multi::multi: czesc cioteczka :loveu: to i ja jestem szczęśliwa :multi::multi: witam :loveu::multi: [quote name='groszek83']Witam sie:razz: witam witam :multi::loveu: Quote
Recommended Posts