jonQuilla Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='evaxon']yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale gdzie ty bedziesz pracowac??:razz::razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak to gdzie ;) tam gdzie będę pracować :eviltong: [quote name='groszek83']:crazyeye: A to czemu tak daleko tyyyyyle czaasu dojazd trwa:roll: do Torunia jechałam troszkę ponad 3:30 a z powrotem 4:10 :crazyeye::crazyeye: masakra :roll: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak to gdzie ;) tam gdzie będę pracować :eviltong: nie lubie cie :obrazic: Quote
groszek83 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ale to będziesz pracować w Toruniu??:crazyeye: Quote
halgre Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Przyszłam się przywitać ... :sweetCyb: Quote
BeaC Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ty pracujesz?/ a czemu tak daleko?? trzy i pól godziny na dojazd?? masakra ale trzym się ciepło i nie zapomnij oddychać:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='evaxon']nie lubie cie :obrazic: bo Ty mnie koffasz :calus: <skormny> :evil_lol::evil_lol: [quote name='groszek83']Ale to będziesz pracować w Toruniu??:crazyeye: [quote name='BeaC']ty pracujesz?/ a czemu tak daleko?? trzy i pól godziny na dojazd?? masakra ale trzym się ciepło i nie zapomnij oddychać:diabloti::diabloti::diabloti: ej kobietki jeszcze tak mnie nie pogięło żeby w Toruniu pracować :evil_lol::evil_lol: do Torunia jechałam tylko umowę podpisać i przejść szkolenia (BHP, HCCP i jeszcze jakieś) a pracować będę w Gdańsku :) sklep Kopernika jest 5 minut spacerkiem ode mnie z domu :cool3::cool3: [quote name='halgre58']Przyszłam się przywitać ... :sweetCyb: witam witam :multi::loveu: Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No to super córcia ze Ci się tak udało pozałatwiać :multi: no i powodzonka w nowej pracy życzę :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='Alicja']No to super córcia ze Ci się tak udało pozałatwiać :multi: no i powodzonka w nowej pracy życzę :multi::loveu: dzięki :multi: obiecałam przyjaciółce że będąc w Toruniu zrobię dla niej zdjęcie Wisły... ale nie miałam czasu żeby iść i foty robić więc jak odwozili mnie na dworzec to z samochodu zrobiłam i tak oto jest jedyne zdjęcie z Torunia :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='diabelkowa']czzesc dzojncie :):diabloti: cześć :multi::loveu: śpioch napufny :eviltong::eviltong: Quote
groszek83 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to już wiem:roll: bo myślałam,że faktycznie cie pogieło żeby do pracy tak daleko iść:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ja kocham pierniki :mdleje: i juz wiem o jakim sklepie mowisz :mdleje: ja kocham ten sklep :mdleje: ja kocham ciebie :mdleje: zaadoptuj mnie :loveu: czeasc żądny Gilku:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='groszek83']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to już wiem:roll: bo myślałam,że faktycznie cie pogieło żeby do pracy tak daleko iść:diabloti: hihihi... mam różne dziwne pomysły ale bez przesady :evil_lol: [quote name='evaxon']ja kocham pierniki :mdleje: i juz wiem o jakim sklepie mowisz :mdleje: ja kocham ten sklep :mdleje: ja kocham ciebie :mdleje: zaadoptuj mnie :loveu: czeasc żądny Gilku:loveu: cześć :multi::loveu: jasne że Ciebie zaadoptuje ;) :loveu::loveu: będziemy tworzyć szcześliwą rodziną opartą na zamiłowaniu do pierników :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='jonQuilla'] cześć :multi::loveu: jasne że Ciebie zaadoptuje ;) :loveu::loveu: będziemy tworzyć szcześliwą rodziną opartą na zamiłowaniu do pierników :evil_lol::evil_lol: ale bajer:D sniadanie pierniki obiad pierniki kolacja pierniki gwiazdka pierniki urodziny pierniki dzien dziecka pierniki o w morde:errrr: Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='evaxon']ale bajer:D sniadanie pierniki obiad pierniki kolacja pierniki gwiazdka pierniki urodziny pierniki dzien dziecka pierniki o w morde:errrr: :niedowia::hmmmm: http://img218.imageshack.us/img218/8878/dsc00416ry0.jpg kup większą pufę :roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Witamy :multi: http://img218.imageshack.us/img218/8878/dsc00416ry0.jpg ale sobie słodko leży :loveu: wiesz ty co takie małe pufy kupiłaś że niunia się nie moża na nich upchac ale z ciebie pani :evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hejo :multi: nadrobilam wszystko :razz: co to dla mnie te kilkanascie stron :diabloti: zdjecia jak zwykle piekne :loveu: widze ze interesujacy temat o piernikach :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='evaxon']ale bajer:D sniadanie pierniki obiad pierniki kolacja pierniki gwiazdka pierniki urodziny pierniki dzien dziecka pierniki o w morde:errrr: jeszcze będziesz mnie prosiła żebym prace zmieniła :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:niedowia::hmmmm: http://img218.imageshack.us/img218/8878/dsc00416ry0.jpg kup większą pufę :roll: nigdy w życiu :eviltong::eviltong: [quote name='anitaaa i bartis']Witamy :multi: http://img218.imageshack.us/img218/8878/dsc00416ry0.jpg ale sobie słodko leży :loveu: wiesz ty co takie małe pufy kupiłaś że niunia się nie moża na nich upchac ale z ciebie pani :evil_lol::evil_lol: pufy były wcześniej niż Salsa... a mój poprzedni pies gardził stawianiem jednej łapy na pufie a co dopiero wchodzeniem na nią w całości :evil_lol::evil_lol: [quote name='gops']hejo :multi: nadrobilam wszystko :razz: co to dla mnie te kilkanascie stron :diabloti: zdjecia jak zwykle piekne :loveu: widze ze interesujacy temat o piernikach :diabloti: witam :multi::loveu: kilkanaście?? no co Ty mówisz :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='jonQuilla'] witam :multi::loveu: kilkanaście?? no co Ty mówisz :diabloti: :evil_lol::evil_lol: dobry :razz: wsumie to nie liczylam :diabloti: ale duuzo :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Cześć Pierniczkowa :grins: W jakich godzinach pracujesz ?? Mocno Cię będą męczyć ?? Quote
Selket Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Cześć Żonkilku :loveu: A nie mówiłam, że dasz radę w Toruniu? ;) Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 siema :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='gops']dobry :razz: cześć :loveu::multi: [quote name='Alicja']Cześć Pierniczkowa :grins: W jakich godzinach pracujesz ?? Mocno Cię będą męczyć ?? hmm...ciekawe czemu wszyscy do mnie mówią tak :evil_lol::evil_lol: 11-19 pon-pt 10-14 sob [quote name='Selket']Cześć Żonkilku :loveu: A nie mówiłam, że dasz radę w Toruniu? ;) cześć :multi::loveu: a no mówiłaś, mówiłaś :) ale stres robił swoje :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']siema :loveu: witam :multi::loveu: [quote name='anitaaa i bartis']witamy i fotki chcemy :loveu: hej hej hej :loveu::multi: lecę z Salsą na spacer i jak wrócę to wrzucę jakieś zdjęcia :) :eviltong: Quote
Recommended Posts