Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']Niebieskie niebo? A co to jest, bo ja już NIE PAMIĘTAM!!!!

Ciągle leje i leje i leje, jeszcze chwila i odpłynę do morza.....

to przypominam jak wygląda błękitne niebo :eviltong:

zdjęcie jeszcze cieplutkie :cool3:

[quote name='BeaC']hell-oł
to ja:diabloti::diabloti::diabloti:

cześć :multi::loveu:

[quote name='groszek83']..........................................Bu

:diabloti:

nie strasz Ty diablico !! :) :evil_lol:

dzisiaj kupiłam już bilet do Torunia i jutro wyruszam o 6:04 :roll:

wczoraj doszłam do wniosku że odziedziczyłam po mojej mamie manie kwiatkową....
zawsze śmiałam się z niej że on z domu chętnie zrobiłaby dżungle itd. ale będąc wczoraj w Ikei najwięcej czasu spędziłam na dziale z roślinami, żeby było śmieszniej po wyjściu z Ikei poszłam jeszcze do Obi obok żeby dalej w kwiatach poprzebierać :crazyeye:
zakochałam się w Lithopsach...
kupiłam sobie póki co jednego :cool3:
ale były tak różne że nie wiedziałam za którego chwytać ...

jest przezajebisty w dotyku :loveu::loveu:

tylko że nigdzie w internecie nie mogę znaleźć nazwy mojego Lithopsa, nigdzie nawet takiego samego na zdjeciu nie widziałam :roll:

chcę teraz sobie kupić jeszcze kilka innych rodzai i wsadzić w jedną dużą doniczkę, podsypać kamieniami i będą się ładnie prezentować :loveu::loveu:
super roślinki i jak fajnie kwitną :cool3::cool3:

Posted

[quote name='agbar']Czesc Zonkilku:multi:
Bede dzis Twoich bliskich zakopywac:roll:Mam 100 cebulek zonkilkowych i tyle samo tulipanowych do wkopania:cool1:

hej :multi::loveu:

wkopuj...niech rosną chłopaki !! :)

[quote name='jbk']Dziękuję za niebo :loveu::loveu::loveu:

nie ma za co, mam go dużo tutaj :evil_lol::evil_lol:

A te kwiatki, to na pewno kwiatki, a nie hatifnaty? (jak się toto pisało??)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem, mówili że roślina :) uwierzyłam :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='apple']Ale masz niebo:crazyeye::placz:
http://img217.imageshack.us/img217/2590/dsc00481od2.jpg

A ten Lito.....cośtam to jaki jest w dotyku? Oprócz tego ze przezajebisty.......sprecyzuj:diabloti:

nie umiem tego sprecyzować :evil_lol::evil_lol:
ubogi mój słownik...
idź do Obi, znajdź takiego i dotknij ;)

ogólnie jest taki suchy w dotyku i troszkę jakby gumowy a jak ściśniesz to masz wrażenie że Ci w palcach pęknie i wypryśnie z niego woda :) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']nie umiem tego sprecyzować :evil_lol::evil_lol:
ubogi mój słownik...
idź do Obi, znajdź takiego i dotknij ;)

ogólnie jest taki suchy w dotyku i troszkę jakby gumowy a jak ściśniesz to masz wrażenie że Ci w palcach pęknie i wypryśnie z niego woda :) :evil_lol:

Do Obi mam daleko ale twój opis mnie usatysfakcjonował:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Do Obi mam daleko ale twój opis mnie usatysfakcjonował:diabloti:

hahaha...cieszę się :evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']jaaa ale śliczny kwiatuszek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu: bo mój

[quote name='groszek83']Jakiś dziwny ten kwiatek....taki...taki...nie kwiatek:roll::evil_lol:

:eviltong::eviltong::eviltong: jest tak dziwny że aż uroczy :) :cool3:

trzymajcie kciuki żebym załatwiła jutro wszystko w Toruniu, żebym tam nie zabłądziła i żebym wróciła cała i zdrowa wieczorem do domu...
poodwiedzam Was jak wrócę albo w sobotę :eviltong::eviltong:

buźka :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']

trzymajcie kciuki żebym załatwiła jutro wszystko w Toruniu, żebym tam nie zabłądziła i żebym wróciła cała i zdrowa wieczorem do domu...

w Toruniu to Patka mieszka :p z TZtem , Polą i Rudexem :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']w Toruniu to Patka mieszka :p z TZtem , Polą i Rudexem :loveu:

:cool3::cool3: będę się za nimi rozglądać :evil_lol::evil_lol:

ja mam znajomego w Toruniu ale ten znajomy akurat będzie w robocie :placz:
jeszcze dzisiaj mi ma napisać smsa czy uda mu się wyrwać wcześniej z pracy...ale wątpie :roll:

[quote name='evaxon']a co ty jedziesz tam załatwiac???

muszę podpisać umowę z piernikami i przejść jakieś szkolenia :roll:

Dogo tak zamula mi że aż żal :mad:

Posted

[quote name='apple']Do Obi mam daleko ale twój opis mnie usatysfakcjonował:diabloti:

tylko tyle ci trzeba:razz::diabloti:

[quote name='jonQuilla']hahaha...cieszę się :evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu: bo mój

:eviltong::eviltong::eviltong: jest tak dziwny że aż uroczy :) :cool3:

:kciuki:

[quote name='jonQuilla']

Dogo tak zamula mi że aż żal :mad:

bo o 4:45 dogo jeszcze spi:evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Pozdrów ode mnie toruńskie pierniki ;)

pozdrowione chociaż mało ich widziałam :evil_lol::evil_lol:

[quote name='BeaC']helloł
kwiatuszkowa panienko
z dziwnym kwiatkiem
:razz:

cześć :multi::loveu:

[quote name='apple']
Cześć Żonkilkowa:loveu:

witaj Jabłuszkowa :loveu::loveu:

[quote name='groszek83']Jakie pierniki? musze faktycznie coś poczytać bo nic nie wiem:roll:

chodzi o to że ja z dniem dzisiejszym jestem ekspedientką w sklepie firmowym Kopernika :eviltong::eviltong:

[quote name='Alicja']Córcia wstałaś 20 minutek przede mną :razz:

I jak tam w Toruniu ????

ja wstałam ogólnie o 4:05 :eviltong:

w Toruniu? hmm...
wyruszyłam o 6:04 a o 9:35 byłam na miejscu...
potem pojechałam autobusem do fabryki (o dziwo bez większych problemów znalazłam)

no ale tam się zaczęła jazda :roll:
czułam się jak jakaś sierotka, która nie wiedziała kto co do niej mówi...
sypali jakimiś hasłami i weź tu się połap skoro się wcześniej nigdzie nie pracowało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

okazało się że brakuje mi jednego zaświadczenia, które umożliwia mi pracę przy produktach spożywczych...mianowicie sanepidarno-epidemiologicznego....
robiłam te badania ale później jak poszłam do lekarza medycyny pracy to baba powiedziała że wystawi mi jedno zaświadczenie, że ono starczy...a okazało się że jednak nie...
więc był problem co teraz... ale babka z BHP zadzwoniła do ich lekarza medycyny pracy i umówiła mnie bez kolejki na szybką wizytę, pan przedstawiciel firmy mnie dowiózł do lekarza i poczekał ze mną :) zajęło wszystko nam pół godziny...
wróciliśmy do firmy to już była 13 godzina więc miałam godzinę na zrobienie obiegówki... więc kierowniczka ogólna, wszystkich szkoleniowców pośpieszała żebym na pociąg o 14:51 zdążyła bo następny o 19:17 :evil_lol::evil_lol:
no i tak się wyrobiłam w czasie, odwieźli mnie na pociąg i wróciłam do domu...
nie miałam nawet chwili czasu w Toruniu dla siebie :roll:

ogólnie pracę zaczynam od jutra ale umówiłam się z drugą dziewczyną ze sklepu że ona zrobi tą sobotę a ja kolejną więc w poniedziałek dopiero pójdę :multi:

i w poniedziałek muszę założyć sobie konto w banku i przesłać im druk z wszystkim wypełnionym bo o to że nie mam jeszcze konta też mi się oberwało... ale nikt nie powiedział że już mam mieć :mad:
myślałam w zasadzie że od 1 października pójdę do pracy i że będę mogła w tym czasie załatwić sobie ten bank, przesłać im wszystko i będzie ok...a tu niespodzianka :oops:

a teraz spadam spać bo jestem niewyspana, znużona po jeździe w tą i z powrotem, głowa mnie boli i chcę jak najszybciej zasnąć :loveu::loveu: