emdziolek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cze sisterka!:multi: stwierdziłam ze należałoby wpaśc w odwiedziny:diabloti: Widziałam zbrechane fotki Salci:evil_lol: http://img221.imageshack.us/img221/6911/dsc00245lw2.jpg to jest świetne:evil_lol: Buziaki od nas!:loveu: Quote
apple Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Starym zwyczajem: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='jbk']Jak ja leżałam z młodym, to też nie wolno było gościom wchodzić do dzieci, tylko ja wychodziłam na korytarz do gości. Salsa - ślicznota :) Zaczynam oglądanie od początku ;) witamy przede wszystkim nowego gościa :loveu::multi: niezazdraszczam nadrabiania bo troszke tych stron tu się narobiło :roll: a co do szpitala to właśnie w tym jest tak samo ;) siostra stawia Zuzie przed taką dużą szybką i wychodzi do Nas :) ale swoją drogą to dobre bo po co każdy ma dotykać i wnosić zarazki na salę gdzie są maluszki :) [quote name='BeaC']nie martw się........... i tak bedzie najwiekszym wybijokno............ bo zuzki ..... hmmmmmmmmm one juz tak mają:diabloti: już nie mogę się doczekać :evil_lol: http://img221.imageshack.us/img221/2967/dsc00246pg1.jpg a to jest zaje2biste a i ciumki dla Zulki malusieńkiej:loveu::loveu::loveu: wyciumkam wyciumkam jak tylko dorwę to się nie odkleję :loveu: już pewne że siostra wychodzi jutro, pediatra jej tak powiedział :multi: [quote name='gops']czesc :multi: nadrobilismy prawie ze wszysko :diabloti::eviltong: zdjecia sliczne :loveu: wyglaskaj odemnie ;) cześć :) :multi::loveu: wygłaskam, wygłaskam... ale zaraz dopiero będą śliczne zdjęcia bo z plaży i z Zuzią :eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='emdziolek']Cze sisterka!:multi: stwierdziłam ze należałoby wpaśc w odwiedziny:diabloti: Widziałam zbrechane fotki Salci:evil_lol: http://img221.imageshack.us/img221/6911/dsc00245lw2.jpg to jest świetne:evil_lol: Buziaki od nas!:loveu: Hej :multi::loveu: a ja już myślałam że zapomniałaś o nas siostrzyczko :eviltong: miło że się myliłam :multi: buziaki :loveu: [quote name='apple'] Starym zwyczajem: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: o jaaaa... nie pogardzę hopnięciem --> :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [quote name='Wyjątek'] Sunia nie bardzo akceptuje inne zwierzęta. Jak widać... Nie tylko koty... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118543 olera :crazyeye: posłałam do ludu na gg linka i mocno trzymam kciuki... mam nadzieję że coś się uda zdziałać :roll: [quote name='Tengusia']bry berek :hand: cześć :multi::loveu: *** no i wróciłam jakąś godzinkę temu do domu :) było bardzo miło i do tego bardzo zimno oraz wietrznie :) foty były pstrykane cały czas zarówno przeze mnie jak i przez Basie i jej TŻ'ta :) Zuzka to przecudowny olbrzym :loveu: Nie myślałam że może być jeszcze słodsza niż na zdjęciach :):) Salsa przy niej to mały, chudy szczur :evil_lol: Suki na początku się troszkę pogoniły a później jak Salsa dorwała kija to miała wszystko i wszystkich gdzieś więc tyle z zabawy... jedynie o patyka się kilka razy dziewczyny pokłóciły ale nic poważnego :) biegnę zdjęcia ogarnąć :) Quote
e.v.a Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 o w morde to Zuzkowa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='evaxon']o w morde to Zuzkowa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no przecież pisałam :) :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi:SUPER:multi: Quote
emdziolek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Siostrzyczko kochana, nie zapomniałam:loveu: tylko strasznie duzo na głowie miałam:eviltong: super, fotki, zuźka przy Salci to olbrzymka:evil_lol: Quote
Selket Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cześć Słońce :hand: Śliczne fotaski :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='evaxon']o w morde to Zuzkowa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No to żeś się obudziła :evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ech fajnie tak isc sobie na spacer po plazy :grins: szkoda ze ja do morza mam tak daleko :watpliwy: a Salsa rzeczywiscie drobniotka teraz widac, mysle ze podobnie jak moja Faza, na zdjeciach wychodzi o wiele potezniejsza niz jest w rzeczywistosci :shiny: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja']:multi:SUPER:multi: pewnie że super :cool3: [quote name='emdziolek']Siostrzyczko kochana, nie zapomniałam:loveu: tylko strasznie duzo na głowie miałam:eviltong: no dobrze jesteś usprawiedliwiona :calus: super, fotki, zuźka przy Salci to olbrzymka:evil_lol: i to właśnie Salsę przerażało :evil_lol: [quote name='Selket']Cześć Słońce :hand: Śliczne fotaski :loveu: :loveu: cześć kochana ma :loveu::multi: [quote name='Wyjątek']No to żeś się obudziła :evil_lol::evil_lol: lepiej późno niż później :) [quote name='Tengusia']ech fajnie tak isc sobie na spacer po plazy :grins: szkoda ze ja do morza mam tak daleko :watpliwy: a Salsa rzeczywiscie drobniotka teraz widac, mysle ze podobnie jak moja Faza, na zdjeciach wychodzi o wiele potezniejsza niz jest w rzeczywistosci :shiny: Salsa waży około 20kg :eviltong: jest na prawdę malutka :) a to że na zdjęciach wygląda potężniej to nie raz już słyszałam :evil_lol: Fenris to stwierdził i Basia teraz też :evil_lol: *** na razie kuńc z fotami bo mi internet zamula :roll: później powrzucam :eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 no i nadeszło to później :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Witam ;) Ślicznete fotki na plaży :loveu:alesię fajnie macie plaża,morze tak blisko :cool3: Quote
Wyjątek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ta Twoja Salsa rzeczywiście maluska w porównaniu do Zuzkowej :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://img73.imageshack.us/img73/4134/dsc00311ka3.jpg a co to Zuzkowej z tyłka wyłazi ??????? hihihihihihihihih Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Witam ;) Ślicznete fotki na plaży :loveu:alesię fajnie macie plaża,morze tak blisko :cool3: witam :multi::loveu: mogę się zamienić na jakieś jeziorko :eviltong: [quote name='Wyjątek']Ta Twoja Salsa rzeczywiście maluska w porównaniu do Zuzkowej :evil_lol: bo Salsa to miniatura amstaffa :evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://img73.imageshack.us/img73/4134/dsc00311ka3.jpg a co to Zuzkowej z tyłka wyłazi ??????? hihihihihihihihih a gdzie Ty tam patrzysz? :eviltong: wystaje to co ma wystawać :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 To Salsa ma 20 kg jak moja Fiala :) Ciekawe, która by potężniej wyglądała, jakby stały obok siebie ;) Quote
BeaC Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 witanko poranne zimne ............ ale da się przeżyc widziałam suczki na piachu fajne igrce:multi::multi::multi: Quote
halgre Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dzieńdoberek :hand: Jak ja wam zazdroszczę tego morza i plaży ! Salsa napewno jest tam szczęśliwa :loveu: Już wyobrażam sobie mojego Dindka na tej plaży :Dog_run:ehh... Nie byłoby końca jego biegów, turlania się i oczywiście chlapania w morzu :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Recommended Posts