apple Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Taaaaa jak Japkowa wyciągnęła blogasa z odhłani zapomnienia to sie wszystkie zlecialy:diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='apple']No własnie.......zUe:cool1: ja jestem dobra:diabloti: :loveu: :loveu::loveu: oj jesteś [quote name='evaxon']czesc łańcuszku kwiatuszku:multi: hejka :multi::loveu: [quote name='Selket']Przyszła do Cia :loveu: lepiej późno niż wcale :evil_lol: :calus: [quote name='apple']Taaaaa jak Japkowa wyciągnęła blogasa z odhłani zapomnienia to sie wszystkie zlecialy:diabloti: :evil_lol: ktoś musiał... zaszczytne zadanie przypadło akurat Tobie ;) [quote name='Izabela124.']Hejos dziołcha :P hej :multi::loveu: [quote name='BeaC']:hand: hejo :multi::loveu: dzień dobry :loveu: [quote name='apple']Kffiatku kaj ty się szlajasz:roll: :oops: oj Jabco Ty moje.... nie szlajam się :eviltong: od paru dni mam lipny humor i jakoś tak O :roll: zabiję tego przez kogo to jeśli dowiem się w ogóle o co chodzi :angryy: *** no i humor mi dojebał mój wychowawca z liceum :angryy: w końcu raczył odpisać mi na wiadomość którą wysłałam mu na początku sierpnia :mad: dla przypomnienia "Dziękuję Panu bardzo za świadectwo... Po takim okresie czasu jaki minął od kiedy je dałam do poprawy myślałam że już od dawna czeka na mnie w szkole...niestety się rozczarowałam." teraz jego kwestia :crazyeye: "witam Kasiu ja nie wiem o tych świadectwach.. albo nie pamiętam - postaram się sprawę wyjaśnić - trochę mam teraz spraw z nową klasą, ale lada dzień powinienem się uporządkować pozdrawiam" no i ja...już nie wytrzymałam :roll: "Jak Pan nie wie o świadectwach? Przecież oddawałam Panu do rąk własnych świadectwo dwa dni po zakończeniu roku szkolnego. Pisałam do Pana tutaj kilkukrotnie z pytaniem kiedy będzie i jakoś nigdy nie uzyskałam konkretnej odpowiedzi. Chciałam iść do szkoły policealnej ale niestety musiałam pozmieniać plany bo nie mam dokumentu, który by mi na to pozwolił i takim sposobem idę dopiero od semestru zimowego o ile do tego czasu doczekam się świadectwa. Dlatego dziękuje że Pan tak szybko się zajął tym świadectwem... Od maja na prawdę minęło raptem kilka dni, w których ciężko było wydrukować na nowo jedno świadectwo." pomińmy fakt że do szkoły policealnej i tak chciałam iść od semestru zimowego :angryy: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 osz qffa ...no chyba pan wychowawca był w stanie wskazującym :mad::mad::mad: cześć Cór :multi::multi: Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ceść Cesia :multi::evil_lol: przyszłam oznajmić, że nie mogę się doczekać nadmorskiego spotkanka z Wami :p buziamy Was żonkilki :loveu: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cze nerwusie:multi: Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 To ci Pan wychowawca:mad: ale Żonkilku mój ti ti ti nie smutaj się....no nochal do góry.....zawsze może być gorzej;) Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Alicja']osz qffa ...no chyba pan wychowawca był w stanie wskazującym :mad: cześć Cór :multi: on jest poj***** :roll: zawsze mówił że on dla nas wszystko robi a my dla niego nic... właśnie widać jak robi :mad: moja przyjaciółka rok czasu czekała na świadectwo z drugiej klasy (pisała komisyjny egzamin i mu się nie chciało później wypisywać) odebrała to świadectwo dopiero teraz w sierpniu :crazyeye: cześć :loveu: [quote name='basia2202']ceść Cesia :multi::evil_lol: przyszłam oznajmić, że nie mogę się doczekać nadmorskiego spotkanka z Wami :p buziamy Was żonkilki :loveu: hejka :loveu::multi: ja też nie mogę :) :multi: buźka buźka :loveu: [quote name='evaxon']:evil_lol:cze nerwusie:multi: ja nerwus? ;) wydaje Ci się... cześć :multi::loveu: [quote name='apple']To ci Pan wychowawca:mad: ale Żonkilku mój ti ti ti nie smutaj się....no nochal do góry.....zawsze może być gorzej;) masz rację :) :eviltong::eviltong: *** moja siostra jest 12 dni po terminie porodu :roll: od tygodnia ma skurcze ale mówią że to nie te skurcze... wczoraj pojechała już do szpitala bo jej lekarz kazał... leży na patologii i dzisiaj u niej byłam, prawdopodobnie jeśli nic się nie zacznie to jutro będą wywoływać u niej poród... ehhh....ryczy w tym szpitalu bo już chciałaby mieć to za sobą :shake: Quote
Tengusia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 witam ciotke uczaca sie jeszcze tu ciotka pracujaca :mdrmed: :roflt: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 biedna siostrunia:roll::shake: cesarke by jej zrobili i juz by byla po :roll: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Tengusia']witam ciotke uczaca sie jeszcze tu ciotka pracujaca :mdrmed: :roflt: :diabloti::diabloti: chwilowo jestem nie ucząca się i bezrobotna :eviltong::eviltong: zazdrośnico! ;) hehe :evil_lol: [quote name='evaxon']biedna siostrunia:roll::shake: cesarke by jej zrobili i juz by byla po :roll: taa... ale nawet jakby jej kroplówkę podali to by pomogło :roll: dają jej jakieś zastrzyki, które ją przygotowują do wywoływania porodu... no nic, zobaczymy... dobrze że chociaż pielęgniarki i lekarze są mili a nie jakiś dupki :mad: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla'] taa... ale nawet jakby jej kroplówkę podali to by pomogło :roll: dają jej jakieś zastrzyki, które ją przygotowują do wywoływania porodu... no nic, zobaczymy... dobrze że chociaż pielęgniarki i lekarze są mili a nie jakiś dupki :mad: ostatnio taka dziewczynka rodzila ( mojej kumpeli siostry kolezanka - chyba z 17 lat ma - ) znam ja z osiedla mojego bo do babci przychodzila .. no i tez tak miala ze 2 tyg po terminie nadal nie urodzila to jej kroplowe podali a dziecko nadal nie chcialo wyjsc:roll: i tak czy siak musieli jaj ciąć Quote
Tengusia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla']:diabloti::diabloti: chwilowo jestem nie ucząca się i bezrobotna :eviltong::eviltong: zazdrośnico! ;) hehe :evil_lol: no i wydalo sie :evilbat: ale zeby odrazu zazdrosnica :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']ostatnio taka dziewczynka rodzila ( mojej kumpeli siostry kolezanka - chyba z 17 lat ma - ) znam ja z osiedla mojego bo do babci przychodzila .. no i tez tak miala ze 2 tyg po terminie nadal nie urodzila to jej kroplowe podali a dziecko nadal nie chcialo wyjsc:roll: i tak czy siak musieli jaj ciąć ehh...masakra :roll: [quote name='Tengusia']no i wydalo sie :evilbat: ale zeby odrazu zazdrosnica :diabloti: no ktoś musi... wypadło dziś na zazdrośnice ;) :eviltong: [quote name='Selket']Cześć zestresowany Zonkilku :calus: cześć Selkeciku :multi::loveu::calus: Quote
BeaC Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 dawaj to świadectwo zaraz ci przepisze:razz::razz::razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='BeaC']dawaj to świadectwo zaraz ci przepisze:razz::razz::razz::diabloti: w szkole je mają :roll: *** moja siostra dzisiaj o 4:30 dostała przeciwbólowy zastrzyk bo w nocy nie było za ciekawie ale teraz nic ją już nie boli, śmieje się i czeka na Zuzie, więc mam nadzieję że długo czekać nie będzie trzeba :) *** :multi::multi::multi: o 7:36 pisała smsa o tym że dostała zastrzyk i jest na porodówce a teraz.... o 9:56 dostałam od niej smsa o treści "Urodziłam w końcu małego uparciucha: Zuzia waży 3,250 i ma 55cm" :multi::multi: ale się cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 :multi:WOW!:multi: :multi::multi:SUPER! :multi: GRATULUJĘ DUMNEJ MAMUSI no i cioteczce też;) Quote
jonQuilla Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='apple']:multi:WOW!:multi: :multi::multi:SUPER! :multi: GRATULUJĘ DUMNEJ MAMUSI no i cioteczce też;) dzięki :loveu: no i Zuzia :) Quote
groszek83 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ależ mnie tu dawno nie było ide oblukać co sie działo:cool3: Quote
e.v.a Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zuzia Zuzia :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: zdrowka i pomyslnosci dla mamusi i córeczki :loveu: Quote
Recommended Posts