Izabela124. Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Salsunia zycze ci abyś żyła ze swoim wybawicielem jak najdłueżej Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cześć :multi: A to dla Salsy za szczęsliwy roczek życia i dla Ciebie, że dałaś jej nowe życie ;) :multi: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Salsuchna aleś miała koope szczęścia w życiu, mordeczko ty moja:multi::loveu: Czeee Sisko widzę że świętujesz- no to super bo jest co!:multi: A poka siostre z brzuchem- uweilbiam brzuchy:lol: Quote
Fenris Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Wymiziaj Salsunię łodemnie :p od Żaby to może nie, chyba by się nie ucieszyła hahahaha:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Salsunia zycze ci abyś żyła ze swoim wybawicielem jak najdłueżej dzięki :) :loveu: [quote name='Selket']Cześć :multi: A to dla Salsy za szczęsliwy roczek życia i dla Ciebie, że dałaś jej nowe życie ;) :multi: cześć :) :multi::multi: dzięki za śliczny torcik :loveu: [quote name='apple']Salsuchna aleś miała koope szczęścia w życiu, mordeczko ty moja:multi::loveu: Czeee Sisko widzę że świętujesz- no to super bo jest co!:multi: więcej szczęścia niż rozumu...jak to moja mama mówi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A poka siostre z brzuchem- uweilbiam brzuchy:lol: mówisz i masz ... [quote name='Fenris']Wymiziaj Salsunię łodemnie :p od Żaby to może nie, chyba by się nie ucieszyła hahahaha:evil_lol: wymiziana Salsucha.... od Żaby hmm .... ucałowałam ją ale nie mówiłam że to od Żaby ;) :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cześć Zani!:loveu::loveu: Daaaawno mnie nie było! O pogratulować proszę siostrze!:multi: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jeeeee widziałam brzucha:multi: Cimkam maluszke w środku:loveu: Quote
gops Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 hej :multi: nadrobilismy wszysko :razz: fajny bobas ukryty ;) Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ooo... Będą małe żonkilki chyba całkiem niedługo ;) Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :razz::razz:córcia ...ja tu widzę 200 stronkę :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Rybka_39']Cześć Zani!:loveu: Daaaawno mnie nie było! O pogratulować proszę siostrze!:multi: cześć :multi::loveu: a no troszeczkę... z pewnością pogratuluje :) [quote name='apple']jeeeee widziałam brzucha:multi: Cimkam maluszke w środku:loveu: ciumknięta została uuaaa ;) a śmiesznie bo jak siostra była ostatnio na USG to lekarz jej powiedział żeby jednak się wstrzymała z kupnem różowych sukienek bo teraz 100% pewności nie ma że to będzie babeczka... powiedział że chłopca nie widzi ale że tak się wierci że ciężko mu określić na 100% :evil_lol::evil_lol: no i jak się okaże że to będzie Nikolas a nie Zuzia to będzie klops bo siostra już ma wszystko dla dziewczynki :evil_lol::evil_lol: [quote name='gops']hej nadrobilismy wszysko fajny bobas ukryty zakamuflowany ;) :evil_lol: cześć :loveu::multi: [quote name='evaxon']siema dżonGil:multi::evil_lol: cześć EFF :multi::multi: [quote name='Selket']Ooo... Będą małe żonkilki chyba całkiem niedługo ;) :diabloti::diabloti: nigdy za wiele żonkilków ;) pod koniec sierpnia :) [quote name='Alicja']:razz:córcia ...ja tu widzę 200 stronkę :multi: a ja 100 :) :evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Bosz ... taki mały chłoptaś w różowy świat ?? Massakra :eviltong: lepiej by to była jednak dziewczynka :eviltong: skoro tak ma być, choć wiem, że RÓŻNIE bywa :eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Fenris']Bosz ... taki mały chłoptaś w różowy świat ?? Massakra :eviltong: lepiej by to była jednak dziewczynka :eviltong: skoro tak ma być, choć wiem, że RÓŻNIE bywa :eviltong: Massakra to ogólnie różowy świat...nawet dla dziewczynki :) tyle ładnych kolorów na świecie....a czemu akurat róż wybrano dla dziewczynek :roll: Quote
BeaC Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://img508.imageshack.us/img508/8959/dsc06077jg7.jpg śliczna panna:loveu::loveu: witaj:multi: Quote
jonQuilla Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='gops']dzieeeeenn dooobryyy :multi: witam :loveu::multi::multi: [quote name='BeaC']http://img508.imageshack.us/img508/8959/dsc06077jg7.jpg śliczna panna:loveu::loveu: witaj:multi: bo moja ;) :eviltong::eviltong::evil_lol: cześć :loveu::loveu::loveu: [quote name='apple']Witaj Sisko wtorkowo:loveu: hej :loveu::multi::multi::multi: upalnie znów :) :cool3: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='jonQuilla'] Massakra to ogólnie różowy świat...nawet dla dziewczynki :) tyle ładnych kolorów na świecie....a czemu akurat róż wybrano dla dziewczynek :roll: w czasach biblijnych róż był kolorem dla chłopców :evil_lol: ja tam wolę uniwersalne ciuszki ;)dla malców zawsze można komuś oddać później nie bacząc na płeć ...a poza tym mam awersję do różu ....niestety jak Qba był mały bywało że musiał popylać w różowych śpiochach :diabloti: Witaj Córciu :multi::loveu: Quote
Selket Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Cześć :loveu: Ja szczęśliwie nie zaposiadywuję i nie planuję małych dzieci, ale też uważam, że ciuszki dla malucha najlepsze som uniwersalne ;) Miłego dnia :multi: Quote
jonQuilla Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja']w czasach biblijnych róż był kolorem dla chłopców :evil_lol: ja tam wolę uniwersalne ciuszki ;)dla malców zawsze można komuś oddać później nie bacząc na płeć ...a poza tym mam awersję do różu ....niestety jak Qba był mały bywało że musiał popylać w różowych śpiochach :diabloti: Witaj Córciu :multi::loveu: cześć :multi::multi::loveu: [quote name='Selket']Cześć :loveu: Ja szczęśliwie nie zaposiadywuję i nie planuję małych dzieci, ale też uważam, że ciuszki dla malucha najlepsze som uniwersalne ;) Miłego dnia :multi: witam :loveu::multi: ja z racji miłości do koloru żółtego jestem za tym aby wszyscy chodzili w żółtym ;) to taki pogodny i szczęśliwy kolor :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='jonQuilla'] ja z racji miłości do koloru żółtego jestem za tym aby wszyscy chodzili w żółtym ;) to taki pogodny i szczęśliwy kolor :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja siorka uwielbia żółty :p i fioletowy :evil_lol: ma cały fioletowy pokój :roll: ale nawet ładnie to wygląda :p Quote
Selket Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Żonkilku, przeca Ty tylko w żółtym..No bo jaki może być inny żonkilek? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Fenris']Moja siorka uwielbia żółty :p i fioletowy :evil_lol: ma cały fioletowy pokój :roll: ale nawet ładnie to wygląda :p to siostra ma mega plusa za ten żółty :evil_lol: [quote name='Selket']Żonkilku, przeca Ty tylko w żółtym..No bo jaki może być inny żonkilek? :evil_lol: no i dlatego uwielbiam ten kolorek :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts