Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Salsuchna aleś miała koope szczęścia w życiu, mordeczko ty moja:multi::loveu:

Czeee Sisko widzę że świętujesz- no to super bo jest co!:multi:

A poka siostre z brzuchem- uweilbiam brzuchy:lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Salsunia zycze ci abyś żyła ze swoim wybawicielem jak najdłueżej

dzięki :) :loveu:

[quote name='Selket']Cześć :multi:

A to dla Salsy za szczęsliwy roczek życia i dla Ciebie, że dałaś jej nowe życie ;) :multi:

cześć :) :multi::multi:

dzięki za śliczny torcik :loveu:

[quote name='apple']Salsuchna aleś miała koope szczęścia w życiu, mordeczko ty moja:multi::loveu:

Czeee Sisko widzę że świętujesz- no to super bo jest co!:multi:

więcej szczęścia niż rozumu...jak to moja mama mówi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A poka siostre z brzuchem- uweilbiam brzuchy:lol:

mówisz i masz ...

[quote name='Fenris']Wymiziaj Salsunię łodemnie :p od Żaby to może nie, chyba by się nie ucieszyła hahahaha:evil_lol:

wymiziana Salsucha....
od Żaby hmm .... ucałowałam ją ale nie mówiłam że to od Żaby ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']Cześć Zani!:loveu:
Daaaawno mnie nie było!
O pogratulować proszę siostrze!:multi:

cześć :multi::loveu:

a no troszeczkę...
z pewnością pogratuluje :)

[quote name='apple']jeeeee widziałam brzucha:multi: Cimkam maluszke w środku:loveu:

ciumknięta została uuaaa ;)

a śmiesznie bo jak siostra była ostatnio na USG to lekarz jej powiedział żeby jednak się wstrzymała z kupnem różowych sukienek bo teraz 100% pewności nie ma że to będzie babeczka...
powiedział że chłopca nie widzi ale że tak się wierci że ciężko mu określić na 100% :evil_lol::evil_lol:
no i jak się okaże że to będzie Nikolas a nie Zuzia to będzie klops bo siostra już ma wszystko dla dziewczynki :evil_lol::evil_lol:

[quote name='gops']hej
nadrobilismy wszysko
fajny bobas ukryty

zakamuflowany ;) :evil_lol:

cześć :loveu::multi:

[quote name='evaxon']siema dżonGil:multi::evil_lol:

cześć EFF :multi::multi:

[quote name='Selket']Ooo... Będą małe żonkilki chyba całkiem niedługo ;)

:diabloti::diabloti: nigdy za wiele żonkilków ;)
pod koniec sierpnia :)

[quote name='Alicja']:razz:córcia ...ja tu widzę 200 stronkę :multi:

a ja 100 :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

Bosz ... taki mały chłoptaś w różowy świat ?? Massakra :eviltong: lepiej by to była jednak dziewczynka :eviltong: skoro tak ma być, choć wiem, że RÓŻNIE bywa :eviltong:

Posted

[quote name='Fenris']Bosz ... taki mały chłoptaś w różowy świat ?? Massakra :eviltong: lepiej by to była jednak dziewczynka :eviltong: skoro tak ma być, choć wiem, że RÓŻNIE bywa :eviltong:

Massakra to ogólnie różowy świat...nawet dla dziewczynki :)
tyle ładnych kolorów na świecie....a czemu akurat róż wybrano dla dziewczynek :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']
Massakra to ogólnie różowy świat...nawet dla dziewczynki :)
tyle ładnych kolorów na świecie....a czemu akurat róż wybrano dla dziewczynek :roll:

w czasach biblijnych róż był kolorem dla chłopców :evil_lol:

ja tam wolę uniwersalne ciuszki ;)dla malców zawsze można komuś oddać później nie bacząc na płeć ...a poza tym mam awersję do różu ....niestety jak Qba był mały bywało że musiał popylać w różowych śpiochach :diabloti:

Witaj Córciu :multi::loveu:

Posted

Cześć :loveu:
Ja szczęśliwie nie zaposiadywuję i nie planuję małych dzieci, ale też uważam, że ciuszki dla malucha najlepsze som uniwersalne ;)
Miłego dnia :multi:

Posted

[quote name='Alicja']w czasach biblijnych róż był kolorem dla chłopców :evil_lol:

ja tam wolę uniwersalne ciuszki ;)dla malców zawsze można komuś oddać później nie bacząc na płeć ...a poza tym mam awersję do różu ....niestety jak Qba był mały bywało że musiał popylać w różowych śpiochach :diabloti:

Witaj Córciu :multi::loveu:

cześć :multi::multi::loveu:

[quote name='Selket']Cześć :loveu:
Ja szczęśliwie nie zaposiadywuję i nie planuję małych dzieci, ale też uważam, że ciuszki dla malucha najlepsze som uniwersalne ;)
Miłego dnia :multi:

witam :loveu::multi:

ja z racji miłości do koloru żółtego jestem za tym aby wszyscy chodzili w żółtym ;)
to taki pogodny i szczęśliwy kolor :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']
ja z racji miłości do koloru żółtego jestem za tym aby wszyscy chodzili w żółtym ;)
to taki pogodny i szczęśliwy kolor :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moja siorka uwielbia żółty :p i fioletowy :evil_lol: ma cały fioletowy pokój :roll: ale nawet ładnie to wygląda :p

Posted

[quote name='Fenris']Moja siorka uwielbia żółty :p i fioletowy :evil_lol: ma cały fioletowy pokój :roll: ale nawet ładnie to wygląda :p

to siostra ma mega plusa za ten żółty :evil_lol:

[quote name='Selket']Żonkilku, przeca Ty tylko w żółtym..No bo jaki może być inny żonkilek? :evil_lol:

no i dlatego uwielbiam ten kolorek :diabloti::evil_lol: