Fenris Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='jonQuilla'] no i dlatego uwielbiam ten kolorek :diabloti::evil_lol: Taaa ?? a jakoś tak nieżółto byłaś ubrana jakem Cię spotkał :eviltong::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Fenris']Taaa ?? a jakoś tak nieżółto byłaś ubrana jakem Cię spotkał :eviltong::evil_lol: miałam bluzkę żółtą :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 jaaaaaaaaaaa a ja nie wiedziałam że Salsa vel Fruzia miała taką niefajną przeszłość:oops::oops: OBY ZAWSZE JUŻ BYŁA TAKA SZCZĘŚLIWĄ PSĄ :loveu: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://img508.imageshack.us/img508/8959/dsc06077jg7.jpg moja wnusia :loveu::loveu::loveu:szczęściara :loveu: Quote
jonQuilla Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='clockwork']jaaaaaaaaaaa a ja nie wiedziałam że Salsa vel Fruzia miała taką niefajną przeszłość:oops::oops: OBY ZAWSZE JUŻ BYŁA TAKA SZCZĘŚLIWĄ PSĄ :loveu: to już wiesz ;) :evil_lol: [quote name='Alicja']http://img508.imageshack.us/img508/8959/dsc06077jg7.jpg moja wnusia :loveu::loveu::loveu:szczęściara :loveu: baaa i to jaka :) [quote name='emdziolek']Czesc siostra:loveu: cześć :loveu::multi: [quote name='apple'] Starym zwyczajem pohopam sobie:loveu: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: to hop :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Szczesciara Salsa .....nowe zycie ..piekne zyciee........ Buziaczek dla Ciebie Zonkilkuu ;-)....i pozdro dla siostry.... Quote
Fuga*** Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Witaj! Buziaki dla Salsuni, słoneczka mojego. Tudzież gratulacje dla siostry!!!! Wiesz, moja przyjaciółka miała podobne pół na pół co do płci, kupiłam jej białą wyprawkę w prezencie w granatowe króliczki :-) Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :multi::multi:jestem .....wróciłam do domecku :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='zuzolandia']Szczesciara Salsa .....nowe zycie ..piekne zyciee........ Buziaczek dla Ciebie Zonkilkuu ....i pozdro dla siostry.... :loveu: buziaki dla Was też [quote name='Fuga***']Witaj! Buziaki dla Salsuni, słoneczka mojego. Tudzież gratulacje dla siostry!!!! Wiesz, moja przyjaciółka miała podobne pół na pół co do płci, kupiłam jej białą wyprawkę w prezencie w granatowe króliczki witaj :loveu::multi: dzięki :) [quote name='evaxon']heloł dziołchyyy cześć cześć :loveu::multi: [quote name='Alicja']jestem .....wróciłam do domecku :multi::multi: super ale ograniczenia dali z uśmiechami :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='apple']Dzień dobry Sisko:loveu: dzień dobry :loveu::multi: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :multi: :multi: :multi:czyżbyście się plażowały :razz::razz: witanko :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='gops']hellow ;) co tam ? jak tam? :razz: cześć :multi::loveu: dobrze, cieplutko i fajnie :loveu: [quote name='Alicja']:multi: :multi: :multi:czyżbyście się plażowały :razz::razz: witanko :multi::loveu: hej:multi::loveu: bez jaj, ja się nie plażuje bo nie lubie :) :eviltong::evil_lol: Ostatni dzień z siostrą :roll: znów tak szybko zleciało że nie wiadomo kiedy :placz: ale za 4 miechy przyleci znów na chrzest córeczki (bądź synka) mojej drugiej siostry więc jest dobrze :) w tym roku będzie 3 razy w Polsce :multi: tak to widziałyśmy się raz w roku....jak ja do niej jechałam i jak ona do Nas przylatywała :) Quote
jonQuilla Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='evaxon']helołłł [quote name='Fuga***']cześć, baby [quote name='apple']Czeee Madź co tam u cię cześć dziewczyny :multi::multi::loveu: siostra pożegnana :roll::roll: czekam na YCD :) :eviltong: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Czeee Madź co tam u cię:loveu:Galerie mi sie popitoliły a ty Sisko nic nie mówisz:evil_lol::eviltong: Witaj Żonkilku:loveu: mój już bez siostry.....o wrażenia z YCD cię nie pytam bo się jeszcze załamie:roll: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :calus: przyjedzie sisterska to się znów nagadacie ;) cze Córcia :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Galerie mi sie popitoliły a ty Sisko nic nie mówisz:evil_lol::eviltong: Witaj Żonkilku:loveu: mój już bez siostry.....o wrażenia z YCD cię nie pytam bo się jeszcze załamie:roll: a czy to ma znaczenie jak mnie zwiesz? ;) :evil_lol::evil_lol: cześć :loveu::loveu: YCD hmm.... hmm.... hmm.... [quote name='Alicja']:calus: przyjedzie sisterska to się znów nagadacie ;) cze Córcia :multi::loveu: no baaa.... cześć Mamcia :loveu::loveu::multi: Quote
emdziolek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Hejos siostrzyczko:loveu: Steskniłam sie:loveu: Quote
Recommended Posts