gops Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 heloow :multi: widzilam tylek salsy :razz: i inne zdjecia tez :diabloti: nadrobilam wszysko :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='gops']heloow :multi: widzilam tylek salsy :razz: i inne zdjecia tez :diabloti: nadrobilam wszysko :eviltong: łooo proszę....nadrabiaczka się znalazła :) zaraz będą foty nowe :multi: hej :loveu::multi: [quote name='Selket']Nie Ty??? A tak podobna z tych plecków :loveu: nie jestem aż tak krępa ;) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Już po spacerze Santowo Salsowym :) Obie panny z charakterkami więc nie było sielanki :) Salsa ogólnie przeraziła się wielkością koleżanki i dźwięków jakie ona wydawała z siebie. Ogólnie pierwszy raz widziałam żeby Salsa była stłamszona :evil_lol::evil_lol: Szybko wyczaiła że jak wolno porusza się przy Żabie to ona na nią nie reaguje...także chodziła jak żółw i kontem oka zerkała czy Santa nie idzie w jej stroęe :evil_lol::evil_lol: Kilka razy dziewczyny sobie poskakały na siebie z jazgotem i łapami :) ale nie było poważniejszych akcji :) w każdym bądź razie Salsa nie ucierpiała...Żaba tym bardziej nie :) Salsa najeżona i wzburzona odganiała od siebie Sante a najlepsze to że Santa uważała to za super zabawe :evil_lol: No i Salsa nie byłaby sobą jakby czegoś nie wywinęła... jechał pan strażnik miejski na motorku a Salsa za nim w długą :roll: koleś zwolnił to sobie myślałam że mandat....ale Salsa do mnie wróciła a on w długą dalej pojechał więc upiekło się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Stali nasi towarzysze ;) żuki gnojarze :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Widzialam kawałek butelki :mad: Coś tam pili :mad: Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Selket']Widzialam kawałek butelki :mad: Coś tam pili :mad: ja nic :loveu: to On sia lalalala ;) ja byłam grzeczna i nie wypiłam ani kropelki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']to niewiele :evil_lol: niewiele bo piesy się bawić nie chciały...Salsa się bała Żaby i jej unikała :roll: zresztą foty w lesie rozmazane powychodziły :placz::placz: [quote name='evaxon']ooo jaka sliczna koleznaka taka Klockowa :razz: tak jest, Klockowa koleżanka ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Cimi']Heloł :loveu: hej :) :loveu::multi: Quote
BeaC Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 przyszłam cie opobudkować widzialam fotki leśnego spotkania Cześć Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ufo:evil_lol: http://img125.imageshack.us/img125/6866/dsc07961mm3.jpg Buhahahaha 2 ufo:evil_lol: http://img158.imageshack.us/img158/5958/dsc07973nf1.jpg Witaj Sisko:loveu: przychodze a tu jakieś obce się po naszej galerii platają:eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='BeaC']przyszłam cie opobudkować widzialam fotki leśnego spotkania Cześć witam :) :loveu: ale jesteś dobra że opobudkowałaś mnie :multi::multi: [quote name='apple']Ufo:evil_lol: http://img125.imageshack.us/img125/6866/dsc07961mm3.jpg Buhahahaha 2 ufo:evil_lol: http://img158.imageshack.us/img158/5958/dsc07973nf1.jpg Witaj Sisko:loveu: przychodze a tu jakieś obce się po naszej galerii platają:eviltong: nie bój się, to przyjaźnie nastawieni obcy :eviltong::eviltong: cześć :loveu::multi::multi: pędzę zapłacić za internet bo mi go odłączą w końcu :roll: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 :multi::multi::multi:witanko :multi::loveu: Widzialam Żabulca i Salsę :multi::multi::multi: Quote
Fenris Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='jonQuilla']Już po spacerze Santowo Salsowym :) Obie panny z charakterkami więc nie było sielanki :) Salsa ogólnie przeraziła się wielkością koleżanki i dźwięków jakie ona wydawała z siebie. Ogólnie pierwszy raz widziałam żeby Salsa była stłamszona :evil_lol::evil_lol: Szybko wyczaiła że jak wolno porusza się przy Żabie to ona na nią nie reaguje...także chodziła jak żółw i kontem oka zerkała czy Santa nie idzie w jej stroęe :evil_lol::evil_lol: Kilka razy dziewczyny sobie poskakały na siebie z jazgotem i łapami :) ale nie było poważniejszych akcji :) w każdym bądź razie Salsa nie ucierpiała...Żaba tym bardziej nie :) Salsa najeżona i wzburzona odganiała od siebie Sante a najlepsze to że Santa uważała to za super zabawe :evil_lol: No i Salsa nie byłaby sobą jakby czegoś nie wywinęła... jechał pan strażnik miejski na motorku a Salsa za nim w długą :roll: koleś zwolnił to sobie myślałam że mandat....ale Salsa do mnie wróciła a on w długą dalej pojechał więc upiekło się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha ... no ale poza patykami i miską z wodą było OK gdy ot tak sobie szły panny obok siebie :p Żaba jak wróciliśmy (też przez las:p) to padła jak długa na kanape, można ją było miziać tarmosić i zero reakcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A mnie mama zwinęła bo miała pilną potrzebę porozmawiać :p dlatego nadrabiam zaległości i wkleję fotki z drugiego aparata :diabloti: Quote
Fenris Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tyra prawdziwy obcy! Strach się bać! Największy goopek leśny :evil_lol: Tu Salsunia z deczka traci cierpliwość na człapciatego prześladowcę ... Wesołe ujęcie, jakby podobnej postury były hahaha :p A tu takie duuuże piesy które nas mijały, na szczęście Santa była wyhasana i nie chciała się z nimi mierzyć :p Quote
jonQuilla Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Moja sunia wygląda tu jak wściekły dzikus http://img341.imageshack.us/img341/3808/s7301794smallpy3.jpg :evil_lol::evil_lol: zresztą takie miny to co chwile odchodziły... Salsa przechodząc obok dużych piesów ich nie zauważyła, dopiero jak poczuła zapaszek od nich to załapała że jednak to coś ciekawego szło :-o [quote name='Alicja']:multi:witanko :multi::loveu: Widzialam Żabulca i Salsę :multi: cześć mamcia :loveu::multi: masz farta że widziałaś :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts