e.v.a Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='jonQuilla'] tak jest, Klockowa koleżanka ;) :evil_lol::evil_lol: Klockopodobna extra:loveu: i ruda tysz:loveu: Quote
Izabela124. Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Witanko Widac fajny spaceros był:cool3: Suczki na pewno się polubie, wiem to, bo Bobi i Vega na poczatku nie spodobali sie sobie i były akcje hihi, ale już sie kochają w każdym tego słowa znaczeniu:evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='evaxon']Klockopodobna extra:loveu: i ruda tysz:loveu: baa obie zabójcze :loveu::loveu: [quote name='Izabela124.']Witanko Widac fajny spaceros był:cool3: Suczki na pewno się polubie, wiem to, bo Bobi i Vega na poczatku nie spodobali sie sobie i były akcje hihi, ale już sie kochają w każdym tego słowa znaczeniu:evil_lol::eviltong: zobaczymy, może jeszcze będzie okazja żeby przetestować czy się suczki nie zjedzą :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Jasne córcia żem farciara bo fotos nie działał :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Normalnie się obraziłam:obrazic: Nie dość że mnie nie zaproszono na ten spacer:roll:to jeszcze mi teraz pokazują jak fajnie było w lasku pyffko popijać- Pppppffffffffffff :obrazic: Bosszzz ileście tego obalili:crazyeye: http://img149.imageshack.us/img149/1434/s7301784smalldo7.jpg Fenris łopiłes Żonkilową:razz::diabloti: Quote
BeaC Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 hellow yellow :diabloti::diabloti::diabloti: cześć Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :razz::razz:córcia wstawaj :multi::loveu:.....lato przyszło :multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://img149.imageshack.us/img149/1434/s7301784smalldo7.jpg ajajaj.... randki mie tu jakieś odchodzą... dzikie psy, browary :roll::diabloti: dobrze że pan strażnik na motorku pojechał dlej, bo by zaś była afera ... "pijani własciciele a psy-mordercy bez nadzoru " :eviltong::eviltong::diabloti: ajjjjj jak Wam zazdroszcze tego spotkanka :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='apple']Normalnie się obraziłam:obrazic: Nie dość że mnie nie zaproszono na ten spacer:roll:to jeszcze mi teraz pokazują jak fajnie było w lasku pyffko popijać- Pppppffffffffffff :obrazic: Bosszzz ileście tego obalili:crazyeye: http://img149.imageshack.us/img149/1434/s7301784smalldo7.jpg Fenris łopiłes Żonkilową:razz::diabloti: Nie obrażaj się Sisko :roll::roll: przecież wiesz że to nie było wymierzone przeciwko Tobie :cool3: to on pił a ja nie :lilangel: po ctery ale nie mów mamci :oops: [quote name='BeaC']hellow yellow :diabloti: cześć loł loł :multi: cześć :loveu: [quote name='Alicja']córcia wstawaj :loveu:.....lato przyszło :multi: u mnie lato już od dawna ;) :eviltong: wyrwano mnie dziś brutalnie ze snu, aż telefon poleciał w drugi kąt pokoju :roll: [quote name='clockwork']http://img149.imageshack.us/img149/1434/s7301784smalldo7.jpg ajajaj.... randki mie tu jakieś odchodzą... dzikie psy, browary :diabloti: dobrze że pan strażnik na motorku pojechał dlej, bo by zaś była afera ... "pijani własciciele a psy-mordercy bez nadzoru " :diabloti: ajjjjj jak Wam zazdroszcze tego spotkanka :loveu: właśnie po chwili do mnie dotarło że jakby podjechał to byłaby lipa że pijemy :evil_lol: uff ...... wpadaj do 3miasta z Klockiem i dawaj na spacerosa.... tyle że jakby Salsa miała do czynienia jednocześnie z Santą i Klockiem to srałaby pod siebie ze strachu :roll: nie schodziłaby z naszych kolan w ogóle ;) chyba że cielaki zajęłyby się sobą a ona mogłaby czmychnąć niezauważenie w krzaki i tam stłamsić patyka :evil_lol: Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='jonQuilla']Nie obrażaj się Sisko :roll::roll: przecież wiesz że to nie było wymierzone przeciwko Tobie :cool3: to on pił a ja nie :lilangel: po ctery ale nie mów mamci :oops: Łoooooooooooszzzz:mdleje: i co sama do domu zaszłaś:crazyeye: Nic nikomu nie powiem SZAAAAAAAAAAA:roll: Quote
jonQuilla Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='apple']Łoooooooooooszzzz:mdleje: i co sama do domu zaszłaś:crazyeye: Nic nikomu nie powiem SZAAAAAAAAAAA:roll: sama samiuteńka... tzn. z Salsą :evil_lol::evil_lol: też byłam w szoku :oops: [quote name='evaxon']a czy dzisiaj tez fotki beda??:razz::diabloti: na pewno nie spacerowe... mam jakieś domowe na aparacie więc później je wrzucę :) :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 teraz kilka zdjęć, później postaram się wkleić więcej :eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 eee takie domowe to ja nie chce:roll::eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cześć :loveu: :loveu: Salsunia się by nadała na spotkanie z Księciuniem :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :multi::multi::multi:foty foty foty :loveu: a ja lubiam domowe :p Quote
Fenris Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Taaa wyszło, że ja deprawator i chlejus :evil_lol: A pan strażak speniał, widział że pies niejeden i jeszcze właściciele pod wpływem, to jakieś kuku by zarobił ;) sam jeden na dwa psy morderce i dwa ludzie :roll::diabloti: Quote
Pimpek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Witamy się ^^ http://img139.imageshack.us/img139/3918/dsc07997fg0.jpg Łoczko :loveu: Quote
jonQuilla Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='evaxon']eee takie domowe to ja nie chce nie gardź :eviltong: [quote name='Selket']Cześć Salsunia się by nadała na spotkanie z Księciuniem ;) oba pewnie byłyby w niebo wzięte :) cześć :loveu::multi: [quote name='Alicja']foty foty foty a ja lubiam domowe ciesze się że lubisz takowe :eviltong: [quote name='Izabela124.']Hejos Ale fajne fotecki cześć :loveu::multi: [quote name='Fenris']Taaa wyszło, że ja deprawator i chlejus A pan strażak speniał, widział że pies niejeden i jeszcze właściciele pod wpływem, to jakieś kuku by zarobił sam jeden na dwa psy morderce i dwa ludzie Deprawator i chlejus u mnie :crazyeye::crazyeye: bał się że spuścisz Żabe i ona go pożre :evil_lol: [quote name='Alicja']Najlepsiejszego z okazji Dnia Dziecka :multi::multi: kochana mamunia o mnie nie zapomniała :) :oops::oops: [quote name='Selket']Cześć Dzień Dziecka: cześć Selkeciku :loveu::multi: co to za zawiniątko? :cool3: [quote name='Pimpek']Witamy się ^^ http://img139.imageshack.us/img139/3918/dsc07997fg0.jpg Łoczko witam :loveu::loveu::multi: *** przez najbliższe 5 dni będzie mnie niej na dogo bo moja siostra przyleciała wczoraj :) tak więc będę więcej czasu spędzać z nią...tym samym fotów raczej nie będzie niestety :eviltong: chyba że coś ulegnie zmianie ;) jakby co to nadrobię z fotami po jej wylocie :cool3::cool3: Quote
Selket Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Wymiziaj siostrę i wracaj z fotkami na dogo ;) A w zawiniątku - NIEPOSDZIANKA :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Selket']Wymiziaj siostrę i wracaj z fotkami na dogo ;) A w zawiniątku - NIEPOSDZIANKA :evil_lol: wymiziam :) a fotki będą któregoś pięknego...którego to nie wiem :oops::oops::oops: [quote name='Izabela124.']Tylko za bardzo nie szalej z siotrą hihi niestety siostra ma jakąś głupią chorobe i nie możemy szaleć :roll::roll: *** DZISIAJ WIELKI DZIEŃ :multi::multi::multi: Rok temu Fruzia pożegnała się na zawsze z łańcuchem, podwórkiem, bólem, głodem i swoim imieniem... Przyjechała ze mną do Gdańska, dostała nowe imię - Salsa i rozkochała w sobie wszystkich domowników i nie tylko :) :loveu::loveu: Moja mała ruda Potwora :loveu: 2 czerwca 2007r pierwsze chwile po wzięciu jej :) (na domku na wsi) 03 czerwca 2007 już w nowym domu :) Quote
Recommended Posts