Selket Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cześć :loveu: Chyba mnie tu rano nie było :oops: Quote
emdziolek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 CZeść sis. Przyszłam sobie do Ciebie popłakac... :placz::placz::placz::-(:-(:-(:placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Selket']Cześć Chyba mnie tu rano nie było witam :loveu::multi: byłaś sklerotyczko :evil_lol: [quote name='emdziolek']CZeść sis. Przyszłam sobie do Ciebie popłakac.. cześć :calus::glaszcze: *** właśnie wróciłam ze spaceru z Salsą... obie padnięte bo tak gorąco że szok.... dobrze że ten wiatr tak mocno wieje bo inaczej byłaby tragedia :roll: mam dużo a nawet bardzo dużo zdjęć ale muszę je rozpracować i wtedy powrzucam :) :eviltong: czyli wkrótce :cool3: Quote
Selket Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No patrzaj, a nie byłam pewna :oops: Będzie znów natłok Salsuni :loveu: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 a ja sie przyszłam na super extra mega foteczki:multi: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']A ja wciąż czekam - I NIC!:mad:\ ja czekam krócej niz ty i tez nic:roll::roll::roll: Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Selket']No patrzaj, a nie byłam pewna :oops: Będzie znów natłok Salsuni :loveu: gapcioch jesteś :eviltong::eviltong: [quote name='apple']czekam wiec:evil_lol: zdjęcia zaraz zaczne wrzucać... musiałam jeszcze ją wykąpać bo była cała brudna :roll: jest tak sucho że się strasznie kurzy samo w sobie a Salsa do tego w piachu lubi się tarzać :roll: siostra przyszła w białych spodniach, Salsa się otarła o nią lekko i całe spodnie brudne :crazyeye: wszystkie białe znaczenia były szare :evil_lol::evil_lol: ale już czyścioszek z niej :loveu: najpierw kilka zaległych zdjęć ze spania :) Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']a ja sie przyszłam na super extra mega foteczki [quote name='apple']A ja wciąż czekam - I NIC! [quote name='evaxon']\ ja czekam krócej niz ty i tez nic dziewczyny spokojnie :evil_lol::evil_lol: *** teraz już ze spaceru :) Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 qrde... strasznie podoba mi sie twoj koc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']qrde... strasznie podoba mi sie twoj koc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam takie dwa, chcesz jeden? :evil_lol::evil_lol: kupiłam gdzieś pod tunelem na dworcu za dyche jeden :) :evil_lol::evil_lol: *** FILMIK ---> http://pl.youtube.com/watch?v=piEjNvBBmZg :eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='jonQuilla']mam takie dwa, chcesz jeden? :evil_lol::evil_lol: kupiłam gdzieś pod tunelem na dworcu za dyche jeden :) :evil_lol::evil_lol: tylko dyche:crazyeye: filmik widzialam:razz: ale ci sie ręce trzęsły:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']tylko dyche:crazyeye: to taki cienki szajs ;) się już powycierały i są prześwity :evil_lol::evil_lol::evil_lol: filmik widzialam:razz: ale ci sie ręce trzęsły:evil_lol: taki syndrom alkoholika :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Widziałam :multi: widziała :multi: wszystko widziałam:loveu: Tylko jedno mnie zastanawia- Żonkilko mieszkasz nad morzem a u ciebie nigdyfotek z nad morza nie ma:cool1: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no wiesz cooo:roll: szajs chcesz mi wcisnąć:roll:pfff Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']no wiesz cooo:roll: szajs chcesz mi wcisnąć:roll:pfffbuhahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Selket']Widziałam filmik i foty cieszę się niezmiernie :) [quote name='apple']Widziałam widziała wszystko widziałam Tylko jedno mnie zastanawia- Żonkilko mieszkasz nad morzem a u ciebie nigdyfotek z nad morza nie ma bo ja mieszkam w takowej dzielnicy Gdańska że morza nie mam :roll: musiałabym jechać tramwajem co nie byłoby problemem ale dojechałabym na plaże gdzie ful ludzi i zakaz wprowadzania psów... na dzikie plaże mam daleko a Salsa ma chorobę lokomocyjną i nie mogę z nią tak ooOO śmigać na dłuższe wycieczki kołowymi pojazdami :mad: Salsa była raz w życiu na plaży....ale to był październik więc ludzi nie było :) zdjęcie masz u mnie w avku z tamtego wypadu :eviltong::eviltong: idę na obiad i zaraz będę dalej wrzucać :) Quote
Selket Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Widziałam :multi: widziała :multi: wszystko widziałam:loveu: Tylko jedno mnie zastanawia- Żonkilko mieszkasz nad morzem a u ciebie nigdyfotek z nad morza nie ma:cool1: Też to mnie zadziwia:evil_lol: Żoniklka dawaj fotoski znad morza, no....:cool1: Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']no wiesz cooo szajs chcesz mi wcisnąćpfff wybrzydzasz :eviltong::eviltong: co Ty za dyche byś chciała jedwab? ;) :evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']Też to mnie zadziwia Żoniklka dawaj fotoski znad morza, no.... ale Wy wszystkie dzisiaj marudzicie :mdleje: jak skończę wrzucać zdjęcia z dzisiejszego spaceru to wrzucę kilka starych zdjęć z plaży...które kiedyś już tu były pewnie :eviltong: Quote
Recommended Posts