Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Bosszzz jak ona nie spadnie z tej pufki:crazyeye:

ona już nauczona równowagi....
czasami bokiem leży na tej pufie albo zwinięta w kłębek a odkąd jest u Nas to spadła z niej może dwa razy :evil_lol::evil_lol:

Żonkilkowa fajowe papcie:evil_lol:

z moich paputków się śmiejesz? :diabloti::diabloti:

:roflt::roflt:nie Ty jedna ;)

Posted

[quote name='jonQuilla']z moich paputków się śmiejesz? :diabloti::diabloti:

:roflt::roflt:nie Ty jedna ;) No co ty gdzież bym śmiała:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']buahahah ja to wymiekam z niej i tej pufy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
czesc dziołchy:multi:

cześć EFF :multi::loveu:

[quote name='Selket']I już tutaj przyszłam ;) Ale Salsa przebojowo wygląda na tej pufce :loveu: Słodka małą :loveu: Podeślę CI Księciunia na takie akrobacje ;)

śmiało, podsyłaj ;)
Salsa go wszystkiego nauczy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Cześć Sisko witam cię gorąco i słonecznie-bo tak mam dzisiaj za oknem:multi::loveu:

to już wiem gdzie się podziała moja ładna pogoda :roll::roll:

u Nas w nocy zaczęło padać...dzisiaj jest zimno i mokro :placz:

cześć :multi::loveu:

[quote name='BeaC'].............jak ta Twoja Salsa pięknie się w scyzoryk składa:razz::razz::razz:

witka:multi:

bo to pies kieszonkowy podręczny :evil_lol::evil_lol:

hejka :multi::loveu:

wczoraj byłam w sklepie samoobsługowym i stałam przy kasie a za mną stała babka z Yorkiem na rękach, mimo plakietki na drzwiach że zakaz wprowadzania psów...ale to nie istotne...
po chwili wszedł do sklepu chłopak z AST'em na smyczy...na co kasjerka drze się:
- z psami nie wolno
- tamta pani też jest z psem
- ale on jest mały i na rękach się mieści
- mój też (chłopak wziął psa na ręce i poszedł w głąb sklepu)

kasjerka wezwała ochrone i go wyrzucili ale gdzie równouprawnienie? :evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajebioza facio :cool2:
bo qrna jak by mi tak powiedziała to bym se kazała kierownika :diabloti: bo tu ponoć o przepisy SANEPIDu się rozchodzi a nie czy się sqrczki na rękach mieszczą czy nie :diabloti:......

cześć CÓRCIA :multi::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']
to już wiem gdzie się podziała moja ładna pogoda :roll::roll:

u Nas w nocy zaczęło padać...dzisiaj jest zimno i mokro :placz:

bo to pies kieszonkowy podręczny :evil_lol::evil_lol:

hejka :multi::loveu:

wczoraj byłam w sklepie samoobsługowym i stałam przy kasie a za mną stała babka z Yorkiem na rękach, mimo plakietki na drzwiach że zakaz wprowadzania psów...ale to nie istotne...
po chwili wszedł do sklepu chłopak z AST'em na smyczy...na co kasjerka drze się:
- z psami nie wolno

kasjerka wezwała ochrone i go wyrzucili ale gdzie równouprawnienie? :evil_lol::evil_lol:

Buhahahahahahahahahahahahaha super gostek, gdybym tam była to zaczela bym brawo bic!!!!!A co do pogody to...................sprawiedliwości musiało stać się zadosć!!!

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajebioza facio :cool2:
bo qrna jak by mi tak powiedziała to bym se kazała kierownika :diabloti: bo tu ponoć o przepisy SANEPIDu się rozchodzi a nie czy się sqrczki na rękach mieszczą czy nie :diabloti:......

cześć CÓRCIA :multi::loveu:

[quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahaha super gostek, gdybym tam była to zaczela bym brawo bic!!!!!A co do pogody to...................sprawiedliwości musiało stać się zadosć!!!

owszem musiało stać się zadość dlatego już mam słończe i czyste niebo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Selket']:evil_lol: :evil_lol: Chłopak the best!!!!! :evil_lol:

Cześć :loveu: :loveu:

witam :multi::loveu:

a i tak najlepsza w tej całej akcji była mina babki z yorkiem :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

- z psami nie wolno

buahahahahahahahhahaha :grin: buauauaau o qr... :grin: niezle:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czeeeee:multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko psychopatko:eviltong::evil_lol::multi:

Ale ziomal hehe ale tą babę bym zjechała

nie jestem psychopatką :oops::oops: :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Selket']A niemasz przypadkiem fotki tego babsztyla?? ;)

nie mam :roll:
gdybym miała aparat przy dupsku to bym całą akcje opstrykała :evil_lol:

[quote name='Alicja']:multi:tak tak następnym razem foty plizzzzzzzzzzz :mdleje:

już bez aparatu z chaty się nie ruszam :eviltong::eviltong:

[quote name='evaxon']buahahahahahahahhahaha :grin: buauauaau o qr... :grin: niezle:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
czeeeee:multi:
cześć :loveu::multi::multi:

Posted

[quote name='Selket']Cześć :loveu:
Apart na szyi noś jak dzieci klucze, nie znasz dnia ani godziny keidy Ci się przyda :evil_lol:
Dobranoc :sleep2:

dzień dobry już :loveu::loveu::multi:

muszę sobie taką tasiemkę skombinować :evil_lol:

[quote name='apple']Witaj Sisko:loveu:, coś nie dbasz oststnio o mnie, siedze sobie tutaj w na wpół mojej galerii i nie ma mi kto nawet podac kubka kawy:roll:

cześć kochana :loveu::loveu::multi:

bo ja kurcze ostatnio tu wpadam i wypadam....ale zaraz Ci kawkę dobra zrobie ;) :eviltong:

[quote name='agbar']Witaj zonkilku:multi:
gosciu z ASTMAnem szacun:evil_lol:

hej hej hej :multi::loveu: