jonQuilla Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Bosszzz jak ona nie spadnie z tej pufki:crazyeye: ona już nauczona równowagi.... czasami bokiem leży na tej pufie albo zwinięta w kłębek a odkąd jest u Nas to spadła z niej może dwa razy :evil_lol::evil_lol: Żonkilkowa fajowe papcie:evil_lol: z moich paputków się śmiejesz? :diabloti::diabloti: :roflt::roflt:nie Ty jedna ;) Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='jonQuilla']z moich paputków się śmiejesz? :diabloti::diabloti: :roflt::roflt:nie Ty jedna ;) No co ty gdzież bym śmiała:diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='apple']No co ty gdzież bym śmiała:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no właśnie nie wiem gdzież ;) Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no właśnie nie wiem gdzież ;) No właśnie nie smiem śmieć:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 buahahah ja to wymiekam z niej i tej pufy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc dziołchy:multi: Quote
Selket Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 I już tutaj przyszłam ;) Ale Salsa przebojowo wygląda na tej pufce :loveu: Słodka małą :loveu: Podeślę CI Księciunia na takie akrobacje ;) Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='evaxon']buahahah ja to wymiekam z niej i tej pufy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc dziołchy:multi: cześć EFF :multi::loveu: [quote name='Selket']I już tutaj przyszłam ;) Ale Salsa przebojowo wygląda na tej pufce :loveu: Słodka małą :loveu: Podeślę CI Księciunia na takie akrobacje ;) śmiało, podsyłaj ;) Salsa go wszystkiego nauczy :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cześć Sisko witam cię gorąco i słonecznie-bo tak mam dzisiaj za oknem:multi::loveu: Quote
BeaC Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 .............jak ta Twoja Salsa pięknie się w scyzoryk składa:razz::razz::razz: witka:multi: Quote
jonQuilla Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='apple']Cześć Sisko witam cię gorąco i słonecznie-bo tak mam dzisiaj za oknem:multi::loveu: to już wiem gdzie się podziała moja ładna pogoda :roll::roll: u Nas w nocy zaczęło padać...dzisiaj jest zimno i mokro :placz: cześć :multi::loveu: [quote name='BeaC'].............jak ta Twoja Salsa pięknie się w scyzoryk składa:razz::razz::razz: witka:multi: bo to pies kieszonkowy podręczny :evil_lol::evil_lol: hejka :multi::loveu: *** wczoraj byłam w sklepie samoobsługowym i stałam przy kasie a za mną stała babka z Yorkiem na rękach, mimo plakietki na drzwiach że zakaz wprowadzania psów...ale to nie istotne... po chwili wszedł do sklepu chłopak z AST'em na smyczy...na co kasjerka drze się: - z psami nie wolno - tamta pani też jest z psem - ale on jest mały i na rękach się mieści - mój też (chłopak wziął psa na ręce i poszedł w głąb sklepu) kasjerka wezwała ochrone i go wyrzucili ale gdzie równouprawnienie? :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajebioza facio :cool2: bo qrna jak by mi tak powiedziała to bym se kazała kierownika :diabloti: bo tu ponoć o przepisy SANEPIDu się rozchodzi a nie czy się sqrczki na rękach mieszczą czy nie :diabloti:...... cześć CÓRCIA :multi::loveu: Quote
apple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='jonQuilla'] to już wiem gdzie się podziała moja ładna pogoda :roll::roll: u Nas w nocy zaczęło padać...dzisiaj jest zimno i mokro :placz: cześć :multi::loveu: bo to pies kieszonkowy podręczny :evil_lol::evil_lol: hejka :multi::loveu: *** wczoraj byłam w sklepie samoobsługowym i stałam przy kasie a za mną stała babka z Yorkiem na rękach, mimo plakietki na drzwiach że zakaz wprowadzania psów...ale to nie istotne... po chwili wszedł do sklepu chłopak z AST'em na smyczy...na co kasjerka drze się: - z psami nie wolno - tamta pani też jest z psem - ale on jest mały i na rękach się mieści - mój też (chłopak wziął psa na ręce i poszedł w głąb sklepu) kasjerka wezwała ochrone i go wyrzucili ale gdzie równouprawnienie? :evil_lol::evil_lol: Buhahahahahahahahahahahahaha super gostek, gdybym tam była to zaczela bym brawo bic!!!!!A co do pogody to...................sprawiedliwości musiało stać się zadosć!!! Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :evil_lol: :evil_lol: Chłopak the best!!!!! :evil_lol: Cześć :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajebioza facio :cool2: bo qrna jak by mi tak powiedziała to bym se kazała kierownika :diabloti: bo tu ponoć o przepisy SANEPIDu się rozchodzi a nie czy się sqrczki na rękach mieszczą czy nie :diabloti:...... cześć CÓRCIA :multi::loveu: cześć :multi::loveu: [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahaha super gostek, gdybym tam była to zaczela bym brawo bic!!!!!A co do pogody to...................sprawiedliwości musiało stać się zadosć!!! owszem musiało stać się zadość dlatego już mam słończe i czyste niebo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']:evil_lol: :evil_lol: Chłopak the best!!!!! :evil_lol: Cześć :loveu: :loveu: witam :multi::loveu: a i tak najlepsza w tej całej akcji była mina babki z yorkiem :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witanko psychopatko:eviltong::evil_lol::multi: Ale ziomal hehe ale tą babę bym zjechała Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :multi::multi::multi:tak tak następnym razem foty plizzzzzzzzzzz :mdleje: Quote
e.v.a Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='jonQuilla'] *** wczoraj byłam w sklepie samoobsługowym i stałam przy kasie a za mną stała babka z Yorkiem na rękach, mimo plakietki na drzwiach że zakaz wprowadzania psów...ale to nie istotne... po chwili wszedł do sklepu chłopak z AST'em na smyczy...na co kasjerka drze się: - z psami nie wolno - tamta pani też jest z psem - ale on jest mały i na rękach się mieści - mój też (chłopak wziął psa na ręce i poszedł w głąb sklepu) kasjerka wezwała ochrone i go wyrzucili ale gdzie równouprawnienie? :evil_lol::evil_lol: buahahahahahahahhahaha :grin: buauauaau o qr... :grin: niezle:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czeeeee:multi: Quote
jonQuilla Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko psychopatko:eviltong::evil_lol::multi: Ale ziomal hehe ale tą babę bym zjechała cześć :multi::loveu: nie jestem psychopatką :oops::oops: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']A niemasz przypadkiem fotki tego babsztyla?? ;) nie mam :roll: gdybym miała aparat przy dupsku to bym całą akcje opstrykała :evil_lol: [quote name='Alicja']:multi:tak tak następnym razem foty plizzzzzzzzzzz :mdleje: już bez aparatu z chaty się nie ruszam :eviltong::eviltong: [quote name='evaxon']buahahahahahahahhahaha :grin: buauauaau o qr... :grin: niezle:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czeeeee:multi: cześć :loveu::multi::multi: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cześć :loveu: Apart na szyi noś jak dzieci klucze, nie znasz dnia ani godziny keidy Ci się przyda :evil_lol: Dobranoc :sleep2: Quote
apple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Witaj Sisko:loveu:, coś nie dbasz oststnio o mnie, siedze sobie tutaj w na wpół mojej galerii i nie ma mi kto nawet podac kubka kawy:roll: Quote
agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Witaj zonkilku:multi: gosciu z ASTMAnem szacun:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: Apart na szyi noś jak dzieci klucze, nie znasz dnia ani godziny keidy Ci się przyda :evil_lol: Dobranoc :sleep2: dzień dobry już :loveu::loveu::multi: muszę sobie taką tasiemkę skombinować :evil_lol: [quote name='apple']Witaj Sisko:loveu:, coś nie dbasz oststnio o mnie, siedze sobie tutaj w na wpół mojej galerii i nie ma mi kto nawet podac kubka kawy:roll: cześć kochana :loveu::loveu::multi: bo ja kurcze ostatnio tu wpadam i wypadam....ale zaraz Ci kawkę dobra zrobie ;) :eviltong: [quote name='agbar']Witaj zonkilku:multi: gosciu z ASTMAnem szacun:evil_lol: hej hej hej :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 jedni mają w szafie mole, inni bałagan a ja prócz bałaganu mam także kota :eviltong: Quote
Izabela124. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A czyj to kotek?:crazyeye::razz: Jak nie jesteś jak jesteś psychopatka:eviltong: Quote
Recommended Posts