Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']A czyj to kotek?:crazyeye::razz:
Jak nie jesteś jak jesteś psychopatka:eviltong:

chyba mój skoro znalazłam go w szafie u mnie w domu ;) hihi

jak mój łańcuch pokarmowy mógłby istnieć bez kota? ;) :eviltong:

przeglądałam stare zdjęcia i znalazłam o takie...

pożeranie małolata ;) :evil_lol::evil_lol:
z czasem jak Shiro nabrała masy i zrobiła się z niej największa kluska z całej trójki to role się odwróciły :)

jakość beznadziejna ale w dupe z tym ;)

chciałabym jeszcze mieć takie trzy darmozjady w domu :loveu::loveu:

obawiam się że Dewi niedługo odejdzie albo będzie trzeba ją uśpić...
guz jest bardzo duży :roll:
póki co słodzinka jakoś sobie radzi, jest ruchliwa, ma apetyt ale jeśli guz będzie nadal rósł w takim tempie to będzie źle...

Posted

Bosszzz żonkilowa co ty tam jeszcze masz w tej szafie:crazyeye:

I jaies biołe scurki widziołam, chyba juz ze mną źle..................myszki to jeszcze ujdą ale szczurki to znak:roll:

Posted

[quote name='apple']Bosszzz żonkilowa co ty tam jeszcze masz w tej szafie:crazyeye:

I jaies biołe scurki widziołam, chyba juz ze mną źle..................myszki to jeszcze ujdą ale szczurki to znak:roll:

nie wiem co jeszcze...spory bałagan tam jest więc pewnie jak będę sprzątać to znajdę jeszcze coś ciekawego :)

jeśli widziałaś same białe szczurki to faktycznie źle z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']od małego wciskali mi kit ze koty jest w butach a tu co?? patrze i widze kota w szafie:placz:zostałam oszukiwana:placz:

a no troszkę Ci nakłamali ...
ale może w szafie też były buty...i on był jednocześnie i w butach i w szafie...takie 2in1 :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Fuga***']cześć, Żonkillo słodka :-)

cześć :loveu::multi:

Posted

E, a mi z pod bierdonki piesa kazali przywiązywać, jak on grzecznie stał i wszystkich miał w głębokim bardzo poważaniu, ja mówie "toć stoi, nie łazi, nic nie sika, jest na zewnątrz jak reszta psów" a kolo "ale nie jest uwiązany" i mi ochrona wkoło niego, a on wylewka, że pies stoi grzecznie i afera ...
Ale za to kanary mnie rozbroiły - "a dlaczego piesek nie w kagańcu?" "A bo za mną pobiegł ... no sorrka" już mi chcą mandat, a kolo "no ej ale zobacz on łapke daje" a ten wredolec dobrze wiedział co się święci, błagalna mina i łapką do nich :diabloti: i całą drogę dalej jeden z kanarów klękał w busie i mi psa miział ... i mandatu uniknąłem :p a żeby wiedział jakie to wredne normalnie było hahaha mc sznaucera miniatury :p ale najmądrzejszy pies jakiego miałem hehe (najwredniejszy też, więcej w życiu nigdy, choć go kochałem:p)

Posted

[quote name='Fenris']E, a mi z pod bierdonki piesa kazali przywiązywać, jak on grzecznie stał i wszystkich miał w głębokim bardzo poważaniu, ja mówie "toć stoi, nie łazi, nic nie sika, jest na zewnątrz jak reszta psów" a kolo "ale nie jest uwiązany" i mi ochrona wkoło niego, a on wylewka, że pies stoi grzecznie i afera ...
Ale za to kanary mnie rozbroiły - "a dlaczego piesek nie w kagańcu?" "A bo za mną pobiegł ... no sorrka" już mi chcą mandat, a kolo "no ej ale zobacz on łapke daje" a ten wredolec dobrze wiedział co się święci, błagalna mina i łapką do nich :diabloti: i całą drogę dalej jeden z kanarów klękał w busie i mi psa miział ... i mandatu uniknąłem :p a żeby wiedział jakie to wredne normalnie było hahaha mc sznaucera miniatury :p ale najmądrzejszy pies jakiego miałem hehe (najwredniejszy też, więcej w życiu nigdy, choć go kochałem:p)

nie za duzego masz farta? ;) :eviltong::eviltong:

[quote name='Selket']Dobranoc :sleep2:

dobranocka :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']
nie za duzego masz farta? ;) :eviltong::eviltong:

Niestety nie, bo już nie mam tego pieska, otruli mi go, jak parenaście psów na dzielnicy, dla głupiego włamu na chate. Włamów zrobili 5 i wpadli, a psów otrutych nikt wiadomo nie odzyskał. :-( Dlatego Żaba nie bierze z prawej ręki ... ani od obcego. Chyba, że obcego zarekomenduję ja.

Posted

[quote name='Fenris']Niestety nie, bo już nie mam tego pieska, otruli mi go, jak parenaście psów na dzielnicy, dla głupiego włamu na chate. Włamów zrobili 5 i wpadli, a psów otrutych nikt wiadomo nie odzyskał. :-( Dlatego Żaba nie bierze z prawej ręki ... ani od obcego. Chyba, że obcego zarekomenduję ja.

:roll::roll: czego to ludzie nie wymyślą ....
idioci :angryy:

Posted

[quote name='jonQuilla']:roll::roll: czego to ludzie nie wymyślą ....
idioci :angryy:

No niestety ... ja po nim nie chciałem psa, Żabę wzięła moja była ... po zakopaniu MEGO psa i wydaniu na leczenie jego pensji matki, mimo wtyków, mimo starań i doświadczenia, walczyliśmy półtora miecha. Na próżno. Pies się poddał, a w lecznicy nie wiedzieli wogóle co mu jest. Wszyscy płakali, nawet wetka. Powiatowy na Gdynie. Sam się dowiedziałem, co mu było, niestety po czasie. Dla głupiego włamu ... :angryy: na 5 chacie z parunastu oczyszczonych z psów wpadli :angryy: bo ... bo to była chata mendziarza a te debile byli nie z tej dzielni i o tym nie wiedzieli :roll: inaczej by sie dalej działo.

Posted

[quote name='Fenris']No niestety ... ja po nim nie chciałem psa, Żabę wzięła moja była ... po zakopaniu MEGO psa i wydaniu na leczenie jego pensji matki, mimo wtyków, mimo starań i doświadczenia, walczyliśmy półtora miecha. Na próżno. Pies się poddał, a w lecznicy nie wiedzieli wogóle co mu jest. Wszyscy płakali, nawet wetka. Powiatowy na Gdynie. Sam się dowiedziałem, co mu było, niestety po czasie. Dla głupiego włamu ... :angryy: na 5 chacie z parunastu oczyszczonych z psów wpadli :angryy: bo ... bo to była chata mendziarza a te debile byli nie z tej dzielni i o tym nie wiedzieli :roll: inaczej by sie dalej działo.

mi otruto kota nie wiedzieć czemu :roll:

Mam foty Slasuchy :eviltong:

każda kura ma swoją grzędę :evil_lol:

Posted

Tedy po psach się poznamy na ten spaceros :diabloti:
A koty to u mnie na dzielnicy trują niemiłosiernie, na szczęście mój kwadrat sąsiadów to kociarze, wiec w zasięgu jak moje coty łażą to sami kociarze, więc każdy dba by im się krzywda nie stała ... no ale znam przypadek osoby co z jednym ślepcem została, mieszka 200 m dalej, bo reszte co wychodziła jej wytruli sąsiedzi właśnie. I psy też, 2 z 4 zostały, właśnie ta fala trucia na dzielnicy.

Posted

[quote name='Fenris']Tedy po psach się poznamy na ten spaceros :diabloti:
A koty to u mnie na dzielnicy trują niemiłosiernie, na szczęście mój kwadrat sąsiadów to kociarze, wiec w zasięgu jak moje coty łażą to sami kociarze, więc każdy dba by im się krzywda nie stała ... no ale znam przypadek osoby co z jednym ślepcem została, mieszka 200 m dalej, bo reszte co wychodziła jej wytruli sąsiedzi właśnie. I psy też, 2 z 4 zostały, właśnie ta fala trucia na dzielnicy.

nigdy nie pojmę tego jaką ludzie czerpią satysfakcje z trucia zwierząt :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']
nigdy nie pojmę tego jaką ludzie czerpią satysfakcje z trucia zwierząt :roll:

Żadną. Chodziło o to, że dopiero cośmy dom wyremontowali. Jakby w portfel zajrzeli toby zbastowali zanim zaczeli, chata stara pokomunistyczna ot ocieplona, otynkowana, a myśleli, że niewiem jakie kokosy zbiją. G by zbli, nic tu nie ma ciekawego, stare bylejakie sprzęta ... i debil z maczetami, gazrurkami, gazami, kosami itd :diabloti:

Posted

hejka............Dzon`killka
widziałam psa idealnego dla twojej Salsy chyba u klockowe

witanko

przeczytałam o truciu psów
parenaście lat temu jak jeszcze szczylem:razz::razz::razz: byłam i mieszkałam w mieście wojewódzkim jakiś idiota:angryy::angryy::angryy: truł psy na dużych osiedlach
padła wtedy moja Mika- kundelka, Rolka suczka mojego TZta i wiele innych znajomych psów:-(

a teraz se na wsiowe mieszkam.......... moja suczka ma kawał WŁASNEJ łąki..... i nikt mi już nie mówi .......... że mój pies ma brzydka mordę:diabloti:

Posted

[quote name='apple']A co to za randki w mojej galerii:crazyeye::mad::evil_lol:

Moja kurka
- ko ko kooooo ko ko ko:evil_lol::loveu:
http://img258.imageshack.us/img258/6530/dsc07950kp3.jpg

przepraszam w NASZEJ galerii :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

[quote name='BeaC']hejka............Dzon`killka
widziałam psa idealnego dla twojej Salsy chyba u klockowe

cześć Beatko :loveu::multi:

wiem też widziałam ... cudak ale co z tego jak nie mogę :placz::placz:

witanko

przeczytałam o truciu psów
parenaście lat temu jak jeszcze szczylem:razz::razz::razz: byłam i mieszkałam w mieście wojewódzkim jakiś idiota:angryy::angryy::angryy: truł psy na dużych osiedlach
padła wtedy moja Mika- kundelka, Rolka suczka mojego TZta i wiele innych znajomych psów:-(

a teraz se na wsiowe mieszkam.......... moja suczka ma kawał WŁASNEJ łąki..... i nikt mi już nie mówi .......... że mój pies ma brzydka mordę:diabloti:

a ma brzydką?
bo nie widziałam.... :loveu::loveu::loveu:

mi na szczęście na osiedlu nikt nie truje psów....
kotów raczej też nie...ten mój to był jednorazowy przypadek...
w mojej okolicy jest dużo babć które dokarmiają koty więc może wtedy ktoś się wkurzył na ich ilość i postanowił wytruć a że mój nienażarty był to zjadł i tak się stało jak się stało :roll:

czas na papu :)

Posted

Buhahahahahha żonkilka fajowe zdjęcie z posiłku, one tak razem??? hihihihihihiA tak w ogóle to może ta Galeria jest Nasza ale ktos tu musi rzadzić i pilnować porządku, więc ja przeprowadziłam jednoosobowe głosowanie i wiekszoscią glósów zostałam wybrana JA! ;-)

Posted

[quote name='pędzelopka']Ciotka nowa przyszła :hand:
to chucherko pooglądać:eviltong:

:multi::multi::multi: cześć ciotko nowa :)

[quote name='apple']Buhahahahahha żonkilka fajowe zdjęcie z posiłku, one tak razem??? hihihihihihiA tak w ogóle to może ta Galeria jest Nasza ale ktos tu musi rzadzić i pilnować porządku, więc ja przeprowadziłam jednoosobowe głosowanie i wiekszoscią glósów zostałam wybrana JA! ;-)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oliwka lubi merdać łapkami w żarciu Salsy :) a Salsa z ciekawością na to patrzy zawsze :eviltong::eviltong:

no oki przepraszam...już wiecej nie będę pani Przewodnicząca :eviltong::eviltong:

[quote name='Selket']Cześć Żonkilkowa :loveu: A ty przy posilku się cofasz w czasy dzieciństwa? :crazyeye: Boś taka malutka :loveu:

hej hej hej :loveu::loveu::loveu:

nie, niestety to nie ja ;) :eviltong::eviltong: