jonQuilla Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='emdziolek']CZeść siostra!!:multi: cześć :multi::loveu::loveu: [quote name='BeaC']hejka aleś wymęczyla Salse na tym piachu:cool3::cool3::cool3: witam :) :multi::loveu: ona sama się wymęcza :evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: Zapchałaś się chrupkami, że Cię nie ma :evil_lol: hejoooo :loveu::loveu::multi: czuję że mi zazdrościsz tych chrupek ;) jak chcesz to Ci odpale troche....dostałam kilogram gratis :eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 To dawaj tego kilograma zjem sobie z mlikiem :evil_lol: Quote
apple Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Witaj sisko- wróciłam przed czasem, nie nadrabiam na razie bo nie mam czasu, nadrobie jutro:roll: chyba:roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']To dawaj tego kilograma zjem sobie z mlikiem :evil_lol: polecam z mlekiem, są zarąbiaszcze :loveu: [quote name='apple']Witaj sisko- wróciłam przed czasem, nie nadrabiam na razie bo nie mam czasu, nadrobie jutro:roll: chyba:roll::evil_lol: cześć :multi::multi::loveu: odrobisz ;) a przy okazji tez w polu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :multi::multi::multi:witaj Żonkilciu , córciu koffana :multi::loveu: Tyle masz wody w Zatoce to po co Ci wanienna :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:witaj Żonkilciu , córciu koffana :multi::loveu: Tyle masz wody w Zatoce to po co Ci wanienna :razz::razz: cześć mamciu :loveu::loveu::multi: ale do zatoki mam dość daleko i full ludzi tam więc odpada :roll: Quote
Pimpek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Witamy się :D Ileeee zdjęć xD :loveu: http://img150.imageshack.us/img150/6295/dsc07847vn7.jpg Salsia kochana :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://img359.imageshack.us/img359/6133/dsc07857jl8.jpg zmeczony pies to szczesliwy pies hihihihihhi witaj kochany kffiatuszku ;-) Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Żonkilkowa no kaj ty?:roll: Ja tu jestem a ty gdzie:roll: Buziol:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Wpadam i wypadam lepiej tak nie wpadaj ;) :eviltong: [quote name='clockwork']cze żonkilka... nie nadrabiam lece dalej cześć :multi::loveu: [quote name='Selket']Dobry wieczór Kfaitszuku Kochany hej Selkeciku ;) :loveu::multi: [quote name='zuzolandia'] witaj kochany kffiatuszku ;-) witaj :loveu: [quote name='Fuga***']o, jaka plażowiczka fajna buziaki! to boisko szkolne :diabloti::diabloti: buziaki dla Was też :) :loveu: [quote name='apple']Żonkilkowa no kaj ty?:roll: Ja tu jestem a ty gdzie:roll: Buziol:loveu: spałam do 11 :oops::oops: poszłam później z psem i wlazłam dopiero na pc, teraz odwiedzam wszystkich :) :evil_lol::evil_lol: *** obudziła mnie Salsa bo zerwała się z łóżka i zaczęła ujadać... ja sobie myślę "co się u licha dzieje"... usłyszałam po chwili przez drzwi jak wujek z kimś rozmawia w kiblu i sobie przypomniałam że dzisiaj miał przyjść gostek i naprawić tą ciepłą wodę :multi::multi::multi: tak więc już mam i wkrótce idę Salsę wykąpać :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Salsa ma zdecydowanie przydużo skóry :evil_lol::evil_lol: i zagojona łapka :) Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Bosszzz jak ona cudnie wyglada jak spi:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Jabłuszkowa to znaczy że ona nie jest cudna jak nie śpi? :roll: :placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyprałam małą wydre :multi::multi: syf ściekał z niej a nie woda :roll: teraz jest miła w dotyku i nie brudzi już rączek przy głaskaniu :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 http://img505.imageshack.us/img505/5336/dsc07893rk5.jpg OOOOOOOOOOOOOO Kopiowana SALSA ;-) hihiihihihhihihih witaneczkooo......... poka ta wyprano wydra ;-) Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='zuzolandia']http://img505.imageshack.us/img505/5336/dsc07893rk5.jpg OOOOOOOOOOOOOO Kopiowana SALSA ;-) hihiihihihhihihih witaneczkooo......... poka ta wyprano wydra ;-) cześć :loveu::multi: mówisz i masz ;) foty jeszcze cieplutkie :evil_lol::eviltong: Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 http://img395.imageshack.us/img395/3466/dsc07934jj5.jpg oooooooooo jakiez rude nieszczescie siedzi ;-)......... cus ta kąpiel Salse zdegustowała hihihihihihhihihihi ale fakt cos jakby wyjasniała hihihihihihihihihihihihhihihhihihihihihihihi Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='jonQuilla']Jabłuszkowa to znaczy że ona nie jest cudna jak nie śpi? :roll: :placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiedziałam że złapiesz mnie za słówko:diabloti: Ona jest zawsze piękna ale jak spi to jest najpiekniejsza i najrozkoszniejsza:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 a co tam jeszcze kilka ... poza do spania --> "na scyzoryk" Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='zuzolandia']http://img395.imageshack.us/img395/3466/dsc07934jj5.jpg oooooooooo jakiez rude nieszczescie siedzi ;-)......... cus ta kąpiel Salse zdegustowała hihihihihihhihihihi ale fakt cos jakby wyjasniała hihihihihihihihihihihihhihihhihihihihihihihi Salsa pała miłością do kąpieli :roflt: stoi w wannie jak sierota i się trzęsie :) ale przynajmniej nie muszę się z nią siłować :) [quote name='apple']Wiedziałam że złapiesz mnie za słówko:diabloti: Ona jest zawsze piękna ale jak spi to jest najpiekniejsza i najrozkoszniejsza:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja już taka jestem ;) powiedziałam Salsie co napisałaś i teraz pewnie popadnie w samozachwyt ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Bosszzz jak ona nie spadnie z tej pufki:crazyeye: Żonkilkowa fajowe papcie:evil_lol: Quote
Recommended Posts