jonQuilla Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='emdziolek']Hejos siostrzyczko Steskniłam sie cześć :multi::multi::loveu: ja również :) :loveu: [quote name='apple']Cześć sisko vel. Madziu witam :diabloti: :loveu::multi: Quote
emdziolek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ja przyszłam prosić o pomoc:placz: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10269506#post10269506 Quote
jonQuilla Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Selket']Cześć Żonkilasta cześć Selkeciasta :evil_lol::loveu: [quote name='agbar']wieczor dobry dzień też dobry :loveu: [quote name='apple']Byłam widziałam.... :multi: określiłam obecność Siski :eviltong: [quote name='Selket']Cześć Jestem u Cia, a Cia ni ma hej :multi::loveu: jestem już, jestem :eviltong: ale mnie wkurzają te ograniczenia na emoty :roll: Quote
jonQuilla Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='BeaC'] heja.............weekendowe powitanieeee cześć :loveu::multi: [quote name='zuzolandia']dobrywieczorek przylazlam powiedziec;-) dobrywieczorek Tobie również :loveu::multi: *** zabijcie mnie.... dzisiaj byłam dwa razy z Salsą na zabawach boiskowych a zero zdjęć.... najpierw byłam w południe i nie chciało mi sie brać aparatu bo nie miałam gdzie go schować a tak gorąco było że nie miałam nawet pałera nosić go w łapce :roll: bleh...jak usiadłam na murku boiskowym to nawet nie miałam siły się zebrać z niego później :evil_lol::evil_lol: i teraz niedawno wróciłam z drugiego... ale w pośpiechu wychodziłam z domu bo koleżanka czekała i zapomniałam wziąć aparat :roll: Quote
Fenris Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Hehe ja się wieczornie witam :p nieładnie tak fotków nie robić gdy okazja! Ja jutro narobię! :diabloti: Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :razz::razz:to ja ....będą dziś fotki niedzielne :grins: dałabym se włosa obciąć , ze TU BYŁAM :diabloti: za to będę pierwsza z Dzieńdoberkiem :multi::loveu: Quote
apple Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Zabić cię przyszłam za braki w fotoreportażu:diabloti::evil_lol::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='diabelkowa']zabijamy dzojnta :P witam witam cześć :loveu::multi: na STOS Z DŻOJNTEM :evil_lol: [quote name='Fenris']Hehe ja się wieczornie witam nieładnie tak fotków nie robić gdy okazja! Ja jutro narobię! to ja porannie się witam :multi: [quote name='Alicja']to ja ....będą dziś fotki niedzielne dałabym se włosa obciąć , ze TU BYŁAM za to będę pierwsza z Dzieńdoberkiem dzień doberek mamcia :loveu::multi: będziesz łysa? ;) :evil_lol: [quote name='apple']Zabić cię przyszłam za braki w fotoreportażu szczelaj prosto w głowe :evil_lol: dzisiaj będę szła pewnie też na boisko albo do lasu więc aparat zabiorę... ale to dopiero pod wieczór jak nie będzie takiego upału bo teraz nawet chodzić się po tym słońcu nie chce :eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='evaxon']czesc łancuszku cześć :loveu::loveu: *** zdjęć nie ma bo dzisiaj cały dzień był nie taki jak powinien być... :roll: ogólnie mam nie najlepszy dzisiaj humor od rana... miałam iść o 18 z Salsą, wrócić, usiąść przed tv, oglądnąć Kubice, mecz i byłoby fajnie... ale kolega mi popsuł plany bo przylazł o 17 i porwał mnie do siebie na F1 i mecz.... ale pech chciał że zaraz na początku wyścigu się pokłóciliśmy i wróciłam do domu :roll: jak przyszłam to było już 30 okrążeń do końca co też mnie wkurzyło bo nie widziałam o co chodzi i jak się to stało że Robert śmiga pierwszy :angryy: no ale wspaniale że wygrał :multi::multi::multi: no a później ten nieszczęsny mecz :roll: szkoda gadać.... nie Ci polacy mieli dobrze grać co grali :mad::mad: Quote
Selket Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Cześć :loveu: :loveu: I widzisz wszystko przez Twoją kłotnię :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 cała Polska oglądała...........prócz mnie:diabloti: ja wzięłam swa szwagierkę i suczkę i poleźliśmy do parku cisza, spokój............ żywej duszy na ulicy:diabloti::diabloti::diabloti: witaj Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Czeeee kffiatku- nie złość się- nie ma co jeszcze nam obwiędniesz i co:razz::evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='jonQuilla'] dzień doberek mamcia :loveu::multi: będziesz łysa? ;) :evil_lol: noooo mam takie 2 cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: berek w pogodny poranek :multi::loveu::multi: Quote
clockwork Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='BeaC']cała Polska oglądała...........prócz mnie:diabloti: i mnie :multi::multi: nie cierpie meczy :shake: ze sportu to ino piwo :grins: cze Żonkilowa :multi::loveu: Quote
Selket Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cześć Kfiatuszku! :multi: Gdzie siem podziewasz? :cry: Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Selket']Cześć I widzisz wszystko przez Twoją kłotnię to nie była moja kłótnia...zostałam sprowokowana :diabloti: cześć :multi::loveu: [quote name='BeaC']cała Polska oglądała...........prócz mnie ja wzięłam swa szwagierkę i suczkę i poleźliśmy do parku cisza, spokój............ żywej duszy na ulicy witaj ja ogólnie nie lubie piłki nożnej ale takie mecze lubię, zawsze mam chorą nadzieje że Polakom się uda :eviltong: [quote name='apple']Czeeee kffiatku- nie złość się- nie ma co jeszcze nam obwiędniesz i co cześć jabłkowa :loveu: no już nie złoszcze, płatki do góry podchodzą :evil_lol: [quote name='Alicja']noooo mam takie 2 cm berek w pogodny poranek długaśne... dzień doberek :loveu::multi: [quote name='clockwork'] i mnie nie cierpie meczy ze sportu to ino piwo cze Żonkilowa :multi: cześć piwoszu :diabloti::diabloti: [quote name='Selket']Cześć Kfiatuszku! Gdzie siem podziewasz? no przecież tutaj :multi: witam :loveu: Quote
Recommended Posts