clockwork Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='jonQuilla'] :multi: cześć piwoszu :diabloti::diabloti: melduje że ostatnio coś sie zaniedbałam w sporcie.... rzaaaaaaaadko trenuje... ojjjj chyba starośc mnie dopada- zdrowie już nie te :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 poogladałam:razz: ufffffffffff jak goraco widziałam zapiaszczona Salsę:multi: Quote
emdziolek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Hejcia!:loveu::loveu: Znowu zwiałam z WFu:evil_lol::oops: Quote
Selket Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Cześć :multi: :multi: :multi: Aleś mi z tą pajęczyną pojechala :obrazc: Quote
jonQuilla Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja'] masz strasznie ciasną kanapę http://img187.imageshack.us/img187/6428/dsc08052cg2.jpg wiem, muszę coś z tym zrobić :evil_lol: ale się uśmiała http://img388.imageshack.us/img388/1116/dsc08188ge7.jpg skrzywiła raczej :evil_lol: [quote name='clockwork']melduje że ostatnio coś sie zaniedbałam w sporcie.... rzaaaaaaaadko trenuje... ojjjj chyba starośc mnie dopada- zdrowie już nie te ja też ostatnio coraz rzadziej trenuje ten sport :roll: trzeba się poprawić ;) [quote name='BeaC']poogladałam ufffffffffff jak goraco widziałam zapiaszczona Salsę a no ciepło.... ale u nas znów dzisiaj wieje ;) chociaż ciut lżej niż wczoraj :multi: Quote
jonQuilla Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Witaj mła droga witaj mła równie droga :loveu::loveu: [quote name='emdziolek']Hejcia! Znowu zwiałam z WFu cześć :multi: nie uciekaj z wf'u :diabloti: bo będziesz tak jak Sis nieklasyfikowana :evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']Cześć Aleś mi z tą pajęczyną pojechala brazc: cześć :multi::loveu: ładna była :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 pojszłaś na piff :razz::razz:....poszłabym z Tobą ;) cze Córcia :p:multi::loveu: Quote
Fuga*** Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 psica pustynna est urocza :) wymizaij ją ode mnie! Quote
jonQuilla Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja']pojszłaś na piff ....poszłabym z Tobą cze Córcia nie pojszłam :roll: cześć Mamcia :loveu: [quote name='Fuga***']psica pustynna est urocza wymizaij ją ode mnie! wymiziana :loveu: [quote name='evaxon']siemanko kiedy beda nowe foty cześć :multi: :diabloti: nie będzie *** Dzisiaj napisałam CV i list motywacyjny :cool3: Zaczęłam przeglądać oferty pracy na różnych portalach i wysłałam to co naskrobałam wcześniej w pierwsze lepsze miejsce a po nawet nie 5 minutach dzwoni mi telefon .... Odbieram i okazuje się że w sprawie tej pracy :crazyeye: :mdleje: Jutro na 12 mam rozmowę kwalifikacyjną :-o boję się to moja pierwsza rozmowa tego typu :shocked!: Quote
BeaC Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']*** Dzisiaj napisałam CV i list motywacyjny :cool3: Zaczęłam przeglądać oferty pracy na różnych portalach i wysłałam to co naskrobałam wcześniej w pierwsze lepsze miejsce a po nawet nie 5 minutach dzwoni mi telefon .... Odbieram i okazuje się że w sprawie tej pracy :crazyeye: :mdleje: Jutro na 12 mam rozmowę kwalifikacyjną :-o boję się to moja pierwsza rozmowa tego typu :shocked!: e to super nie stresuj sie.........nie gryza nie zabiją.....a i odmówić ZAWSZE można:razz::razz: trzymam kciuki głowa do gó:calus:ry Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Selket']Wow Będzie dobrze [quote name='BeaC']e to super nie stresuj sie.........nie gryza nie zabiją.....a i odmówić ZAWSZE można trzymam kciuki głowa do góry dzięki dziewojki :) jasne że nie gryzą i nie zabiją ale ja nie lubie chyba takich akcji :evil_lol: muszę jechać na jakieś wygwizdowie bo tam mają siedzibę... moja siostra dzwoniła nawet do swojej koleżanki, która tam gdzieś mieszka żeby spytać na którym przystanku mam wysiąść....bo tam każda ulica nazywa się albo Złota Karczma albo Słabego :mdleje: chyba oszczędzali na pomysłach nazywając ulice :evil_lol: TRZYMCIE KCIUKI :kciuki: jak wrócę to Was poodwiedzam :) :eviltong::eviltong: Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Trzymię kciuki, będzie :cool2: To sobie wyobraź jaką miałem minę gdy na pierwszej jeździe instruktor "to tu proszę do bramy i jedziemy" i musiałem jechać przez centrum Gdyni!! Massakra, pierwsze co po jeździe to kierunek - sklep - i 2 piwa w drodze do domu :p Quote
Selket Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Trzymamy z całej siły :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Fenris']Trzymię kciuki, będzie To sobie wyobraź jaką miałem minę gdy na pierwszej jeździe instruktor "to tu proszę do bramy i jedziemy" i musiałem jechać przez centrum Gdyni!! Massakra, pierwsze co po jeździe to kierunek - sklep - i 2 piwa w drodze do domu ja na pierwszej też już śmigałam... a wyobraź sobie minę instruktora który mówi do mnie "no to ruszamy" a ja zadaje pytanie "a który to pedał gazu?" :roflt::roflt: [quote name='Selket']Trzymamy z całej siły dziękuje wszystkim za kciuki ;) [quote name='clockwork']i co i co i co i co....mój urok osobisty jest zniewalający ;) jutro idę na 8 do pracy :evil_lol::evil_lol: dzisiaj już od razu załatwiłam lekarza...także jest fajnie :evil_lol: stary zboczeniec mnie wymacał, rozebrał i powiedział że zdrowa jestem...tyle to ja i bez tego macania wiem :roll: Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']ja na pierwszej też już śmigałam... a wyobraź sobie minę instruktora który mówi do mnie "no to ruszamy" a ja zadaje pytanie "a który to pedał gazu?" :roflt::roflt: to akurat wiedziałem ... ale zero wyczucia :evil_lol: dziękuje wszystkim za kciuki ;) i co i co....mój urok osobisty jest zniewalający ;) jutro idę na 8 do pracy :evil_lol::evil_lol: dzisiaj już od razu załatwiłam lekarza...także jest fajnie :evil_lol: Brawo! stary zboczeniec mnie wymacał, rozebrał i powiedział że zdrowa jestem...tyle to ja i bez tego macania wiem :roll: E to sobie wyobraź WKU ... na szczęście w Gdyni tak nie ma ... ale w niektórych miastach każą się ... nachylić :-?:mdleje: Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Fenris']E to sobie wyobraź WKU ... na szczęście w Gdyni tak nie ma ... ale w niektórych miastach każą się ... nachylić :-?:mdleje: hahaha... :roflt: dobrze że nie każą się rozebrać i nie rzucają przed Ciebie mydełka :evil_lol: :diabloti: Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']hahaha... :roflt: dobrze że nie każą się rozebrać i nie rzucają przed Ciebie mydełka :evil_lol: :diabloti: Ekhm ... właśnie w podobnej formie, tylko na mydełku oszczędzajom :roll: Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Fenris']Ekhm ... właśnie w podobnej formie, tylko na mydełku oszczędzajom :roll: no tak tylko widzisz... lepiej jak otwarcie powiedzą o co im chodzi niż tak z zaskoczenia... hyc mydełko na glebę i niewinna prośba aby ofiara podniosła :evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']no tak tylko widzisz... lepiej jak otwarcie powiedzą o co im chodzi niż tak z zaskoczenia... hyc mydełko na glebę i niewinna prośba aby ofiara podniosła :evil_lol::evil_lol: Jakie fantazje :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Fenris']Jakie fantazje :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops::oops: przepraszam to przez agresywne bajki z dzieciństwa ;) Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :hmmmm: to o której mam Cię Córeńko obudzić :razz::razz: no i przede wszystkim dzień doberek :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts