apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ty już nie narzekaj na pogode tobie słonko swieci a nam doopy marzną..... Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 cze słoneczna żonkilo z brudną suczą :multi::multi: dobrze ci tak że nie masz ciepłej wody.... nie można mieć wszystkiego :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Ty już nie narzekaj na pogode tobie słonko swieci a nam doopy marzną..... dobrze już nie będę :evil_lol: diabelkowa napisał(a):gdzie fotki ? kolejny zalatany dzień i brak czasu na focenie :roll: evaxon napisał(a):czesc czołem łańcuch:multi::multi: cześć EFFcia :multi::multi::loveu: clockwork napisał(a):cze słoneczna żonkilo z brudną suczą :multi::multi: dobrze ci tak że nie masz ciepłej wody.... nie można mieć wszystkiego :diabloti: wolałabym nie mieć zimnej :evil_lol::evil_lol: witaj :multi::loveu: emdziolek napisał(a):Cześć siostrzyczko mła!:multi: cześć siostrzyczko :loveu::multi: Quote
Selket Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cześć, cześć :loveu: Wymiziaj Salsunię :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Witaj kochanaaa ..wreszcie troche czasu zeby zaglundnuc tu i ówdzie ;-) Plesniejemy juz na tym slunsku od tego deszczu a zimnoooo jak diabli hihihihih... buziowankuje ciem mocno! Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Córcia :loveu::loveu:.....zgubiłam plecak i wróciłam do domu :razz::razz: a teraz czekam aż wypierze mi się pranie w pralce :diabloti:mus je powiesić :roll: Quote
Anetka83 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 dzień dobry:0 Słoneczko nadal nie doszło ale czekam cierpliwie :mad: Mizianki dla futrzakowej panienki :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Selket napisał(a):Cześć, cześć :loveu: Wymiziaj Salsunię :loveu: cześć :loveu::multi:wymiziałam mimo że nadal jest brudna :evil_lol::evil_lol: zuzolandia napisał(a):Witaj kochanaaa ..wreszcie troche czasu zeby zaglundnuc tu i ówdzie ;-) Plesniejemy juz na tym slunsku od tego deszczu a zimnoooo jak diabli hihihihih... buziowankuje ciem mocno! polecałabym przeprowadzić się nad morze ;) tutaj kolejny ciepły deszcz mimo że słońca troche brakuje ;) :eviltong: cześć :multi::loveu: Alicja napisał(a):Córcia :loveu:.....zgubiłam plecak i wróciłam do domu :razz: a teraz czekam aż wypierze mi się pranie w pralce :diabloti:mus je powiesić :roll: Mamcia :multi::loveu: o żesz...mam nadzieję że nic drogocennego w nim nie niosłaś ;) no to czekamy aż pranie będzie powieszone :eviltong: Anetka83 napisał(a):dzień dobry:0 Słoneczko nadal nie doszło ale czekam cierpliwie :mad: Mizianki dla futrzakowej panienki :loveu: dzień dobry :loveu::multi: no nie wiem gdzie ono... u mnie już go nie ma tak dużo więc sądzę że pomyślnie przebiegło podzielenie się nim....hmm może ktoś je przechwycił w drodze i przetrzymuje? :roll: Selket napisał(a):Cześć ;) :multi: cześć Selkecikowa :loveu::multi: Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Tak wpadłam w odwiedzinki a tu nikogo nie ma :placz: Quote
jonQuilla Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Selket']Tak wpadłam w odwiedzinki a tu nikogo nie ma :placz: :oops::oops: wstyd mi że tak zaniedbałam sprawe :evil_lol: [quote name='Alicja']:hmmmm:poszłaś szukać mojego plecaczka :grins: tak, doszłam do połowy drogi ale nic nie znalazłam a potem musiałam wracać bo gostek zadzwonił i powiedział że z karmą będzie za pół godziny :eviltong: Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Nooo......Ja myślę :evil_lol: A Ty już na obiad karmę zamawiasz? A samej gotować to nie łaska? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Selket']Nooo......Ja myślę :evil_lol: A Ty już na obiad karmę zamawiasz? A samej gotować to nie łaska? :evil_lol: :oops::oops: przepraszam ale lubie zamawiane fast foody ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 cześć Żonkilko melduję że jeszcze żyje całuski dla psicy :) Quote
jonQuilla Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='tygra']cześć Żonkilko melduję że jeszcze żyje całuski dla psicy :) cześć :multi::multi::loveu: wycałowałam mimo że brudna jest w dalszym ciągu ;) :evil_lol: *** są fotki :multi::multi: dużo ich :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts