Selket Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Jutro??? Niee...... jutro sobie nie obejrzę... :placz: :placz: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Selket napisał(a):Jutro??? Niee...... jutro sobie nie obejrzę... :placz: :placz: nie ślimtaj ...weźmiesz to hurtem ;) Quote
Selket Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Chyba sobie zapiszę na której stronie i w czyjej galerii mam zelgłości :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Selket napisał(a):Jutro??? Niee...... jutro sobie nie obejrzę... :placz: :placz: powiedziałam że może jutro więc nie becz maleńka ;) :eviltong::eviltong: Alicja napisał(a):nie ślimtaj ...weźmiesz to hurtem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma to jak dobra rada :) byłam dzisiaj z Salsą na spacerze kontrolnym żeby sprawdzić czy ma cieczkę...poszłyśmy do lasu w miejsce gdzie dużo ludzi z psami chodzi :evil_lol::evil_lol: psy ją olewały także jesteśmy wolne :multi::multi::multi: później porzucałam patyka jej na boisku, wytarzała się w piasku i była cała zakurzona :evil_lol::evil_lol: w domu powaliła się na łóżko i wszystko z niej opadło :roll: Quote
jonQuilla Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Selket napisał(a):Chyba sobie zapiszę na której stronie i w czyjej galerii mam zelgłości :evil_lol: koniecznie :) :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Witaj Kffiatuszku:loveu::loveu::loveu: Coś ci przyniosłam bo słyszałam że masz piaskownicę w łóżku:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Witaj Kffiatuszku:loveu::loveu::loveu: Coś ci przyniosłam bo słyszałam że masz piaskownicę w łóżku:evil_lol: wow ale masz zabawków :crazyeye::multi::multi::multi:teraz tylko na plażę ;) cze Córcia :multi::loveu: Quote
BeaC Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ..................:diabloti: wpuściło mnie więc jestem Quote
jonQuilla Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Witaj Kffiatuszku:loveu: Coś ci przyniosłam bo słyszałam że masz piaskownicę w łóżku:evil_lol: cześć :) :loveu::multi: łaaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye: to na prawde dla mnie? :loveu::loveu: ale kochana jesteś :calus: Alicja napisał(a): wow ale masz zabawków :crazyeye::multi:teraz tylko na plażę ;) cze Córcia :multi::loveu: to kiedy zabierasz mnie mamuniu na plaże? pobudujemy zamki z piasku :multi::multi: cześć :loveu: Izabela124. napisał(a):Hello kwiatuszku:multi: cześć Izuś :loveu::multi: BeaC napisał(a):..................:diabloti: wpuściło mnie więc jestem :multi::multi: super.... a już chciałam zwolnić odźwiernego :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 teszzz bym chciała takie sabafkii:roll::roll::roll::roll::roll: Quote
jonQuilla Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Ja tez jestem wpuszczona:multi: :multi::multi::multi: supcio, sprawdza się koleszka :) evaxon napisał(a):teszzz bym chciała takie sabafkii:roll::roll: jak mi się znudzą to Ci oddam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Selket napisał(a):Cześć Kfiatkowa ;) Co słychać w piaskownicy ;) cześć :loveu::loveu::multi: w piaskownicy kiepsko bo mnie Mareczek rzucił piaskiem we włosy :roll: *** fotów nadal nie mam :roll: dzisiaj miałam zalatany dzień i nie było czasu iść z Salsą na spacer :placz: kupiłam jej dzisiaj szamponik i chciałam ją wykąpać... wróciłam taka szczęśliwa do domu z zakupionym preparatem... z ekscytacją mówię mamie i siostrze że zaraz wykąpie piesę... pobiegłam do pokoju przebrać się w dresy... wracam do pokoju i wołam psa... zaciągam do łazienki... po czym słyszę siostrę... "a Ty masz ją zamiar w zimnej wodzie kąpać?" :mdleje: całkiem z łba mi wypadło że nam coś się ciepła woda w łazience zepsuła :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: takim sposobem Salsa nadal będzie brudna ;) zamówiłam dzisiaj Acane Premium 15kg i dostaniemy 1kg gratis :eviltong: zobaczymy czy okaże się dobra :) Quote
gops Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 witanko :multi: wymiziaj brudna salse :diabloti: i wstawaj pies na dwor chce a ty spisz :eviltong: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Przychodze a ciebie nie ma, kolejny raz, oj gospodyni nie ładnie:shake: . Tak gości witasz?:diabloti: Dawaj tu kawe i ciacho, chrzanić diete, leje za oknem, krótkich spodenek i bluzek nie bede wkładać więc co tam dogodze sobie przy tej chandrze :roll: Quote
BeaC Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 jestem:loveu: a u mnie nadal bleeeeeeeeeee ty mi kochana powiedz jaka u Cię pogoda bo moje dziecię jedzie na zieloną szkolę w poniedziałek ............. nad morze:cool1: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 BeaC napisał(a):jestem:loveu: a u mnie nadal bleeeeeeeeeee ty mi kochana powiedz jaka u Cię pogoda bo moje dziecię jedzie na zieloną szkolę w poniedziałek ............. nad morze:cool1:Ponoć oni ci nad morzem są lepsi i mają słonko:cool1: Wielka to niesprawiedliwość- ojjjj wielka:cool1: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :mad:dawa no tu Marezcka co Ci sypnął piaskiem .... Córcia ZIMNO i MOKRO ....mamcia się pakuje i jedzie na weekend do Ciebie :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 gops napisał(a):witanko :multi: wymiziaj brudna salse :diabloti: i wstawaj pies na dwor chce a ty spisz :eviltong: cześć :multi::multi::loveu: nie miziam jej bo mi ręce usyfi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: byłam z nią na dwórku już ;) :multi::multi: apple napisał(a):Przychodze a ciebie nie ma, kolejny raz, oj gospodyni nie ładnie:shake: . Tak gości witasz?:diabloti: Dawaj tu kawe i ciacho, chrzanić diete, leje za oknem, krótkich spodenek i bluzek nie bede wkładać więc co tam dogodze sobie przy tej chandrze :roll: że kogo witam? Ty nie gość....już zapomniałaś że to także Wasze gniazdko? zaraz wpadnę z kawką i ciastkiem do Ciebie :eviltong: BeaC napisał(a):jestem:loveu: a u mnie nadal bleeeeeeeeeee ty mi kochana powiedz jaka u Cię pogoda bo moje dziecię jedzie na zieloną szkolę w poniedziałek ............. nad morze:cool1: słońce ślicznie świeci ale upałów nie ma... :placz: wiatr wieje taki chłodny więc same krótkie rękawki odpadają :roll: apple napisał(a):Ponoć oni ci nad morzem są lepsi i mają słonko:cool1: Wielka to niesprawiedliwość- ojjjj wielka:cool1: nie wiem czy lepsi ale pewnie długo pogoda się nie utrzyma bo pójdzie gdzieś tam w Polskę dalej a nam zostanie wiatr, zimno i deszcze :roll: Alicja napisał(a)::mad:dawa no tu Marezcka co Ci sypnął piaskiem .... sama się z nim rozprawiłam... obrzuciłam go błotem :cool3: nie zdziw się jak mama Mareczka przyjdzie do Ciebie na skarge :oops::oops: Córcia ZIMNO i MOKRO ....mamcia się pakuje i jedzie na weekend do Ciebie :loveu: pakuj pakuj, już czekam :) :loveu: Quote
Anetka83 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 witam serdecznie:P u nas zimno mokro i słonca brak:P Przyślij troche jak masz ...plisss ;) Quote
jonQuilla Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Anetka83 napisał(a):witam serdecznie:P u nas zimno mokro i słonca brak:P Przyślij troche jak masz ...plisss ;) cześć :loveu::multi::multi: zapakowałam :) nie otwieraj w domu Alicja napisał(a):tuptam .................... tylko nie łap stopa :nono: Quote
jonQuilla Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Anetka83 napisał(a):ale to chyba poczta polską...bo jeszcze nie doszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a no niestety... mam nadzieję że nie skończy świecić do czasu aż dotrze :evil_lol: Quote
Anetka83 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć :loveu::multi::multi: zapakowałam :) nie otwieraj w domu ale to chyba poczta polską...bo jeszcze nie doszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts