jonQuilla Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Wyjątek napisał(a):Łoj, ile kolczykóffff w ucholu:cool3::multi::multi: :oops::oops: ojjj...gdzie patrzysz :eviltong: evaxon napisał(a):http://img216.imageshack.us/img216/1949/dsc00091xw5.jpg :loveu::loveu: śliczne:multi::multi:dziewczynki z was:multi: dziękujemy :loveu: Selket napisał(a):Cześć:multi: Jakie słodkie fotoski :loveu: :loveu: :loveu: witam :multi::loveu: *** kilka zdjęć z dzisiejszego śniadania :diabloti: nie ma to jak koci kot do walk i pies w typie mordercy sępią na jedzenie z rana ;) Quote
jonQuilla Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 tylko jedzenie może ich przekonać żeby grzecznie koło siebie siedzieli... tak to albo Salsa zaczepia kota albo on ją :) :eviltong: Quote
BeaC Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :multi::multi::multi: jak se fajnie dwa sepy sepią:multi::multi::multi: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ooo...mam taki sam talerzyk :grins: :grins: Słodkie sępy z nich :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dotarlam i tu w koncu:multi: widzialam piesecka i kotecka tyz:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 AngelsDream napisał(a):Fajne te twoje sępy ;) BeaC napisał(a)::multi::multi::multi: jak se fajnie dwa sepy sepią:multi::multi::multi: Selket napisał(a): Słodkie sępy z nich :loveu: :loveu: fajne bo w końcu oba moje :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: agbar napisał(a):Dotarlam i tu w koncu:multi: widzialam piesecka i kotecka tyz:loveu: :multi::multi: witaj :loveu: to nie kotecek to kocur pit bull :evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Hejka... Salsa, ale ty skoczna jesteś... hihi czym wyczesujesz Salse... codziennie ma czesanko...? Quote
jonQuilla Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 apple napisał(a):to jo:loveu: widzę :loveu: Tengusia napisał(a):hello ciotka :hand: witam :multi::loveu: Dozia_13 napisał(a):Hejka... Salsa, ale ty skoczna jesteś... hihi czym wyczesujesz Salse... codziennie ma czesanko...? dobry wieczór :multi::loveu: nie, czeszę ją jak się już z niej kłaki sypią :evil_lol::evil_lol: http://img57.imageshack.us/img57/8326/dsc00086wx8.jpg na tym zdjęciu widac czym ją wyczesuję... takie gumowe na rękę :) :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ja swoja czesze szczotka ryżową:diabloti: hahaha moze bzli barbarzyńsko ale jest 100 razy lepsza od tych szczoteczek dla pieskow :lol: ja sie mniej mecze a Tigra ma porządne drapanko:grin: czeee:multi: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 evaxon napisał(a):ja swoja czesze szczotka ryżową:diabloti: hahaha moze bzli barbarzyńsko ale jest 100 razy lepsza od tych szczoteczek dla pieskow :lol: ja sie mniej mecze a Tigra ma porządne drapanko:grin: czeee:multi: ja jestem zadowolona z tej "szczotki" jaką mam :) a Salsa przy czesaniu zasypia i mogę z nią robić co chcę....najgorzej z jednego boku na drugi ją przerzucić ;) :evil_lol: hejka :loveu: Quote
AngelsDream Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Baaj czesany stoi jak cielę na miedzy ;) Quote
Alicja Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 :mad: kup dziecko Salsie koszyczek w jej rozmiarze ..przecie szyjkająbedzie bolała http://img231.imageshack.us/img231/5779/dsc00073jh5.jpg sępy też widziałam :p bereczek :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 AngelsDream napisał(a):Baaj czesany stoi jak cielę na miedzy ;) :evil_lol::evil_lol: dawaj kiedyś zdjecia takiego Baaja cielakowatego :eviltong: Alicja napisał(a)::mad: kup dziecko Salsie koszyczek w jej rozmiarze ..przecie szyjkająbedzie bolała http://img231.imageshack.us/img231/5779/dsc00073jh5.jpg a tam widać jej się podoba skoro tam śpi... :evil_lol::evil_lol: ona takie ekstremalne warunki lubi, inaczej nie pchałaby się chociażby na pufę z której dupsko i pysk jej zwisa :evil_lol: sępy też widziałam :p sępy dzisiaj mi zaatakowały śniadanie tzn ten koci sęp...bo ja poszłam na chwilkę do łazienki i jak wróciłam to szynki nie było a kot siedział na stole :roll: bereczek :multi::loveu: witam :loveu: Quote
Dozia_13 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Hejka... Moja szczota jest do d... ja moja Elze wyczesuje reka... glaszcze ja z 30min hehe, ale zawsze cos wylazi... czekam na foteczki... Dobranoc... :buzi: Quote
Alicja Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 :loveu:..to ja matka teleptam siem po nocy ...... Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witanko mój żonkilku Czekam na fotencje Quote
jonQuilla Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejos dziołcha :) hejos :multi::loveu: Dozia_13 napisał(a):Hejka... Moja szczota jest do d... ja moja Elze wyczesuje reka... glaszcze ja z 30min hehe, ale zawsze cos wylazi... czekam na foteczki... Dobranoc... :buzi: fotek póki co nie będzie bo nie mam aparatu... siostra znów pożyczyła :eviltong: Alicja napisał(a)::loveu:..to ja matka teleptam siem po nocy ...... też dobrze, ktoś musi wziąć na siebie nocne zmiany :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Witanko mój żonkilku Czekam na fotencje witam :multi::loveu: Quote
apple Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 A co ja tu jestem dzisiaj pierwsza:crazyeye: O tej porze.........wstydźcie sie wszyscy:mad: Oć Żonkilko Japkowa utulka:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 apple napisał(a):A co ja tu jestem dzisiaj pierwsza:crazyeye: O tej porze.........wstydźcie sie wszyscy:mad: Oć Żonkilko Japkowa utulka:loveu: :calus: oć bo one są zUe :oops: cześć :loveu::loveu: Quote
apple Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 jonQuilla napisał(a)::calus: oć bo one są zUe :oops: cześć :loveu::loveu: No własnie.......zUe:cool1: ja jestem dobra:diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 czesc łańcuszku kwiatuszku:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts