Usiata Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Corusiu - rudzinko malutka, buziaki i miziaki przesyłam w ten pochmurny poranek :buzi::buzi: Quote
mestudio Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Witaj mała kruszynko - zaglądam do sunieczki. Quote
Ewa Marta Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Bardzo dziękujemy:-) W środę maleńka będzie miala gości. Przyjedzie cała Rodzinka i zobaczymy, jak zareagują na siebie psiaki:-) Quote
Isadora7 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='Ewa Marta']Bardzo dziękujemy:-) W środę maleńka będzie miala gości. Przyjedzie cała Rodzinka i zobaczymy, jak zareagują na siebie psiaki:-)[/QUOTE] To kciukasy już zaciskam Quote
Mattilu Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='Isadora7']To kciukasy już zaciskam[/QUOTE] Ja też, ma się rozumieć! Quote
Ewa Marta Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='mari23']mój skromny pieniążek też pójdzie jutro, najpóźniej pojutrze ( na wypłatę czekam ;)) zdrowia z serca życzę i Eli, i Cori[/QUOTE] Bardzo serdecznie dziękujemy mari23 za wpłatę 10 zl dla naszej Cori:-) Zaraz lecę zapisać wpłatę w rozliczenia. Bardzo dziękujemy:-) Weszłyśmy dzięki tej wpłacie na plusik:-) Mamy +0,56 zł;-) Quote
Ewa Marta Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Kradziejka serc nic sobie nie robi z tego, że jest w DT:-) Wesoła, uśmiechnięta żyje sobie na luzie;-) Quote
Ellig Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 [IMG]http://www.iv.pl/images/61548869126644301666.jpg[/IMG] Quote
Usiata Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 A środa już dziś! czarujemy i kciuki trzymamy :kciuki::kciuki: Corinko maleńka - buziaki :buzi: Quote
Usiata Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Trzymamy kciuki za Corinkę i domek S., trzymamy :) Quote
Ewa Marta Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 No i stało się:-) Decyzja została podjęta i Cori w niedzielę jedzie do DS:-) Najpierw musi zostać skontrolowana u weta i zaczipowana, stąd ten termin. Psiaki polubiły się szybko, choć Cori podeszła do swojego przyszłego braciszka z lekką rezerwą. Potem jednak zgodnie zajadały smaczki i podchodziły na głaski do Pana Wojtka. Pani Gosia była zajęta pokazywaniem dzieciakom roślinek w ogródku, ale kiedy podeszła do Cori, maleńka dała się wygłaskać:-) Mam zdjęcia, ale wgram jutro, bo dzisiaj miałam sporo nie za fajnych przeżyć i padam na twarz. Przepraszam, ale jestem pewna, że zrozumiecie:-) Quote
Tigraa Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Jak cudownie :-) Malutka Cori, powodzenia psinko w nowym domku, bądź szczęsliwa. Quote
Mattilu Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ja też się bardzo cieszę. Jak będziesz miała wolniejszą chwilę Ewuś to opisz trochę dokładniej nowy domek Cori. Quote
Ewa Marta Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Monika, wieczorkiem:-) Wtedy wgram też zdjęcia:-) Nie mam Pani żółwicy, która postanowila zakopać się gdzieś w ogródku i Anusia szuka jej od 2 dni. Nie denerwuj się, ona tak czasami ma, a potem wychodzi. Quote
Usiata Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 No Malutka, niedługo już pojedziesz do swojej rodzinki i braciszka i pewnie będziesz oczkiem w głowie Tatusia :p Quote
Ewa Marta Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Bardzo Was przepraszam. Nie dałam rady wczoraj wrzucić zdjęć, a teraz jestem w pracy i nie mam ich ze sobą:-( Pan Wojtek robi juz zakupy:-) Posłanko, szeleczki i inne fajne rzeczy dla jak napisal na facebooku "naszej księżniczki" :-) Quote
Usiata Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Spokojnie Ewuś, fotki nie uciekną, najważniejsze że "nasza księżniczka" taki fajny domek znalazła :loveu: Quote
Recommended Posts