Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa Marta']Bardzo dziękujemy:-) W środę maleńka będzie miala gości. Przyjedzie cała Rodzinka i zobaczymy, jak zareagują na siebie psiaki:-)[/QUOTE]

To kciukasy już zaciskam

Posted

[quote name='mari23']mój skromny pieniążek też pójdzie jutro, najpóźniej pojutrze ( na wypłatę czekam ;))

zdrowia z serca życzę i Eli, i Cori[/QUOTE]

Bardzo serdecznie dziękujemy mari23 za wpłatę 10 zl dla naszej Cori:-) Zaraz lecę zapisać wpłatę w rozliczenia. Bardzo dziękujemy:-) Weszłyśmy dzięki tej wpłacie na plusik:-) Mamy +0,56 zł;-)

Posted

No i stało się:-) Decyzja została podjęta i Cori w niedzielę jedzie do DS:-) Najpierw musi zostać skontrolowana u weta i zaczipowana, stąd ten termin. Psiaki polubiły się szybko, choć Cori podeszła do swojego przyszłego braciszka z lekką rezerwą. Potem jednak zgodnie zajadały smaczki i podchodziły na głaski do Pana Wojtka. Pani Gosia była zajęta pokazywaniem dzieciakom roślinek w ogródku, ale kiedy podeszła do Cori, maleńka dała się wygłaskać:-)
Mam zdjęcia, ale wgram jutro, bo dzisiaj miałam sporo nie za fajnych przeżyć i padam na twarz. Przepraszam, ale jestem pewna, że zrozumiecie:-)

Posted

Monika, wieczorkiem:-) Wtedy wgram też zdjęcia:-) Nie mam Pani żółwicy, która postanowila zakopać się gdzieś w ogródku i Anusia szuka jej od 2 dni. Nie denerwuj się, ona tak czasami ma, a potem wychodzi.

Posted

Bardzo Was przepraszam. Nie dałam rady wczoraj wrzucić zdjęć, a teraz jestem w pracy i nie mam ich ze sobą:-(
Pan Wojtek robi juz zakupy:-) Posłanko, szeleczki i inne fajne rzeczy dla jak napisal na facebooku "naszej księżniczki" :-)