Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GreenEvil napisał(a):
dzis operacja suni.

pzdr
GreenEvil

Trzymamy kciuki za tą kupke nieszczęścia - mocno trzymamy.
Green czy robicie coś żeby ten skur.... poniósł odpowiednią karę?

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiaprodex mówiła mi że jakiś sędzia stwierdził ostatnio że skopanie 1 psa nie ma znamion przestępstwa :angryy: :angryy:[/quote]

to sie w głowie nie mieści! skopałabym tego jełopa, jak dla mnie to tez nie nosiłoby znamion przestepstwa

Posted

skopanie ,a skopanie to nie to samo!!Nalezaloby powiedziec proba morderstwa (uderzenie ostrym narzedziem powodujace wielokrotne zlamanie czaszki)osoba ,ktora tak sie znecala nad bezbronnym zwierzeciem ,czynila tak z mysla o usmierceniu pieska.To nie tylko bylo skopanie to bylo torturowanie psa ,przyczyniajace sie do bolu,i skazujace psa na mozliwa smierc.cale szczescie ,ze zostal zabrany od przestepcy i udzielana jest pomoc!!

Posted

Wysłałam 100 zł, w przyszłym miesiącu też wuyślę. Czy ktoś opiekuje się sunią na miejscu? Mam na myśli odwiedziny, itd.
Mocno wierzę że ten skurwiel dostanie od życia co jego. Wyrządzone zło najczęściej graca. Mam nadzieję że ktoś mu tak napier.....li, że zgruchotana czaszka to będzie pikuś.

Posted

enia napisał(a):
Trzymamy kciuki za tą kupke nieszczęścia - mocno trzymamy.
Green czy robicie coś żeby ten skur.... poniósł odpowiednią karę?

enia, sprawa jest na policji, wlasciciel narazie pozostaje nieznany.

pozdrawiam
GreenEvil

Posted

Skatowana dobcia Dorka... Rottek z włosami wyrastającymi z oczu... Cyprysik z rozległymi ranami... Mnóstwo innych skrzywdzonych psiaków, o których nawet nie wiem... A teraz jeszcze Lenka:placz: I cała ta lawina psiego nieszczęścia w przeciągu kilku dni! Mogę wpłacić parę groszy i w dodatku nie potrafię wybrać na którą z tych bied:( Idę się zabić:flaming:Naprawdę nie zazdroszczę Wam, opiekunkom Lenki, my tu z daleka cierpimy z bezsilności, a co dopiero Wy, na miejscu:placz:

Posted

==================================================

Z pieniedzy, ktore dogomaniacy wplacali na niewidomego Szmaragda zostalo 71 zl.
Tak wiec wyslalam na AFN dla Lenki 75 zl
Zdrowiej nasza piekna, biedna suczynko............

==================================================

Posted

GreenEvil napisał(a):
Ah no wlasnie... Lenka ma operacje przeniesiona na jutro rano. Trzymaj sie malenka :)

pzdr
GreenEvil

Czyli dziś będzie wiadomo jakie rokowania ........
trzymaj sie suniu.