enia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 GreenEvil napisał(a):dzis operacja suni. pzdr GreenEvil Trzymamy kciuki za tą kupke nieszczęścia - mocno trzymamy. Green czy robicie coś żeby ten skur.... poniósł odpowiednią karę? Quote
ewatonieja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Kasiaprodex mówiła mi że jakiś sędzia stwierdził ostatnio że skopanie 1 psa nie ma znamion przestępstwa :angryy: :angryy:[/quote] to sie w głowie nie mieści! skopałabym tego jełopa, jak dla mnie to tez nie nosiłoby znamion przestepstwa Quote
xxxx52 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 skopanie ,a skopanie to nie to samo!!Nalezaloby powiedziec proba morderstwa (uderzenie ostrym narzedziem powodujace wielokrotne zlamanie czaszki)osoba ,ktora tak sie znecala nad bezbronnym zwierzeciem ,czynila tak z mysla o usmierceniu pieska.To nie tylko bylo skopanie to bylo torturowanie psa ,przyczyniajace sie do bolu,i skazujace psa na mozliwa smierc.cale szczescie ,ze zostal zabrany od przestepcy i udzielana jest pomoc!! Quote
Agata69 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wysłałam 100 zł, w przyszłym miesiącu też wuyślę. Czy ktoś opiekuje się sunią na miejscu? Mam na myśli odwiedziny, itd. Mocno wierzę że ten skurwiel dostanie od życia co jego. Wyrządzone zło najczęściej graca. Mam nadzieję że ktoś mu tak napier.....li, że zgruchotana czaszka to będzie pikuś. Quote
solito Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 GreenEvil napisał(a):dzis operacja suni. pzdr GreenEvil Czekamy na dobre wieści...:roll: Quote
betinka24 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Lenka ty biedny skarbenku szybko wskakój na góre Quote
betinka24 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wszyscy trzymajmy za nia kciuki a niech ten sku... poniesie jak największe konsekwencje Quote
Folen Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Lenka 3mamy kciuki, teraz musi być już tylko lepiej :-( Quote
Monia70 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja też dołączam się do kciuków . Boże, ile Ona wycierpiała od człowieka:-( :-( :-( . Lenus, walcz psinko !!! Quote
irysek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ja tez cos posle, jak tylko znajde chwile miedzy zajeciami na uczelni :) Quote
GreenEvil Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 enia napisał(a):Trzymamy kciuki za tą kupke nieszczęścia - mocno trzymamy. Green czy robicie coś żeby ten skur.... poniósł odpowiednią karę? enia, sprawa jest na policji, wlasciciel narazie pozostaje nieznany. pozdrawiam GreenEvil Quote
GreenEvil Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ah no wlasnie... Lenka ma operacje przeniesiona na jutro rano. Trzymaj sie malenka :) pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Skatowana dobcia Dorka... Rottek z włosami wyrastającymi z oczu... Cyprysik z rozległymi ranami... Mnóstwo innych skrzywdzonych psiaków, o których nawet nie wiem... A teraz jeszcze Lenka:placz: I cała ta lawina psiego nieszczęścia w przeciągu kilku dni! Mogę wpłacić parę groszy i w dodatku nie potrafię wybrać na którą z tych bied:( Idę się zabić:flaming:Naprawdę nie zazdroszczę Wam, opiekunkom Lenki, my tu z daleka cierpimy z bezsilności, a co dopiero Wy, na miejscu:placz: Quote
kon trojanski suwalki Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ================================================== Z pieniedzy, ktore dogomaniacy wplacali na niewidomego Szmaragda zostalo 71 zl. Tak wiec wyslalam na AFN dla Lenki 75 zl Zdrowiej nasza piekna, biedna suczynko............ ================================================== Quote
BasiaD Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja jutro wysyłam 100,00 dla Lenki na AFN! Zdrowiej psinko pliss... Quote
GreenEvil Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dziekujemy slicznie w imieniu Lenki :multi: pzdr GreenEvil Quote
*Gajowa* Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jestem w szoku... tak bardzo szkoda mi tej psiny...łzy same płyną... Trzymam kciuki za Ciebie sunieczko. Quote
enia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 GreenEvil napisał(a):Ah no wlasnie... Lenka ma operacje przeniesiona na jutro rano. Trzymaj sie malenka :) pzdr GreenEvil Czyli dziś będzie wiadomo jakie rokowania ........ trzymaj sie suniu. Quote
evita. Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czekamy i trzymamy :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts