Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zgłaszam [SIZE=3][COLOR=red][B]zdzisiek33 [/B][/COLOR][/SIZE]- 16 grudnia wyslalam mu paczke na laczna kwote 89 zlotych i do dzis milczy jak zaklety; wiem, ze to moja wina, ze najpierw wyslalam, ale nie znaczy to, ze taka nieuczciwosc należy tolerowac

Posted

[U]sprawa wyjaśniona :)[/U][SIZE=3][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=black][URL="http://www.dogomania.pl/threads/218775-KONIEC-gry-komp.-symulator-pr.-jazdy-i-filmy-za-bezcen-na-operacj%C4%99-kanisa-do-15-12"][/URL]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

dostalam wlasnie pw od zdzisiek33 z dowodem przelewu; sprawdze wieczorem czy doszlo i dam znac; zle sie czuje z ta sytuacja poniewaz gdybym miala info ze np wyjezdza i wplaci za dwa miesiace to bym trzymala jape zamknieta i grzecznie czekala, a tak to sie zrobilo niepotrzebnie nerwowo

Posted

to nie tak ciociu Kakadu na bazarku zbiera się pieniądze które są potrzebne na cito i kupujący powinni to rozumieć jeżeli ktoś ma problem czy coś się stało różnie bywa to może napisać maila.Nie rozumiem ludzi którzy licytują a potem nie płacą oszukują tylko już i tak pokrzywdzone zwierzaki

Posted

dokładnie ... ja wylicytowałam fanty na bazarku, który zakończył się 20 grudnia .. a sprzedający od 19 grudnia nie wchodzi na dogo :-( Jeżeli tej osobie coś wypadło (różnie w zyciu bywa) to powinna w jakiś sposób dac znać, że potem się skontaktuje :-(

Posted

[quote name='Kajusza']dokładnie ... ja wylicytowałam fanty na bazarku, który zakończył się 20 grudnia .. a sprzedający od 19 grudnia nie wchodzi na dogo :-( Jeżeli tej osobie coś wypadło (różnie w zyciu bywa) to powinna w jakiś sposób dac znać, że potem się skontaktuje :-([/QUOTE]
pisałaś na tym bazarku o problemie? czasem ten co robi bazarek ma po prostu kłopoty z komputerem o których wiedza jego znajomi (przez telefon np sie powiadomili jak się znają) i jeśli uczestniczyli w bazarku to powinni dać znać organizatorowi bazarku. Pokręcone to troche, ale mam nadzieję że zrozumialaś intencję.

Posted

[quote name='panbazyl']pisałaś na tym bazarku o problemie? czasem ten co robi bazarek ma po prostu kłopoty z komputerem o których wiedza jego znajomi (przez telefon np sie powiadomili jak się znają) i jeśli uczestniczyli w bazarku to powinni dać znać organizatorowi bazarku. Pokręcone to troche, ale mam nadzieję że zrozumialaś intencję.[/QUOTE]

pisałam - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219412-Kilka-kosmetyków-i-bardzo-ekskluzywne-pudełko-z-korkociągiem-do-20.12.-ZAPRASZAMY!!/page2[/URL]

Posted

[quote name='Kajusza']pisałam - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219412-Kilka-kosmetyków-i-bardzo-ekskluzywne-pudełko-z-korkociągiem-do-20.12.-ZAPRASZAMY!!/page2[/URL][/QUOTE]
przepraszam, nie zauważyłam.... (za bardzo jestem teraz zajeta dość gadatliwym watkiem na dogo - nowelizacja ustawy o ochronie zwierząt - ale się pseuduchy wybielają, reklamują , nawet się zrzeszają)

Posted

[quote name='panbazyl']przepraszam, nie zauważyłam.... (za bardzo jestem teraz zajeta dość gadatliwym watkiem na dogo - nowelizacja ustawy o ochronie zwierząt - ale się pseuduchy wybielają, reklamują , nawet się zrzeszają)[/QUOTE]

ok :-) niemogłaś widzieć, bo nie pisałam na którym bazarku taki sprzedający jest ;-)

Posted

kakadu, miałam (nie)przyjemność ze zdziskiem, ale nie na bazarku..
chodziło o psa...
niestety sprawa się nie wyjaśniła, bo odłożona na drugi plan tak naprawdę stanęła w miejscu w kwietniu 2011.
Dla mnie to dziwny typ...

Dziewczyny, a co z chauwą? Wyjaśniło się coś?

Posted

[quote name='_ogonek_']kakadu, miałam (nie)przyjemność ze zdziskiem, ale nie na bazarku..
chodziło o psa...
niestety sprawa się nie wyjaśniła, bo odłożona na drugi plan tak naprawdę stanęła w miejscu w kwietniu 2011.
Dla mnie to dziwny typ...
nic
Dziewczyny, a co z chauwą? Wyjaśniło się coś?[/QUOTE]

nie pisze
nie uregulowala
cisza
Jezeli tak samo opiekuje sie zwierzetami na Dt jak reguluje bazarki
to wspołczuje psom

Posted

[QUOTE]Dziewczyny, a co z chauwą? Wyjaśniło się coś? [/QUOTE]

jeśli chodzi o mój bazar - nic.

[QUOTE]chauwa aktualnie przebywa na DGM. Sorry, ale to już jest skrajna nieodpowiedzialność[/QUOTE]

Z resztą ja już swój bazar dawno rozliczyłam i w takie cuda jak wpis chauwy w jej własnym profilu to dla mnie śmiech.

Posted

[quote name='giselle4']nie pisze
nie uregulowala
cisza
Jezeli tak samo opiekuje sie zwierzetami na Dt jak reguluje bazarki
to wspołczuje psom[/QUOTE]
Akurat jeśli chodzi o opiekę nad psem jest ok, nie popadajmy w skrajności.
Szkoda, że to wszystko się tak potoczyło... Psiaków kasiorki szkoda...

Posted

[quote name='_ogonek_']Akurat jeśli chodzi o opiekę nad psem jest ok, nie popadajmy w skrajności.
Szkoda, że to wszystko się tak potoczyło... Psiaków kasiorki szkoda...[/QUOTE]
ale akurat CiEBIE OGONKU NIE PYTALAM O ZDANIE
i jak mozesz wiedziec jak sie opiekuje skoro tam nie bylas?
prosze ,nie wtracaj sie to sprawa miedzy nami
ok?

Posted

[quote name='giselle4']ale akurat CiEBIE OGONKU NIE PYTALAM O ZDANIE
i jak mozesz wiedziec jak sie opiekuje skoro tam nie bylas?
prosze ,nie wtracaj sie to sprawa miedzy nami
ok?[/QUOTE]
nie wysłałabym psa nigdzie gdybym nie miała 100 % pewności że jest ok. To nie jest tylko moja opinia, bo zanim gdziekolwiek "mój" pies pojedzie zasięgam języka.
Już się stąd usuwam.

Posted

[quote name='tatankas']Trzeba napisać do moderatora,od miesięcy nikt nie uaktualniał tu wpisów w pierwszym poście.Ten temat nie ma sensu bycia w takim razie.[/QUOTE]

Dobry pomysl, Czarodziejka powinna uaktualniac post#1 co jakis czas. Watek potrzebny.

Posted

[quote name='coronaaj']Dobry pomysl, Czarodziejka powinna uaktualniac post#1 co jakis czas. Watek potrzebny.[/QUOTE]

chauwa dalej bywa na dogo ,pisze ,wstawia fotki
a bana nie widac:(:(
dziwne to

Posted

Nie wiem, jak w tym przypadku interpretować regulamin ale może po prostu warto napisać do moda? Chyba, że dziewczyna (piszę [I]chyba[/I], bo nie śledzę tego, co się dzieje na bazarkach, na których zawaliła sprawę) sukcesywnie nadrabia zaległości w znaczeniu wywiązywania się z minionych zobowiązań.
Tak czy owak z modem powinny skontaktować się osoby prowadzące dane bazarki.