Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Jak się czujesz Dorcia ??
Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie :loveu:
Hop do góry :multi:

Guest monia3a
Posted

aisaK dziękuję :roll: to moja kochana suńka
9 lat temu nie lubiłam tej rasy ale jak ona do mnie trafiła to teraz nie umiem bez niej żyć:loveu:
Zawsze miałam owczarki i wtedy też miałam kupić owczarka ale los chciał aby ona do mnie trafiła
DORA hopamy do góry

Posted

pieniazki z bazarku splynely, ale ja zapomnialam na jakie konto mam wysylac?

to jest aktualne?:
ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL. JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

Numer konta:
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
VW Bank
Z dopiskiem "Dobermanka Dora"

Posted

Witam
już jestem w domu i spróbuję poogarniać wszystko :)

U Dorki z łapkami troszkę lepiej , dostaje to lekarstwo na stawy i witaminy.
Za jedynego pana obrała sobie brata Moniki i właściwie tylko jemu okazuje zainteresowanie , resztę domowników łaskawie dama toleruje :)

Zaraz popatrzę jakie mam na koncie na nią pieniążki - do tej pory dałam Monice 400 zł i oczywiście wszystko zostało u wetki .
Jak się z Moniką spotkam to napiszę rozliczenie kosztów poniesionych do tej pory ....
Wiem , że jakieś pieniąze są także na AFN - wetka wraca z urlopu za tydzień - wtedy wezmę faktury i wyślę je do AFN.

Guest monia3a
Posted

Bardzo się cieszę, że Dorcia ma się już nieco lepiej :loveu:

Posted

Tiger napisał(a):

Za jedynego pana obrała sobie brata Moniki i właściwie tylko jemu okazuje zainteresowanie , resztę domowników łaskawie dama toleruje :)

Aż dziw po tym co przeszła z ręki mężczyzny. Cudowna sunia... Można prosić o fotki?:loveu:

Guest monia3a
Posted

Co tam dziś słychować u ślicznotki ??

Posted

Dziś rano miałyśmy z Moniką wspólną interwencję , więc pogadałyśmy dłużej ....

Dora ma się coraz lepiej :)
Dziś brat Moniki po powrocie z porannego spaceru powiedział , że Dora BIEGAŁA !!!!!!!!!!!!!:multi:

Wczoraj dostała trzecią dawkę tego leku na stawy , poza tym pogoda - słoneczko i wysoka temperatura też na pewno sprzyjają lepszemu samopoczuciu Dorki .....

Dora ma super apetyt , zjada duże porcje i jeszcze się ogląda .........nawet śmierdzące witaminy i odżywka , które bardzo czuć w karmie jej nie przeszkadzają nic , a nic :)

Została wykąpana w leczniczym szamponie i ma dużo mniej wstrętnych łusek na skórze , także gronkowiec z paciorkowcem chyba powolutku zbierają się do opuszczenia Dorkowej skóry .....

Nie zapytałąm się Moniki do kiedy Dora ma przyjmować leki na problemy skórne , ale myślę , że już niedługo.....

Dorka pozdrawia wszystkich dogomaniaków , którzy jej kibicują i wspierają finansowo, bo to dzięki Wam i Waszej pomocy dostaje bardzo dobre leki i jedzonko :)

Guest monia3a
Posted

Cieszę się ogromnie, że jest już lepiej :multi:
Dobrze, że trafiła do Moniki bo z tego co widzę lepiej nie mogła
Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie i nowy domek czy może zostanie u Moniki i jej brata??;)

Posted

monia3a napisał(a):
Cieszę się ogromnie, że jest już lepiej :multi:
Dobrze, że trafiła do Moniki bo z tego co widzę lepiej nie mogła
Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie i nowy domek czy może zostanie u Moniki i jej brata??;)

jejcia to by była dopiero nowina..:loveu: :loveu:
z domeczkiem..

Posted

Dorcia ma się coraz lepiej i fizycznie i psychicznie :)

To pies jednego pana - tu : brat Moniki Cezary ......
Chodzi za nim krok w krok , a jak go nie ma w domu to tęskini i śpi wtedy .....

Niestety Cezary wyprowadza się od września i nie może zabrać Dory :(

Nie wiem jeszcze jakie będą decyzje odnośnie jej dalszych losów ......:(

Na razie zostaje u Moniki jeszcze , ale nie może zostać na stałe ....
Monika ma 3 duże psy , obecnie ze swoimi i tymczasami - 15 kotów , no i Dora, a mieszkanie jest w bloku........

Dziś na moje konto wpłynęły wpłaty z bazarków od Betbet 110zł i od Isiak 120 zł .

Bardzo serdecznie dziękuję dziewczynom za wystawienie bazarków dla Dorci oraz oczywiście wszystkim , biorącym w nich udział :loveu: .

Tak jak pisałam wcześniej , rozliczenie dotychczas poniesionych kosztów napiszę dopiero w przyszłym tygodniu gdy nasza pani wet wróci z urlopu i wystawi faktury za leczenie i leki .

Posted

Lemoniada napisał(a):
A będą jakieś foteczki? Chociaż jedna, taka maluteńka?

Monika nie ma aparatu :(
A ja nie mogę jej na razie odwiedzać w domu , bo mam małego kociaka (jeszcze niezaszczepionego) w domu , a u Moni powikłany KK:(

Spróbuję się jednak umówić z nią na jakieś foteczki na dworze.....
Może jutro się uda ........

Sama jej już tak długo nie widziałam :placz: , więc jestem mocno ciekawa zmian jakie w niej zaszły ........

Posted

Tiger napisał(a):
Sama jej już tak długo nie widziałam :placz: , więc jestem mocno ciekawa zmian jakie w niej zaszły ........

No też jestem bardziunio ciekawa jak suńka wygląda.........

Posted

dziewczyny od dobków - prosze o pomoc!

na stronie: Nadzieja dobermana - nie mogę nigdzie znaleźć maila, żeby podesłać fotki koszalinskiej biedy.

11-letnia dobermanka, przyprowadzona do uśpienia przez właściciela
- w stanie fizycznym średnim ( kłopoty z chodzeniem, dysplazja), ale z charakteru - to cudo, a jak zobaczy kota, to... dobrze, ze ma kłopoty z chodzeniem :diabloti:

chciałabym ją podesłać na dobki, bo ...a nuż? - no i nie wiem, gdzie :shake:

a to Ada: