t_kasiek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dora na dobranoc biegnie do góry !!!!!!!!!!!! Quote
Guest monia3a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jak się czujesz Dorcia ?? Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie :loveu: Hop do góry :multi: Quote
aisaK Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 monia-aleśliczne stworzonko w avatarku Dorcia....dzień dobry... Quote
Guest monia3a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 aisaK dziękuję :roll: to moja kochana suńka 9 lat temu nie lubiłam tej rasy ale jak ona do mnie trafiła to teraz nie umiem bez niej żyć:loveu: Zawsze miałam owczarki i wtedy też miałam kupić owczarka ale los chciał aby ona do mnie trafiła DORA hopamy do góry Quote
Isiak Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Zakończył się mój bazarek, proszę o podanie na PM konta, na które mam przelać pieniążki. Quote
agpol Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dora, co u ciebie taki zastój, biegaj na pierwszą po domek i pomoc kobieto :cool3: Quote
Betbet Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 pieniazki z bazarku splynely, ale ja zapomnialam na jakie konto mam wysylac? to jest aktualne?: ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL. JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA Numer konta: 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 VW Bank Z dopiskiem "Dobermanka Dora" Quote
Tiger Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Witam już jestem w domu i spróbuję poogarniać wszystko :) U Dorki z łapkami troszkę lepiej , dostaje to lekarstwo na stawy i witaminy. Za jedynego pana obrała sobie brata Moniki i właściwie tylko jemu okazuje zainteresowanie , resztę domowników łaskawie dama toleruje :) Zaraz popatrzę jakie mam na koncie na nią pieniążki - do tej pory dałam Monice 400 zł i oczywiście wszystko zostało u wetki . Jak się z Moniką spotkam to napiszę rozliczenie kosztów poniesionych do tej pory .... Wiem , że jakieś pieniąze są także na AFN - wetka wraca z urlopu za tydzień - wtedy wezmę faktury i wyślę je do AFN. Quote
Isiak Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Też mnie nr konta interesi :evil_lol: bo zakończył sie mój bazarek i wkrótce będę robiła przelew dla Dorci. Quote
Guest monia3a Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bardzo się cieszę, że Dorcia ma się już nieco lepiej :loveu: Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Tiger napisał(a): Za jedynego pana obrała sobie brata Moniki i właściwie tylko jemu okazuje zainteresowanie , resztę domowników łaskawie dama toleruje :) Aż dziw po tym co przeszła z ręki mężczyzny. Cudowna sunia... Można prosić o fotki?:loveu: Quote
Tiger Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Dziś rano miałyśmy z Moniką wspólną interwencję , więc pogadałyśmy dłużej .... Dora ma się coraz lepiej :) Dziś brat Moniki po powrocie z porannego spaceru powiedział , że Dora BIEGAŁA !!!!!!!!!!!!!:multi: Wczoraj dostała trzecią dawkę tego leku na stawy , poza tym pogoda - słoneczko i wysoka temperatura też na pewno sprzyjają lepszemu samopoczuciu Dorki ..... Dora ma super apetyt , zjada duże porcje i jeszcze się ogląda .........nawet śmierdzące witaminy i odżywka , które bardzo czuć w karmie jej nie przeszkadzają nic , a nic :) Została wykąpana w leczniczym szamponie i ma dużo mniej wstrętnych łusek na skórze , także gronkowiec z paciorkowcem chyba powolutku zbierają się do opuszczenia Dorkowej skóry ..... Nie zapytałąm się Moniki do kiedy Dora ma przyjmować leki na problemy skórne , ale myślę , że już niedługo..... Dorka pozdrawia wszystkich dogomaniaków , którzy jej kibicują i wspierają finansowo, bo to dzięki Wam i Waszej pomocy dostaje bardzo dobre leki i jedzonko :) Quote
Guest monia3a Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cieszę się ogromnie, że jest już lepiej :multi: Dobrze, że trafiła do Moniki bo z tego co widzę lepiej nie mogła Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie i nowy domek czy może zostanie u Moniki i jej brata??;) Quote
Diana S Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 monia3a napisał(a):Cieszę się ogromnie, że jest już lepiej :multi: Dobrze, że trafiła do Moniki bo z tego co widzę lepiej nie mogła Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie i nowy domek czy może zostanie u Moniki i jej brata??;) jejcia to by była dopiero nowina..:loveu: :loveu: z domeczkiem.. Quote
Tiger Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Dorcia ma się coraz lepiej i fizycznie i psychicznie :) To pies jednego pana - tu : brat Moniki Cezary ...... Chodzi za nim krok w krok , a jak go nie ma w domu to tęskini i śpi wtedy ..... Niestety Cezary wyprowadza się od września i nie może zabrać Dory :( Nie wiem jeszcze jakie będą decyzje odnośnie jej dalszych losów ......:( Na razie zostaje u Moniki jeszcze , ale nie może zostać na stałe .... Monika ma 3 duże psy , obecnie ze swoimi i tymczasami - 15 kotów , no i Dora, a mieszkanie jest w bloku........ Dziś na moje konto wpłynęły wpłaty z bazarków od Betbet 110zł i od Isiak 120 zł . Bardzo serdecznie dziękuję dziewczynom za wystawienie bazarków dla Dorci oraz oczywiście wszystkim , biorącym w nich udział :loveu: . Tak jak pisałam wcześniej , rozliczenie dotychczas poniesionych kosztów napiszę dopiero w przyszłym tygodniu gdy nasza pani wet wróci z urlopu i wystawi faktury za leczenie i leki . Quote
Lemoniada Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A będą jakieś foteczki? Chociaż jedna, taka maluteńka? Quote
Tiger Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Lemoniada napisał(a):A będą jakieś foteczki? Chociaż jedna, taka maluteńka? Monika nie ma aparatu :( A ja nie mogę jej na razie odwiedzać w domu , bo mam małego kociaka (jeszcze niezaszczepionego) w domu , a u Moni powikłany KK:( Spróbuję się jednak umówić z nią na jakieś foteczki na dworze..... Może jutro się uda ........ Sama jej już tak długo nie widziałam :placz: , więc jestem mocno ciekawa zmian jakie w niej zaszły ........ Quote
Diana S Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Tiger napisał(a):Sama jej już tak długo nie widziałam :placz: , więc jestem mocno ciekawa zmian jakie w niej zaszły ........ No też jestem bardziunio ciekawa jak suńka wygląda......... Quote
kinga Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 dziewczyny od dobków - prosze o pomoc! na stronie: Nadzieja dobermana - nie mogę nigdzie znaleźć maila, żeby podesłać fotki koszalinskiej biedy. 11-letnia dobermanka, przyprowadzona do uśpienia przez właściciela - w stanie fizycznym średnim ( kłopoty z chodzeniem, dysplazja), ale z charakteru - to cudo, a jak zobaczy kota, to... dobrze, ze ma kłopoty z chodzeniem :diabloti: chciałabym ją podesłać na dobki, bo ...a nuż? - no i nie wiem, gdzie :shake: a to Ada: Quote
dzodzo Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 o rany!!!napisz do AisyK na maila [email protected] cos o suni i dane kontaktowe, zreszta Kasia pewnie sama tu zaraz zajrzy ja przeklejam na wątek nadziei sunke kolejna staruszka-:shake: Quote
aisaK Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Widzę, widzę ;) Trzeba niuni znaleźć DT!!! Ona jak nasz Karolek...powinna dożyć sobie spokojnie starości!;(:(:( Quote
Recommended Posts