Pluciarz Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Czy wiadomo co u Dory słychać? Jak zdrowie? Co w sprawie szukania domku? Mizianko na dobranoc. Quote
ala35 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Oj Isiak znając naszą polską rzeczywistość , do wyjaśnienia na komisariat zabrana zostałabyś Ty , a pijak dalej awanturowałby się na klatce;) , a Pluciarz jak szybko spać chodzi , mizia Dorkę na dobranoc już po 18stej;) , ja też miziam i myślę , że u Dorki wszystko ok Quote
Anashar Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='oktawia6']to jeszcze o katowaniu: Text o tej Dobermance? Zbiorczy? ja mogę to napisać-nie ma problemu-można dołączyć do wątku-który byłby zbiorczym-wątek gwałconej Emi z Podlasia-teraz już po katrdze w nowym dobrym domu-mogę też go dołączyć i o koniach porąbanych na części o Białce....itd. Sprawę ONeczki znam, śledze jej wątek choć się nie udzielam :-( A co do tekstu - na począek starczyłby zbiorczy. Myślę, że moglibyśmy najepierw na wątku zebrać różne drastyczne przypadki a później z tego wszystkiego sklecić stronę internetową żeby dotrzeć do jak największej liczby osób. Trzebaby tylko wymyślić jakąś nazwę naszej akcji i moglibyśmy ruszyć. Quote
agamika Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Anashar'] A co do tekstu - na począek starczyłby zbiorczy. Myślę, że moglibyśmy najepierw na wątku zebrać różne drastyczne przypadki a później z tego wszystkiego sklecić stronę internetową żeby dotrzeć do jak największej liczby osób. . w sumie racja, tylko na zbiorczym to chyba najlepiej , jakby wpisywały historie osoby bezpośrednio związane z danym przypadkiem , żeby przypadkowych błędnych informacji nie było. Wydaje mi sie ze w sumie moznaby juz jakis watek zrobić tak wstepnie, zeby tu u Dory za wiele nie OT:oops: Jak się sunia czuje?szczególnie jak te upały jeszcze doszły:shake: Quote
Lemoniada Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Anashar napisał(a): A co do tekstu - na począek starczyłby zbiorczy. Myślę, że moglibyśmy najepierw na wątku zebrać różne drastyczne przypadki a później z tego wszystkiego sklecić stronę internetową żeby dotrzeć do jak największej liczby osób. Trzebaby tylko wymyślić jakąś nazwę naszej akcji i moglibyśmy ruszyć. Istnieje już blog z naprawdę WYJĄTKOWO drastycznymi zdjęciami katowanych i zamordowanych zwierząt... Może możnaby się zwrócić do autora z prośbą o współpracę? Pomysł z dotarciem do mediów i uderzeniem z najcięższej artylerii uważam za bardzo dobry. Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Założyłem wątek http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6368880#post6368880 Przenieśmy się tam z dyskusjami na temat okrucieństwa ;) Dobranoc Dora :) Quote
Pluciarz Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ala35 napisał(a):Oj Isiak znając naszą polską rzeczywistość , do wyjaśnienia na komisariat zabrana zostałabyś Ty , a pijak dalej awanturowałby się na klatce;) , a Pluciarz jak szybko spać chodzi , mizia Dorkę na dobranoc już po 18stej;) , ja też miziam i myślę , że u Dorki wszystko ok Ja nie chodzę tak wcześnie spać, kończę o tej porze pracę i jadę do domu. Tam gdzie mieszkam nie ma szans na internet-jest za to las i las i łąki i las..... W związku z tym nie mogę już później wirtualnie miziać:lol:. Tak długo już nie wiadomo co z Dorą?:shake: Quote
Diana S Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 halllooo hallloooo co u Dorki ???????????????? Quote
ala35 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Na bieżąco co u Dorki slychać informowała ciotka Tiger , ale pisała , że jest na urlopie chyba do końca tego tygodnia , więc wiesci o Dorce napewno ma , ale dostepu do internetu napewno nie. Trzymamy kciuki za Dorkę i czekamy Quote
Diana S Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dea napisał(a):Sprzedają się pierwsze rzeczy na bazarku:p to świetnie...:cool3: :cool3: oby tak dalej dobrze szło... i z domkiem suni również... Quote
Ulaa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Być może, jak często bywa, brak informacji oznacza dobre informacje? :cool3: Quote
Pluciarz Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 I znowu spacerek na górę i wirtualne mizianko dla Dorki . Quote
ala35 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 za chwilę wyjeżdzam , nie będzie mnie tydzień , ale będę myśleć o Dorce Quote
Guest monia3a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Sama mam 9 letnią dobkę i nie wyobrażam sobie jak można skatować takie kochane stworzenie Do góry skarbie Quote
Recommended Posts