Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sprawa suni GABI   Marta M    brzoska lub  "Gajowa" bardzo prosze o dane do przelewu czyli twój adres inaczej przelew nie przejdzie a ja Was uduszę dzisiaj robie przelewy i ... zapłacone suka Nana od tamb, suka Tosia od mazowszanka13

O ja pierdziu, a taka byłam dumna i blada, że pięknie wszystko wypełniłam :siara:

Adres Gajowej, bo jej konto, podam jak tylko poznam.

PRZEPRASZAM!!!

Posted

Wydobyłam jakoweś listy i mam sunia z ropomaciczem  z cukrowni oraz Beza od  ponczerka_i_Gizmo  ( nie jest deklarowiczem zatem zwrot 

Mela już po zabiegu (koszt 205 zł, bo waży ponad 20 kg):

15_zpsd5923d8d.jpg

Mogę wysyłać fakturę?

wysyłać :)

Posted

Po otrzymaniu zielonego światła został zrobiony zabieg dla naszej suczki Bezy. W dniu dzisiejszym wysłałam wniosek wraz z oryginałem i ksero faktury. 

Całkowity koszt zabiegu to 216zł.

Tutaj zdjęcie Bezuni po sterylce:

1zx2l41.jpg

I wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/143091-co-b%C4%99dzie-dalej-z-bez%C4%85-jest-d%C5%82ug-nie-mamy-pieni%C4%99dzy-pomocy-szczeniaki-i-mama-w-swoich-domach/

Fakturę i opis dostałam jutro robie przelewy

Posted

Szanowni Państwo  uprzejmie proszę o maile na [email protected]   tam zaglądam codziennie  tu na pocztę sporadycznie  z góry dziękuję

Szanowna Pani, mail wysłany ;)

A może warto wpisać w tę informację w pierwszego posta?? (no chyba, że już jest, a ja nie widzę :) )

Posted

W dniu dzisiejszym na moje konto spłynęło 50% za sterylkę - serdecznie, serdecznie dziękujemy!!! :) Już lecę pochwalić się cioteczkom na wątku Bezy i oczywiście do pierwszego postu wrzucamy informację o uzyskanej pomocy :)

Posted

jest gdzieś rozliczenie  z tego roku na to prawidłowe konto?chcialabym uregulować zaległości 

ja też mam zaległości, nie wchodzę regularnie na ten wątek i pogubiłam się z numerami kont i wpłatami

Posted
Ostatniaszansa, piszę na wątku bo nie da się wysłać pw. Dostałam wiadomość od doktora Wątroby z Bielska-Białej, że zwrot za strylizację suczki Nany przyszedł drugi raz. Doktor odeśle przelew.
Pozdrawiam serdecznie
Posted

Ostatniaszansa, piszę na wątku bo nie da się wysłać pw. Dostałam wiadomość od doktora Wątroby z Bielska-Białej, że zwrot za strylizację suczki Nany przyszedł drugi raz. Doktor odeśle przelew.
Pozdrawiam serdecznie

ups... Bardzo dziękujemy :)

Posted

ja też mam zaległości, nie wchodzę regularnie na ten wątek i pogubiłam się z numerami kont i wpłatami

Konto jest jedno Alior Bank 65 2490 0005 0000 4600 9550 7105  spróbuje ogarnąć choć będzie ciężko nie z lenistwa czy niechęci ale... nasze schronisko i cholerny wirus  atakuje szczepione psy ! Walka zawzięta, na szczęście  większość zdrowieje. Niestety są i ofiary śmiertelne :(  Proszę o wyrozumiałość.

A przy gdyby ktoś zechciał zagłosować na krakvecie na nasze boguszaki  będziemy ogromnie wdzięczne. Na dzisiaj jest ich 199 psów i 4 kociaki. Ewa

Posted

jest gdzieś rozliczenie  z tego roku na to prawidłowe konto?chcialabym uregulować zaległości 

Również chciałbym wiedzieć, bo nie pamiętam od kiedy nie płacę .  

Posted

ulituję się
tylko ... wezmę wolne, może w okolicach trzech króli
przeprasza, przez 2 miesiace byłam wyłączona z czeluśni netu w tym dogo
ale mam nadzieje, że wraz z końcem roku to się skończy i będę normalnie wychodziła z pracy

no i już mi trochę wkurw przeszedł na tabelkę i dogo - bo poprzednio uzupełniłam rozliczenia, naumialam sie tabelki, wstawiłam na dogo i dogo sie zmieniło i tabelka poleciała w kosmos
wrócimy do tradycyjnej formy rozliczeń :)

Posted

wpłaciłam dzisiaj moje zaległości---wg mnie jakie są,najwyżej później  poprawię jak bedzie rozliczenie  wpłat--- od kwietnia do końca tego roku -90zł. 

Posted

Czy mogę liczyć na zwrot za sterylkę (aborcyjną) suni zgarniętej na bdt z opuszczonej żwirowni pod Wrocławiem (sunię i jej brata wziął pod dach mój kolega z pracy, bo u mnie są szczenięta i nie miałam możliwości).
Termin (na dniach, bo czas nagli), lecznicę i orientacyjny koszt podam w poniedziałek (tak około 220-250 zł, kolega będzie negocjował).

Jestem stałą deklarowiczką od 2012 roku, wpłaciłam ostatnio do końca 2014 roku.

Wątek suni:

http://www.dogomania.com/forum/topic/144808-parka-m%C5%82odych-mikropsiak%C3%B3w-z-opuszczonej-%C5%BCwirowni-szuka-domu/#entry15990885