togaa Posted April 24, 2020 Author Posted April 24, 2020 Już dotarł do Duszka. Pani Wioletta bardzo dziękuje. a ja dziękuję kochanej MikaAguni. Quote
WiosnaA Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Ciocie kochane,Duszeńku drogi, Ciocia MikAga pożegnała swoją najukochańszą Mikusię [*] Ciężko Agusi okropnie i pozbierać się nie może,bo choróbsko migiem zabrało Mikusię :(:( Przytulam Cię Kochana. Kochana Mikuniu,biegaj po Łąkach Tęczowych bez bólu i ucałuj Tinulka [*] Od Duszka i Moriska Cudna Damo! 1 Quote
Poker Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Ojej, jaka przykra wiadomość. Biedna MikAga , trzymaj się kochana. Jesteśmy z Tobą. Quote
MikAga Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 Dziękuję Aneczko, Mikusia jest miłością mojego życia,moja dziewczynka z wątkuu 25 domków,dzięki niej dużo psiaków znalazło domki,... pa,moja kochana....ucałuj Tinulka i czekaj na mnie tak jak zawsze czekałaś,radosna,usmiechneta,taka moja.... 2 Quote
Tola Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 1 godzinę temu, MikAga napisał: Dziękuję Aneczko, Mikusia jest miłością mojego życia,moja dziewczynka z wątkuu 25 domków,dzięki niej dużo psiaków znalazło domki,... pa,moja kochana....ucałuj Tinulka i czekaj na mnie tak jak zawsze czekałaś,radosna,usmiechneta,taka moja.... To ja też tutaj pożegnam Mikusię [*]. Żegnaj Piękna [*]. Aguś - trzymaj się kochana, tutaj tez przytulam mocno. Quote
MikAga Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 Dziękuję,Martusiu i Pokerku....dziękuję,że jesteście z moją dziewczynką,i ze nmną. Quote
MikAga Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 Mikusia miała raka,zgasła w ciągu tygodnia,bardzo mi jej brakuje,bardzo.... Quote
Nadziejka Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 Malenka zegnamy tutaj zegnamy a tam za mostkiem teczowem -juz przyjaciele czekali juz razem biegaja w oddali i patrzaja na nas z tego swiatunia innego i zerkaja ku nam do swiata naszego jakze czasem strasznego Mikaaga Twoja ukochana bedzie z Toba w kazdenkiej chwili w kazdenkim tchnieniu slonca wiaterku w kazdenkim deszczyku Quote
togaa Posted July 13, 2020 Author Posted July 13, 2020 Aguniu, raz jeszcze tulę mocno. Wszystko tak szybko, tak nagle... Pamiętam jak w Ustroniu, na 'wezwanie' Wiosenki przyjechałaś z Mikusią i Mężem szukać małej Liki; Pan z dronem, jakieś pobocze pełne błota i Twój mąż , który na rękach, jak księżniczkę, przenosił Mikusię ponad kałużami, na ‘suche”. Taki duży facet z kruszynką na rękach. Wzruszające. Nie płacz Aguniu, albo płacz...A jak się wypłaczesz, pomyśl kochana o jakiejś psiej biedzie. Niech też za życia zazna Raju. Quote
MikAga Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Basieńko, ja jeszcze się nie wypłakałam,ale za to Ty zadbałaś i jest już z nami chłopak z Bielska -Biała,dziękujemy Co u Duszka i duszkowej rodzinki? Pozdrawiamy. 1 Quote
Poker Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Ale njus !!! MikAga , pokaz chłopaka. Jak ma na imię? Quote
togaa Posted August 31, 2020 Author Posted August 31, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: Ale njus !!! MikAga , pokaz chłopaka. Jak ma na imię? Noooo..... ;-) A u Duszeńka wszystko dobrze. Tydzień temu dostałam zdjęcia Dusiowe z podziękowaniem dla Wszystkich za Kreon. W lipcu br. poszło 1 opakowanie a teraz w sierpniu kolejne 3, tak że do listopada Dusio jest zabezpieczony. Buziaki dla MikaAgi kochanej za comiesięczne wsparcie Dusiowego konta. Quote
MikAga Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Duszeczku,super chłopak jesteś. A mój łobuziak to Mikuś,a zdjęć nie potrafię wstawić;) Quote
togaa Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 Mikuś MikaAga. Waga 5 kg., grzeczność hmm... no grzeczny to On nie jest (zdaniem MikaAga). Docierają się. ;-) U Aguni; 1 Quote
Poker Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Ale był biedniutki w tych filcach i dredach. W domciu już zadbany i widać , że na luzie. Oby się Wam szczęściło jak najdłużej. Ile on ma latek ? Quote
togaa Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 W grudniu, przed Świętami pofrunęły do naszego Duszka 3 opakowania Kreonu. Pani Violetta pięknie podziękowała i przesłała zdjęcia , a dla kochanej MikaAga buziaki za comiesięczne zaopatrywanie Duszkowej skarpety. ;-) Quote
togaa Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 Pozdrowienia z Dusiowego domku. 3 Quote
togaa Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 Duszek zaopatrzony w kolejną porcję Kreonu. Pani Violetta jak zawsze dziękuje nowymi zdjęciami, a ja dziękuję MikaAga za finansowe wsparcie. Buziaki Aguniu. Quote
Nadziejka Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Z calego serca pozdrowionka Duszenkowi kotunkowi calej Rodzince Cudownej Quote
Recommended Posts