WiosnaA Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Wesołych Świąt Kochanym Ciociom życzy Duszek z Rodziną. "Dużo szczęścia , zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego !!!" 2 1 Quote
Colette Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Niestety rozprzestrzeniający się hejt na coraz to większej liczbie wątków kilka lat temu mocno zniechęcił mnie do Dogomanii. Ale miałam tu kilku swoich ulubieńców, dla których przelewy mam zdefiniowane w "szablonach". Tak więc gdy płacę przyziemne rachunki za wodę, gaz czy prąd - natknę się na nie, i raz za czas łamię się by tu zajrzeć :) A przy okazji wspomóc finansowo, a to leczenie, a to szczepienie. Pozdrawiam wszystkich, którzy pamiętają i tu zaglądają. Trzymajcie się cieplutko!! 2 1 Quote
Nadziejka Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Duszenkowi Przecudnemu Jego Bracisiom i Rodzince Najpiekniejszego Zdrowenkowego Postokroc 1 Quote
togaa Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Początkiem lutego pofrunął do Duszeńka zapas Kreonu ( 230,00 zł). Buziaki wielgachne dla naszej MikaAgi ,która pamięta o Dusiowych wydatkach. (Dwie wpłaty po 50,00 zł - 8.03 i 14.02.2019r.) .Dziękuję, kochana. Pani Wioletta przysłała w podzięce nowe fotki.Wstawię przy okazji.;-) 1 Quote
WiosnaA Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Dnia 9.03.2019 o 22:13, Colette napisał: Niestety rozprzestrzeniający się hejt na coraz to większej liczbie wątków kilka lat temu mocno zniechęcił mnie do Dogomanii. Ale miałam tu kilku swoich ulubieńców, dla których przelewy mam zdefiniowane w "szablonach". Tak więc gdy płacę przyziemne rachunki za wodę, gaz czy prąd - natknę się na nie, i raz za czas łamię się by tu zajrzeć :) A przy okazji wspomóc finansowo, a to leczenie, a to szczepienie. Pozdrawiam wszystkich, którzy pamiętają i tu zaglądają. Trzymajcie się cieplutko!! Colette Kochana! Najmocniej przepraszam,że dopiero dziś piszę,ale dopiero przed chwilą zajrzałam na swoje konto (mało z tego konta korzystam i stąd opóźnienie). 11.03.19 wpłynęło do mnie 100zł dla Duszka od Colette. Najgoręcej i z całego serca dziękujemy Colette za pamięć o Duszku i tą ogromną pomoc! Pozdrawiam również serdecznie. Togusiu, ajj, ciągle nie mam jak zrobić bazarku dla SBM,.. ale teraz dołożę coś od siebie i kupię Kreon Duszkowi.Z początkiem kwietnia załatwię sprawę. 1 Quote
WiosnaA Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Dnia 13.03.2019 o 01:14, togaa napisał: ............... Pani Wioletta przysłała w podzięce nowe fotki.Wstawię przy okazji.;-) To ja wstawię, Pani Wioleta przesyła pozdrowienia Ciociom Duszeńkowym. Miewa się dobrze nasz Okruszek. Bródka siwieje Duszkowi... 1 Quote
togaa Posted April 9, 2019 Author Posted April 9, 2019 Nasza MikaAga kochana nie zapomina o Duszku. Końcem marca br. ( 29.03.2019) sfrunęło na stowarzyszeniowe konto 50,00 zł na Dusiowy Kreon. Najmocniej dziękujemy Aguniu i głaski dla panny Mikusi.;-) Quote
WiosnaA Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Wczoraj kupiłam Duszkowi Kreon- 3 op. po 50szt. - 173,31zł, ....na dniach wyślę. 100zł miałam od Colette, reszta w prezencie ode mnie. Stan konta u mnie na dzień 10.04.19 - Ozł Duszeńku, cieszymy się ,że jesteś szczęśliwy! Nasz Pan Doktor również pamięta o Tobie,często mnie pyta i pozdrawia serdecznie. Quote
WiosnaA Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 " Smacznego jajka Wielkanocnego, zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości , wszystkim kochanym ciociom życzy Duszek z rodziną ." Co prawda już po Świętach,ale nie miałam możliwości w porę wstawić na wątek. 1 1 Quote
WiosnaA Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Pani Wioletta pisała,że Duszek miał teraz czyszczone ząbki,robione kontrolnie badanie krwi ,wyniki wyszły bardzo dobre. 1 1 Quote
Poker Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Słodki Dusio m wspaniały domek i pancio na wózku wcale nie był przeszkodą.Jak się chce, to można. Quote
togaa Posted May 17, 2019 Author Posted May 17, 2019 Dnia 3.05.2019 o 17:07, Poker napisał: Słodki Dusio m wspaniały domek i pancio na wózku wcale nie był przeszkodą.Jak się chce, to można. Pokerku ,nikt tak nawet nie myślał. Dzięki Panu, Dusio miał i ma swojego człowieka 24 na dobę, a to przecież dla każdego psiaka najważniejsze. Mieć kochanego Pana koło siebie . ;-) Quote
Poker Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 1 minutę temu, togaa napisał: Pokerku ,nikt tak nawet nie myślał. Dzięki Panu, Dusio miał i ma swojego człowieka 24 na dobę, a to przecież dla każdego psiaka najważniejsze. Mieć kochanego Pana koło siebie . ;-) Nie chodziło mi o to ,że ktoś tak myślał tylko o to ,że wiele osób ma warunki i nie chce psa albo w przypadku choroby pozbywa się psa. A tu proszę. Pan niepełnosprawny ,a pies ma jak w raju. 2 Quote
togaa Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 Jutro wyślę Duszkowi nową porcję Kreonu. Dziękuję MikaAguni za wpłatę 50,00 zł. ( 6.06.2019r.) . Gdyby ktoś jeszcze mógł wspomóc Duszeczka, byłabym niezmiernie wdzięczna. Quote
togaa Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Nasza kochana, niezawodna MikaAga, dobry Duszek naszego Duszka pośpieszyła z pomocą. Dziękuję Aguniu za wpłatę 50,00 zł (26.08.2019r.), za Duszkowe wydatki. To ogromna pomoc. Quote
togaa Posted January 12, 2020 Author Posted January 12, 2020 Do Duszeńka pofrunęły w grudniu 2019r. 3 opakowania Kreonu. Wielkie podziękowania dla naszej MikaAgi, bo to dzięki Jej wpłatom, Dusio zaopatrzony. W zamian życzenia od p.Wioletty ; 1 Quote
togaa Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Duszeczku kochany, zaniedbałam Cię. Zaraz po Świętach pofruną do Ciebie 3 opak. Kreonu, sponsorowane przez MikaAga z Mikusią oczywiście. Dziękujemy Aguniu za comiesięczne wpłaty dla Duszeńka .Tego roku to już 150,00 zł !, w sam raz na Kreon. Quote
Recommended Posts