Poker Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Dusio, Dusio ile Ty masz szczęścia w życiu.Wykorzystaj je na całego.Jak zobaczyłam sunieczkę , to mi serce zamarło ze wzruszenia.Tak mi przypomina naszego Pokerka. Quote
b-b Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Aniu, b-b obiecała zrobić bazarek transportowy na dowiezienie Duszka do domku,bo przecież natłukłaś kilomentów że hej.... Obiecałam, obiecałam i zrobię :) Tylko proszę o podanie kwoty jaka się za transport uzbierała :) Quote
WiosnaA Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Miałam robić rozliczenia,ale dostałam zdjęcia i szybciutko wstawiam. Nasz Dusio żyje tak! 1 Quote
Smyku Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Ach , Duszek żyje jak król . Wygląda jakby tam mieszkał od zawsze . Quote
WiosnaA Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Obiecałam, obiecałam i zrobię :) Tylko proszę o podanie kwoty jaka się za transport uzbierała :) Super!...b-b,dziękuję w imieniu Duszka-Okruszka! Zatankowaliśmy przed wyjazdem do pełna zbiornik,zrobiliśmy 1223km i za paliwo wyszło 285zł I biorę się za inne rachunki,żeby nie odkładać, Faktura za okres od 3.03.2015 do dnia wyjazdu(na końcu w linku są wyszczególnione dni wizyt) w linkach zrobiłam zdjęcia z karty informacyjnej odn. tej faktury. Pan Doktor dał kartę informacyjną z wizyt od samego początku pobytu u mnie i wszystkich wizyt w lecznicy. Prześlę razem z fakturą do togaa. Przeglądając nie zauważyłam wypisanego Cestalu Plus,który brałam 18.03.15 i,a brałam na pewno,bo 19.03.15 odrobaczałam cały swój zwierzyniec i Duszka również,zapisałam w książeczkach.Może zapomnieli doliczyć,a może gratis był dla Duszka,a może do moich doliczyli, nie wiem,w każdym razie odrobaczany był na pewno w marcu. na pierwszym zdjęciu nie uchwyciłam aparatem sumy- 80,30zł http://i60.tinypic.com/fw4vwg.jpg http://i57.tinypic.com/x284rl.jpg http://i62.tinypic.com/2mg16z5.jpg http://i59.tinypic.com/2eap4kz.jpg http://i59.tinypic.com/2ekj045.jpg http://i58.tinypic.com/2hg8sjc.jpg Quote
b-b Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Super!...b-b,dziękuję w imieniu Duszka-Okruszka! Zatankowaliśmy przed wyjazdem do pełna zbiornik,zrobiliśmy 1223km i za paliwo wyszło 285zł Zaraz zabiorę się za bazarek. Raczej wątpię żeby udało mi się uzbierać całość z jednego ale obiecuję, że najwyżej będzie następny...do chwili aż się całość spłaci :) Mam pytanie. Na kogo konto mają iść wpłaty - z powodów osobistych nie zbieram na swoje. Ta osoba będzie musiała na wątku podawać tylko kto i ile wpłacił :) 1 Quote
Poker Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Dobrze mu, ma dobry domek ,a koleżanka też cudna.Popatrzcie, pan na wózku ,a nie ma problemu ze spacerami.Co to znaczy chcieć. A ludziska mają zdrowe nogi i d... nie chce się im ruszyć z psem na spacer. Quote
WiosnaA Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Na dzień 31.05.2015 stan pieniązków Duszkowych u mnie wynosił- 290,47zł wydałam:-55,64zł....5.06.2015-kupowałam Kreon i zostało 234,83zł Przed wyjazdem Duszka kupiłam zapas Kreonu-3 opakowania po 50caps i 1op Aminotryptylinum,-171,38zł zostało 63,45zł Duszek u mnie był nie zaczipowany i chciałam to zrobić przed wyjazdem,ale w naszej lecznicy nie wprowadzają do głównej bazy w Polsce tylko na nasze województwo i lekarz powiedział,że lepiej żeby Państwo zaczipowali już u siebie. Państwo wyprzedzili mnie z pytaniem czy Dusio ma czipa i powiedziałam j/w.,mówili,że sami zaczipują,ale uznałam,że czipowanie przed adopcją powinno być w naszej gestii i na ten cel zostawiłam dla Państwa gotówką 50zł. zostało u mnie na dzień 19.06.15r....13,45zł Dla Dusia dałam czerwony kocyk z naszym zapachem,dwa pluszaczki,którymi się bawił,dwie duże kostki,oczywiście torebkę swoich ciastek i zostawiłam Państwu swoją automatyczną smycz,niedawno ją kupiłam i była mało używana,a dla Dusia wygodniej będzie chodzić niż na króciutkiej,(widzę po zdjęciach,że jest już w użyciu). Pojechała też karma (niedawno zaczęty worek) i dałam swój duży plastikowy pojemnik do przechowywania karmy. Utrzymanie Duszka kosztuje więcej niż zdrowego pieska i bardzo bym chciała żeby od czasu do czasu Duszek dostał od nas karmę,albo Kreon,który nie mało kosztuje.Próbowałam zejść na niższą dawkę,ale niestety Duszek źle się czuł i musi zostać na dawce 1,1/2caps dziennie.,..wychodzi opakowanie 50caps na miesiąc,ale ten miesiąc migiem schodzi na prawdę.Jeżeli ktoś z Was będzie mógł w przyszłości grosik dołożyć,będziemy wdzięczni ogromnie. Z mojego bazarku (jeszcze jednej wpłaty mi brakuje) dla Duszka będzie ponad 300zł i jeżeli się zgodzicie,to za te pieniążki w lipcu kupiłabym karmę i Kreon. rachunek za kreon z 5.06,15,który ja używałam i resztę opakowania pojechało z Duszkiem. 1 Quote
WiosnaA Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Zaraz zabiorę się za bazarek. Raczej wątpię żeby udało mi się uzbierać całość z jednego ale obiecuję, że najwyżej będzie następny...do chwili aż się całość spłaci :) Mam pytanie. Na kogo konto mają iść wpłaty - z powodów osobistych nie zbieram na swoje. Ta osoba będzie musiała na wątku podawać tylko kto i ile wpłacił :) b-b,jesteśmy bardzo wdzięczni za każdą pomoc! Wiem,że bazarki teraz nie za bardzo idą,ale może jakoś uzbieramy na ten transport. Ja niedługo wyjeżdżam i bazarku póki co zrobić nie mogę,ale będę mieć dostęp do internetu,do swojego konta w banku i ew. wpłaty mogłabym monitorować i podawać na wątku,więc może być na moje....oczywiście jeżeli ciocie nie mają nic przeciw temu. Dobrze mu, ma dobry domek ,a koleżanka też cudna.Popatrzcie, pan na wózku ,a nie ma problemu ze spacerami.Co to znaczy chcieć. A ludziska mają zdrowe nogi i d... nie chce się im ruszyć z psem na spacer. Tak,przy domku zrobione są podjazdy i czasami Pan wyjeżdża również na spacerki. Quote
b-b Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 b-b,jesteśmy bardzo wdzięczni za każdą pomoc! Wiem,że bazarki teraz nie za bardzo idą,ale może jakoś uzbieramy na ten transport. Ja niedługo wyjeżdżam i bazarku póki co zrobić nie mogę,ale będę mieć dostęp do internetu,do swojego konta w banku i ew. wpłaty mogłabym monitorować i podawać na wątku,więc może być na moje....oczywiście jeżeli ciocie nie mają nic przeciw temu. Jeśli nikt nie zgłosi sprzeciwu to poproszę później dane do wpłaty :) Zrobiony :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147469-ciuszki-dla-duszka-na-zwrot-za-paliwo-do-ds-2906-2000/?p=16269525 I mam nadzieję że chociaż coś uda się sprzedać :) Quote
zachary Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Pokazałaś Duszkowi,że człowiek może go kochać,szanować, dbać i przekazałaś do cudownej rodzinki, która będzie tę dobrą tradycję kontynuować.... Quote
WiosnaA Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Jeśli nikt nie zgłosi sprzeciwu to poproszę później dane do wpłaty :) Zrobiony :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147469-ciuszki-dla-duszka-na-zwrot-za-paliwo-do-ds-2906-2000/?p=16269525 I mam nadzieję że chociaż coś uda się sprzedać :) b-b,ale expres jesteś! :) ....Najserdeczniej Dziękujemy! Wszyscy teraz pędzimy na bazarek! :) ,zapraszamy Kochani! Quote
doris66 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Duszek wygląda na szczęśliwego i pewnie tak tez sie czuje.....Powodzenia śliczny Duszku. Quote
WiosnaA Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Rozmawiałam dziś z Domkiem Duszka. Wczoraj Dusio po południowym spacerku zaczął na podwórku się bawić,robił te swoje śmigi,a Państwo się śmieli jak śmiesznie bryka na tych swoich długich łapeczkach.Pani Wioleta mówiła,że jest uważnym obserwatorem,bardzo grzecznym i mądrym pieskiem!...co jest najprawdziwszą prawdą!..Córę Państwa "zawłaszcza" dla siebie,bo Pan jest jakby bardziej suni Mysi,która czasami delikatnie o tym daje dla Duszka do zrozumienia i Duszek w pełni to akceptuje.Ogólnie wszystko w porządku.Będzie dobrze! Jestem szczęśliwa! ...I dziękuję Wszystkim,a zwłaszcza Tym na Górze za Taki Domek dla Naszego Duszeńka! :) 1 Quote
asiuniab Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 ale historia, czytałam i czytałam wczoraj po tygodniowym odwyku (przymusowym) od netu, i chłonęłam; jakie to życie jest przewrotne i jak wiele w ciągu zaledwie dwóch tygodni wydarzyło się w Dusiowym życiu, a najważniejsze, że znalazł dom, swój dom:) Quote
Nadziejka Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 haha ale wiesci :) ale ludzie cudni !ale domus stokroc oby sie wszystko spelnilo jak najlepiej Duszenkowi i panciostwu ale cudaaaaa :) :) :) Quote
b-b Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ja proszę o podanie na PW nr konta, na które mają iść wpłaty z bazarku :) Quote
mar.gajko Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Bardzo cieszymy wszyscy, i prosimy jeszcze o wieści Duszkowe, za czas jakiś, oczywiście. Bo serce podbił, w pamięć zapadł. Nasz Dusio Papierek :) Quote
togaa Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Wczoraaj wysłałam nowym Państwu zdjęcia z czasów jak Duszek mieszkał w Lecznicy w Żywcu. Oto co napisali. Czyż nie są cudowni ? Witam Pani Basiu obejrzeliśmy z mężem zdjęcia naszego Duszka i bardzo nas poruszyły. Nie przypuszczałam że wyglądał aż tak strasznie , dlatego tym bardziej chcieli byśmy podziękować wszystkim, którzy mu pomogli i dzięki którym mógł trafić do nas . Po czymś takim co przeszedł dziwi nas , że ma w sobie tyle ufności i miłości do ludzi. Postaramy się wynagrodzić mu te cierpienia . Dusio jest coraz weselszy i zabawniejszy chętnie wygłupia się z córką , broni podwórka jak lew, nie poznać po nim że doznał tyle złego .Dziękuję za zdjęcia ,za parę dni postaram się wysłać parę nowych zdjęć z naszym pupilkiem . Pozdrawiam serdecznie . Quote
WiosnaA Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Ja proszę o podanie na PW nr konta, na które mają iść wpłaty z bazarku :) Po uzgodnieniu z togaa, przesyłam swoje konto. Quote
WiosnaA Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Aha,.. w poniedziałek (22.06.15) dostałam powiadomienie sms od P.Wiolety,że Duszek został już zaczipowany, Quote
Recommended Posts