Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te czarno białe nie powinny tak bardzo ucierpieć. Trudno, musimy się z deszczem pogodzić, bo za niedługo i śnieg może być.

Jak będą bardzo poniszczone, to może nawet czarno-białe zalaminuje do rozwieszania, tak czy inaczej, damy sobie radę z deszczem!;)

Posted

[quote name='Arlene']Jakby? Może to rzeczywiście królewicz, taki dumny i z tym tanecznym chodem :lol:

Magda, ja nawet już nie komentuje, bo wiesz, że jestem wielką miłośniczką Twojej twórczości :razz:
Podnoszę wątek wesołego Felka

Posted

__________________________________________________ ____________________________
Jeżeli jest ktoś gotów pomóc w drukowaniu i roklejaniu plakatów FELKA (również w innych miastach) to bardzo proszę o wsparcie.
Wystarczy nacisnąć na plakaty by otworzył się w większym formacie.

[SIZE=2]

Posted

Felek na pierwszą ... hoooooooooooop !!!!!!!!!!!!!!
Może to ta chwila? Może właśnie teraz ktoś przy porannej kawie zakocha się w Felusiu? :) Czy na dogo nie ma wielbicieli jamnikowatych? ;)

Posted

Wielbicieli jamnikowatych na pewno na Dogo jest wieele, tylko że jakoś do adopcji nikt się nie kwapi...
Gdzie dom???

Pocieszę w każdym razie - na Krzyżowskich już tylko dwa numerki Felka zostały. Oby to tylko nie dzieciaki je wyrywały :roll:

Posted

UWAGA, UWAGA, wiadomość w którą nie chce mi się wierzyć.

Zadzownili w sprawie FELUSI i ...............

I okazało się, że to są byli właściciele Felusia, spotykamy się z nimi dzisiaj o 16.00.

CO MAM ZROBIĆ?
JAK SIĘ ZACHOWAĆ?

Posted

Grażynko a co można o nich myśleć?
Nawet jeśli coś się stało to przecież mogli odebrać telefon albo zadzwonić i się usprawiedliwić.Nie przejmuj się... Widocznie tak miało być i Feluś trafi w lepsze ręce.Na pewno na to zasługuje ten nasz łobuziak :)

Posted

Coś dzwinie się zabierają ci byli właściciele do odnalezienia Felcia... nie spieszy im się - poza tym taka niesłowność i nieodpowiedzialność w umawianiu się żle o nich świadczy...:angryy:

Nie zasługują na Felka:mad:

Posted

kaja555 napisał(a):
Feluś, wczoraj znowu przyozdobiłam kilka drzew Twoim wizerunkiem:loveu:
Byli właściciele będą mieć na prawdę ciężko...żeby o Tobie zapomnieć:evil_lol:

Kaju serdeczne dzięki.

Mam nadzieję, że wyrzuty sumienia - byłym właścicielom FELUSIA - nie dadzą spokoju.

Posted

Też mam taką nadzieję.
Nie ma co się przejmować takimi nieodpowiedzialnymi ludźmi... Widać, że nie zależy im na Felusiu i zaprzepaścili swoje szanse na odzyskanie Go, choć wg mnie, pewnie już z Niego zrezygnowali. Nie traktują poważnie sprawy i oby tylko kolejny psiak nie trafił w ich ręce.