Arlene Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Feluś skacze do góry na pierwszą i domku wypatruje :) Quote
Arlene Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kiepściuchny nowy bannerek dla Felusia. Zgubił mi się programik do grafiki :( Jak go odnajdę, postaram się o lepszy banner. Tymczasem wkleję to "coś" :shake: Quote
magda222 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 No strrrrrrrrrrrrrrrrrrasznie kiepskie te banerki ;) Bardzo skromne te nasze wolontariuszki :) Quote
Arlene Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Dla mnie kiepski i już :) A reszta wolontariuszek jakoś dawno nie pokazywała się na wątku Felka. Nieładnie ;) Quote
kaja555 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Jak dl amnie to też baaaaardzooo kiepski ten banerek, Felek powinien się obrazić :eviltong: No to fakt, że coś te wolontariuszki żadko Felka wątek odwiedzają, czyżby nie zależało im już, żeby Feluś znalazł dom??:cool3: Quote
Mada:) Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Banerek śliczny i stworzony przy udziale mojego ulubionego zdjęcia Felcia! :loveu: Oj co za nieznośne wolontariuszki! :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Banerek jest rewelka i na pewno go wkleję sobie w podpis, tym bardziej, że mój banerek na którym pisało, że Feluś już dwa miesiące jest u mnie na DT jest dawno nieaktualny. A kto pamięta od kiedy jest u mnie FELUŚ? W każdym razie jest już tak długo, że stwierdził, że wszystkie sunie i kicie to jego harem, którego należy pilnować. Ostatnio kiedy przyszedł do nas w odwiedziny sympatyczny czworonóg CHICO, doszło do poważnego spięcia i walki między panami. I chyba nigdy byście nie zgadli o jaką piękność IM poszło. Chłopaki spięły się o cudowną prześliczną, dwuletnią, czarnulkę w białe łatki z czarnym drenażem, a tym cud bóstwem bez której CHICO nie wyboraża sobie ostatnio życia jest moja koteczk ŁACIA. I CO WY NA TO??? Quote
kaja555 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Normalnie szok!:crazyeye: A chyba jeszcze większy zobaczyć postawnego jamniorka walczącego z małym CHICO :cool3: Quote
Arlene Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Tak, tak, zdziwiłam się bardzo, kiedy mi Madzia przekazała, że Chico woli Łacię od Nuki. Foch :lol: Jeszcze jeden bannerek: Ten również mi się nie podoba :splat::evil_lol: Muszę koniecznie mieć świadectwo z paskiem, bo wtedy jest prawdopodobieństwo, że dostanę własny komputer i nikt mi nie będzie programów usuwał :diabloti: Quote
Arlene Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Prawda? :cool3: Tymczasem czas na koniec z tymczasem ;) Feluś, hopaj! Quote
grazyna9915 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Feluś się wita z wszystkimi! Prawda, że pięknie wygląda na kanapie? Quote
kaja555 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ach te małe krzywe łapki w skarpetach! :loveu: Quote
grazyna9915 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Ja Ci dam KAJA krzywe łapki. :angryy: Toż to model. Quote
Rawa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No jasne, że tak :) A przy tym jaki pięęęękny! To ja po kolei będę publikować zdjęcia z "mojego tymczasu" Quote
grazyna9915 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Dianeczka, dopiero teraz pokazujesz te zdjęcia? Ty łobuzico, czekamy na następne, tylko spróbuj mniejszy rozmiar za nim moderator wykasuje post. Quote
kaja555 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Oooo Dianeczka, super zdjęcie Felusia! Ach te krzywe łapki!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Chyba poskarżę Felusiowi co tu Kaja o nim wypisuje, zobaczymy co się będzie działo we wtorek jak Kaja nas odwiedzi. Krwawo to widzę. Quote
Mada:) Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Oj, pewnie będę słyszała we wtorek piętro wyżej krzyki i zgrzyt Felkowych zębów! :evil_lol: Biedna Pani Kasia... :placz: Quote
kaja555 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Yoko mi pożyczy swój wypasiony kombinezon zimowy - to się Felek nie przegryzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts