Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiepściuchny nowy bannerek dla Felusia.
Zgubił mi się programik do grafiki :(
Jak go odnajdę, postaram się o lepszy banner.
Tymczasem wkleję to "coś" :shake:

Posted

Jak dl amnie to też baaaaardzooo kiepski ten banerek, Felek powinien się obrazić :eviltong:
No to fakt, że coś te wolontariuszki żadko Felka wątek odwiedzają, czyżby nie zależało im już, żeby Feluś znalazł dom??:cool3:

Posted

Banerek jest rewelka i na pewno go wkleję sobie w podpis, tym bardziej, że mój banerek na którym pisało, że Feluś już dwa miesiące jest u mnie na DT jest dawno nieaktualny.
A kto pamięta od kiedy jest u mnie FELUŚ?

W każdym razie jest już tak długo, że stwierdził, że wszystkie sunie i kicie to jego harem, którego należy pilnować.

Ostatnio kiedy przyszedł do nas w odwiedziny sympatyczny czworonóg CHICO, doszło do poważnego spięcia i walki między panami.

I chyba nigdy byście nie zgadli o jaką piękność IM poszło.
Chłopaki spięły się o cudowną prześliczną, dwuletnią, czarnulkę w białe łatki z czarnym drenażem, a tym cud bóstwem bez której CHICO nie wyboraża sobie ostatnio życia jest moja koteczk ŁACIA.

I CO WY NA TO???

Posted

Tak, tak, zdziwiłam się bardzo, kiedy mi Madzia przekazała, że Chico woli Łacię od Nuki. Foch :lol:

Jeszcze jeden bannerek:

Ten również mi się nie podoba :splat::evil_lol:
Muszę koniecznie mieć świadectwo z paskiem, bo wtedy jest prawdopodobieństwo, że dostanę własny komputer i nikt mi nie będzie programów usuwał :diabloti: