grazyna9915 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Izunia zdałaś egzamin z imion, tylko mała poprawka, Sarcia Mady ma nr 3, a biała Sarcia nr 4. Mada miała taką nadzieję, na to że dzisiaj zobaczy Felcia. Quote
Izunia0520 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 a właśnie...gdzie Mada chciała go spotkać...?:cool3: czy ona tez ma coś wspólnego z działkami...?^^ Quote
grazyna9915 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Dokładnie, Mada często bywa na tych działkach, bo tam ogródek mają jej dziadkowie. Quote
Mada:) Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Tak, tak na ''Polanie''. Chciałam się wybrać z moją ekipą na spacerek, by pozwiedzać działki, ale nie zdążyłam. Nie byliśmy na działce zbyt długo... :-( Może następnym razem jak słoniec przygrzeje! :evil_lol: Quote
Izunia0520 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Felutek zaczął więcej i częściej jeść...^^ ( nie ma juz tak zapadniętych dołeczków...xD ) cały ten czas jak u nas jest trzeba go namawiać i błagać żeby podszedł do miski, jednak zaczął robić postępy - już 2 razy bez wołania podszedł do michy i jadł...:cool3: najbardziej smakuje mu to CARNO...^^ ( ale Felutek to smakosz...^^ nie zje byleczego...:eviltong: czasami trudno mu dogodzić...xP ale i tak go KOCHAMY...xD --- to najlepszy, najukochańszy i najwierniejszy pies na świecie...! :loveu: ) Quote
grazyna9915 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Izunia bardzo miło czytać o Felciu takie rzeczy. DZIĘKUJĘ CI! Acha, jestem w trakcie załatwiania tańszej karmy (tą którą Feluś bardziej lubi), ale jak co to mam jeszcze zapas poprzedniej. :loveu: Quote
magda222 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A co tu taka cisza?! Ja chcę zobaczyć fotki Felcia :mad: Quote
grazyna9915 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [FONT=Tahoma]Felcio i jego rodzina przeżywają trudne chwile. Nasz CZARNY KSIĘCIUNIO ciężko choruje. Na szczęście jak to bywa z uparciuchami, dzielnie walczy i nie poddaje się. Felciu wszyscy za Ciebie mocno trzymamy kciuki i pamiętaj, że bardzo Cię kochamy! Izunia, kiedy brałaś Felcia z mojego domu tymczasowego - to jak zwykle - byłam pełna obaw. Jak się okazało niepotrzebnie. Ty i Twoja rodzina stworzyłyście Felciowi najlepszy domek na świecie. Felcio jest u Was bardzo szczęśliwy i kochany. [/FONT] [FONT=Tahoma]Izunia jesteś młodziutką osobą, a jednak wielu dorosłych mogłoby się od Ciebie uczyć Twojego spojrzenia na świat. Dla Ciebie nie ważny jest blichtr i szpan, przygarnęłaś psiaka starszego, będącego w potrzebie, nie przejmowałaś się jego krzywymi łapciami i już siwiejącym pyszczkiem. Nawet jego charakterek Cię nie zniechęcił. Ty i Twoja rodzina przyjęliście go takiego jaki był. Izunia jestem Tobie Twojej Mamie, Tacie i Bratu, bardzo wdzięczna za tak cudowną i troskliwą opiekę nad Felusiem. FELUŚ JEST PRAWDZIWYM SZCZĘŚCIARZEM. Felutek trzymaj się łobuzie i nie strasz już nas, wracaj szybko do zdrowia, na przekór wszystkiemu.[/FONT][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] Quote
kaja555 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Felek to Księciunio, jak można nie akochać się w tych krzywych łapciach? To super fajny pies - kumpe, który dał sie poznać nam wszystkim od najlepszej strony. Wczoraj yliśmy na wspólnym spacerku. Feluś mimo choroby twardo dotrzymywał kroku i obsikiwał razem z Sarą te same kepki rawy:) Felcio, trzymamy za ciebie kciuki! Quote
Mada:) Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Pamiętam, jak wyciągając Felcia ze schroniska, bałyśmy się go wręcz! Teraz, kiedy się to wspomina, to pozostaje się szeroko uśmiechnąć. Bo jakże tak cudownego, wyjątkowego psa można się bać!? :) Podobno psy i inne zwierzęta przeczuwają, co je czeka. Potrafią przewidzieć różne tsunami, trzęsienia Ziemii, itp. Feluś zdecydowanie do takich należy! On wyczuł, że czeka go niesamowity rajski dom! Długo na niego czekał, ale jego radość nigdy nie wygasła, bo wiedział, że jego przeczucie będzie miało finał! Feluś znalazł rewelacyjny, wymarzony dom! Iza, zapewne wiesz tak samo dobrze, jak i ja, że dla młodzieży w naszym wieku liczy się tylko szpan, szpan i jeszcze raz szpan! Yorki, shih tzu, szczeniaczki pod ręką... Eh... Biedne zwierzęta. Ty udowodniłaś, że siwa mordka, nieproporcjonalne kształty i starszy wiek psiaka oraz różne jego humorki potrafią wzbudzić tysiąckrotnie większy podziw! Zawsze będziesz moją 'fanką', bo bardzo rzadko zdarza się, by ktoś ot tak zakochał się w takim 'zwykłym' niezwykłym JAMNIORKU! :) Głowa do góry, będzie dobrze, Feluś jest dzielny! Wierzymy w niego! A jego wdzięczność, za to, że wraz z rodziną podarowałaś mu nowe, wyśnione życie, uwierz, nie zna granic! :) Quote
grazyna9915 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Dzień w którym wyciągałyśmy Felciunia będę pamiętać do końca życia, dał nam niezłą szkołę i jeszcze psiaki poustawiał. Brałam go na tymczas i się go jednocześnie bałam. Ależ ja głupia byłam, na szczęście szybko się zorientowałam, że Felcio to ideał i w nim się zakochałam. Potem pojawiła się "niedobra" Iza i mi Felcia do DS zabrała. Na szczęście to jest cudowne DS dla Felcia, gdzie mój ulubieniec może liczyć na cudowną opiekę. Ach Felciu, wykorzystaj ich dobre serca i w zamian podziękuj szybkim powrotem do zdrowia. Felcio trzymam kciuki i cały czas myślę o Tobie!!! Quote
grazyna9915 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [FONT=Tahoma]Felcio już za TM, odszedł w gronie kochających go osób. [/FONT] [FONT=Tahoma]Nie potrafię wiele pisać i nie potrafię ładnie pisać. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Iza jestem Tobie i Twojej rodzinie niezmiernie wdzięczna za tak cudowną opiekę nad Felciem.[/FONT] [FONT=Tahoma]Ja na DT nigdy bym nie dała Felusiowi tyle szczęścia co Wy. Zaopiekowaliście się staruszkiem i daliście mu wiele radości.[/FONT] [FONT=Tahoma]Wiem, że Felcio odszedł za wcześnie, wiem , że powninien zostać z Wami dłużej. Ta paskudna choroba wszystko popsuła. [/FONT] [FONT=Tahoma]Przykro mi, że nie usłyszę jego donośnego szczekania, żaden pies nie szczeka tak jak Felcio, jego głos jest jedyny w swoim rodzaju. Jednak najpiękniejsze To są krzywe łapcie Felcia, a najcudowniejszy to jest jego charakter. Nie wiem co ten pies ma w sobie, ale tylko jego nazywałam prawdziwym KUMPLEM.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Wybaczcie mi, ale nie potrafię pisać o Felciu w czasie przeszłym.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Iza jeszcze raz dziękuję i bardzo Ci i Twojej rodzinie współczuję.[/FONT] Quote
Recommended Posts