Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kot pewnie chce jeść! :mad:

A we Felciu już wszyscy sa u mnie zakochani!
Teraz słodko sobie śpi :loveu:
A dziś w nocy zamiast grzecznie na swoim posłanku, cały czas był ze mną w łóżku: albo w nogach, na mojej poduszce, obok mnie...
Ciekawe kto go tak rozpieścił... :roll:

Posted

Nie mam pojęcia kto go tak rozpieścił!

U mnie w nocy śpi zawsze na swoim miejscu .............. tzn. na łóżku w nogach.

Dianeczko dziękuję za wspaniały DT.
Jestem TOBIE i TWOJEJ rodzinie dozgonnie wdzięczna.

DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na dodatek Feluś jakoś wyładniał przez te dwa dni.

Posted

No no, tyle sie działo przez weekend - wielkie szarady tymczasowe ;), ogłoszenia - jestem pod wielkim wrażeniem Tyskich wolontariuszy - tylko już nie wiem gdzie kto śpi...:evil_lol:
Felek, gdziekolwiek teraz śpisz w nogach... nadchodzi twoja kolejna akcja reklamowa w Tychach...:multi: Od jutra plakaty w ruch!
Bedziesz najbardziej znanym psiakiem w Tychach:evil_lol:
Obyś poznał tą jedyną panią/pana dla których zostaniesz na zawsze najlepszym kumplem:cool:

Posted

[quote name='grazyna9915']Nie mam pojęcia kto go tak rozpieścił!

U mnie w nocy śpi zawsze na swoim miejscu .............. tzn. na łóżku w nogach.

Dianeczko dziękuję za wspaniały DT.
Jestem TOBIE i TWOJEJ rodzinie dozgonnie wdzięczna.

DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na dodatek Feluś jakoś wyładniał przez te dwa dni.

No i masz... :shake:
Mówiłam, mówiłam, ale nikt mnie nie chce słuchać- ani pani Grażynka, ani pan Grzesiek...
No to jeszcze raz:
TO JA SIĘ CIESZĘ (I MOJA RODZINKA TEŻ), ŻE MOGŁAM MIESZKAĆ Z FELCIEM CHOCIAŻ TE 2 DNI !
Feluń jest przewspaniałym, cudownym jamniorem! :loveu:
Mówię teraz zupełnie szczerze- nie było z nim żadnych problemów.
Na spacerkach był bardzo grzeczny, a w domu cały czas się łasił.
A gdy spał u mnie w łóżku to nie zabierał kołdry :diabloti: (jak to się mojej Dianie zdażało kiedy była mała :eviltong:), a bardzo grzecznie ułożył się w moich nogach.
Taki pies to prawdziwy skarb!
Nawet tata myślał, żeby go zaadoptować, ale bardzo "trzeźwe" spojrzenie mojej mamy niestety na to nie pozwoliło.
Jednak wszyscy byli nim zachwyceni.
A dla mnie było to wspaniałe doświadczenie (przekonałam się, że jak chcę to dam radę opiekować się dwoma psiakami i to bez faworyzowania, którego kolwiek ;)).
A podziękownia kierowane w stronę mnie i mojej familii sa zupełnie zbędne, bo to powinno być chyba na odwrót, więc...
DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ, ŻE MOGŁAM SIĘ ZAOPIEKOWAĆ TYM FANTASTYCZNYM STWORZENIEM!

[SIZE="1"]Tata pytał nawet czy jeszcze kiedyś do nas Feluś przyjdzie ;-)

Pani Kasiu, i Felek, i Sara sa już u pani Grażynki ;)

A tak na offie to fajnie jest miec taki "tymczas" :evil_lol:

Posted

Ja jutro idę tą zgodę pani Grażynce oddać, więc nie myśl, ze zapomnę się Sary spytać co ty na niej praktykowałaś :p Strzeż się Madzialeno!

Posted

Pani Kasiu, jestem naprawdę pod wielkiem wrażeniem plakatów, które pani zrobiła :crazyeye:
I ten pomysł, i forma.
Brak mi słów uznania :multi:

Posted

Pełnie uznanie to nie dla pomysłów, ale zdjęć! :thumbs:Bez nich najlepszy pomysł na plakat nic by nie dał! No a dla Felka jedynie wyjście - to znależć mu dom na Balbinie! :evil_lol:

Wiki - Najładniejsze plakaty rozkleić w okolicach mieszkania p. Grażynki...:razz:

Posted

No i to znowu ja:cool1:

Oto reportaż z wczorajszej misji rozklejania po Tychach plakatów Pana Felka....:p:

Otóż myślałm że bedą na mnie ludzie krzywo patrzeć, a nawet czepiać się, że zaśmiecam drzewa i słupy (uwaga na te pod prądem...:evil_lol:) - A tu niespodzianka! Sami mili ludzie, ledwo nakleiłam plakat a już tłum dzieciaków go oblegał...
W Kormoranie Felek przyjęcie miał prawdziwie królewskie, najpierw trafiłam na pewnego przemiłego młodego chłopaka za ladą, który tajemniczo się uśmiechał...;) Potem właściciel na zapleczu, na widok plakatów krzyknął:"Ależ oczywiście, prosze dać, myśmy niedawno pieska ze schroniska pożenili..." Na to ja;):"O, to bardzoo się cieszę." Po czym właściciel wrócił do czyszczenia zębów pewnej małej czarnej jamniczce - a byłaby z niej niezła towarzyszka dla Felka...
Dałam im dwa plakaty, ten zalaminowany trafił od razu na szybę drzwi wejściowych.
Potem drzewa naokoło podstawówki (nr 19) dostały po plakacie, weszłam do szkoły i już się wystraszyłam wożnej, bo spojrzała na moje buty, a pamietam jak kiedyś goniła mnie za brak butów zmiennych - uciekałam tym długim korytarzem...:razz:
No więc musiałam poprosić o zgode powieszenia plakatu samą p. Dyrektor - która tylko spytała: "Z Tyskiego schroniska?? Oczywiście! Damy do dużej gabloty żeby dzieci nie zerwały..."
Po kolejnych wielu drzewach i słupach przy przystankach i śmietnikach, doszłam do Blaszaka na oś. O... Patrze, a przy sklepie takie fajne drzewo zaraz obok jarzyniaka. Podchodzę do dziewczyny, która sprzedaje, bo drzewo jest takk blisko że spytam o zgodę. A tu proszę, następna psiara! Ma 3 psy, a jej siostra adoptowała psa ze schroniska na imprezie pod Żyrafą! :multi:

Felku, była to bardzo miła misja:loveu:

Posted

Kaja jesteś niesamowita:multi:

Jestem pełna podziwu, dla Twojej determinacji i umiejętności zjednywania sobie ludzi.

Myśmy roznieśli narazie na osiedlu "B" i po biblotekach, jutro reszta biblotek i przychodni oraz nie wiem gdzie jeszcze.

Mada obkleiła Sp. nr 5 i 17, Wiki również zaniosła plakat do swojej szkoły.

W każdym razie plakaty są super, są niesamowite.

Posted

:oops:

Ja proponuje porozwieszać jeszcze (może sklepach) na osiedlu A, tam jest dużo starszych ludzi, chociaż może niekoniecznie taka osoba pasuje do charakteru Felka. Może Tesco, Kaufland i Real jak ktoś bedzie na zakupach?

Poza tym chyba trzeba będzie zrobić 'dodruk i doklejkę' plakatów, bo niestety z dostępnych miejsc zrywają, wczoraj zauważyłam że 3 plakatów nie ma w okolicach przystanków:shake:

W przyszłym tygodniu zrobie bilans strat;)