Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli nadal jeszcze nie czuje się najlepiej. Zebranie pewnie odłożone na czas nieokreślony, ale najważniejsze że stan Felusia się poprawia, nie będziemy mu teraz przeszkadzać.

Zdrowiej Feluś w spokoju i jak najszybciej!;)

Posted

Kaju masz rację co do zebrania, ostatecznie jest przełożone na następny piątek, ale to nawet nie z powodu choroby Felcia.

Feluś zaczął jeść jednak reszta bez zmian.

Tabletki i ciągła obserwacja, a w przyszłym tygodniu prawdopodobnie prześwietlenie, narazie leczymy zapalenie jelit.

Posted

Biedny Feluś:shake: Teraz musi już być ciężko z taką ferajną, jak jeszcze wchodzi poważna choroba, ciągła obserwacja, leki, wizyty u weterynarza...

CO my możemy zrobić żeby było łatwiej?;)

Najlepiej znależć domy dla tymczasowiczów:evil_lol: a mamy jeden tydzień więcej żeby zrealizować zadania z protokołu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Widziałam się z Nim w piątek i...
Feluś jest spokojny i przytulaśny, jak zawsze :)
Nie wygląda na chorego... Przynajmniej ja bym tak nie powiedziała, nie wiedząc o Jego złym samopoczuciu.
Szybko wróci do siebie.
Całuski dla Ciebie, Felek! :loveu:

Posted

Dzisiaj byliśmy z Felciem u weterynarza.
Niestety zamiast być w gabinecie o 16.00 zmuszona byłam pojechać z samego rana, gdyż inna sunia z mojego DT miała ogromne duszności i nie chciałam czekać.

Niestety USG nie robią w godzinach rannych więc w sobotę czeka nas kolejna wizyta z Felciem u weterynarza.

W każdym razie pani weterynarz go zbadała i stwierdziła, że w okolicach jelit jest jakieś bolesne zgrubienie.
Na razie młody bierze dalej tabletki i ma się zdecydowanie lepiej.