kiyoshi Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) wspaniałe wieści:) proszę uaktualnij też które pieski mają ogłoszenia [I][SIZE=2] ostatnio ogłosiłam też Torę, Gringo i Bolka.[/SIZE][/I] Edited August 16, 2014 by kiyoshi Quote
Rubik Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 [B]Max-Ringo[/B] i [B]Łatek[/B] mają ogłoszenia zrobione przez Ziutkę z bazarku ogłoszeniowego Quote
Bambino Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Bardzo, bardzo mnie cieszą te wszystkie wiadomości o domkach dla psiaków z Obornik. Mam nadzieję, że równie dobre wiadomości będą też w sprawie schroniska. Quote
MALWA Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ile jeszcze zostało psów do adopcji? Pytam, bo nigdzie nie widzę takiej informacji. Quote
mdk8 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 ja jestem ale strasznie "wkurza" mnie to nowe dogo. Bardzo ciężko cokolwiek znaleźć :pissed: Quote
kudlataja Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 I ja zaglądam, powoli oswajam się ze zmianami na dogo, bardzo powoli.. Quote
Anula Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Nikt nie wie co się dzieje z założycielką wątku? Co słychać u psiaków? Quote
asiuniab Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Nikt nie wie co się dzieje z założycielką wątku? Co słychać u psiaków? też się dopytuję oraz o ilość psiaków, która została do wyadoptowania, i czy coś się zmieniło z planami budowy, a raczej ich brakiem? Quote
terra Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Też jestem ciekawa, co z psiakami, czy ogłoszenia przynoszą efekt w postaci domków? Quote
Nutusia Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Założyciela wątku zniknęła, a grudzień coraz bliżej :( Quote
asiuniab Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Założyciela wątku zniknęła, a grudzień coraz bliżej :( no właśnie nie wiem czy coś się złego nie stało; spróbuję wysłać pw, ale obawiam się, że może mieć skrzynkę pozapychaną:( Quote
asiuniab Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 napisałam prośbę o informację co z Azorkiem na fb, poniżej pyt i odp: witajcie, napiszcie proszę na dogomanii, jak się sprawy mają w Azorku, bo tam się ludzie dopytują, pierwszy post nie jest aktualizowany:( nie wiemy który psiak ew. znalazł dom; Witam, niestety nie mam konta na Dogomani:-( sprawy Azorka będą teraz zależały od tego kto będzie Burmistrzem, nam sprzyja obecny Burmistrz - Tomasz Szrama. Ziemia jest już wyznaczona, gminy chętne do budowy też mają wybory, więc za tydzień - półtorej wszystko będzie wiadomo.... A co do psów - to najświeższe wiadomości są na naszej stronie: www.azorek.obornikionline.pl Zawsze może Pani do nas pisać, postaram się jak najszybciej odpowiedzieć. Quote
terra Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 asiuniab, dziękuję za wiadomości. Przejrzałam pieski do adopcji na stronie toz i nie widzę tam wszystkich, które ogłaszam. Cieszyłabym się, że mają dom, ale w adoptowanych też ich nie widzę. Chyba zgodnie z sugestią, napiszę maila. Quote
docha Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 tu jest parę psów w typie rasy, którymi mogłyby zainteresować się dziewczyny. Jest jamnikowaty, coś z asta, pszeniczny, śliczny kudłaty, spanielek. dlaczego te psiaki są tak słabo rozreklamowane? 1 Quote
terra Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Chyba zgodnie z sugestią, napiszę maila. Jakiś czas temu napisałam i uzyskałam odpowiedź, które z ogłaszanych przeze mnie psów mają domki (o to pytałam). Umotywowałam, że założycielka wątku na dogo się nie odzywa, ale osoba, która mi odpisywała (nie podpisała się imieniem i nazwiskiem) nie wiedziała, kto to był. Tak więc w zasadzie niewiele się dowiedziałam. Quote
docha Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Jakiś czas temu napisałam i uzyskałam odpowiedź, które z ogłaszanych przeze mnie psów mają domki (o to pytałam). Umotywowałam, że założycielka wątku na dogo się nie odzywa, ale osoba, która mi odpisywała (nie podpisała się imieniem i nazwiskiem) nie wiedziała, kto to był. Tak więc w zasadzie niewiele się dowiedziałam. został któryś adoptowany z twoich ogłoszeń? Quote
terra Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Tak, Filut, Hajda i Fafik adoptowani. Largo i Misiek nadal czekają. Quote
gluchypies Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ciekawe, co ze schroniskiem. Szkoda, że wątek tak umarł i nic nie wiadomo. Quote
kudlataja Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ciekawe, co ze schroniskiem. Szkoda, że wątek tak umarł i nic nie wiadomo. Zaglądam z tym samym pytaniem??? Quote
halszka Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ciekawe, co ze schroniskiem. Szkoda, że wątek tak umarł i nic nie wiadomo. a no właśnie,szkoda,wiele osób się angażowało i pomagało na tym wątku jak mogło a informacji zero :lookarou: Na FB działają oto co znalazłam :) Mówimy Nie Likwidacji Schroniska Azorek W Obornikach Wlkp. 17 grudnia o 16:05 · Chyba nie moglibyśmy sobie wymarzyć lepszego prezentu na zbliżające się święta - dzisiaj oficjalnie otrzymaliśmy od Weterynarza Powiatowego przedłużenie zgodny na działanie schroniska Azorek w obecnym miejscu do końca 2016 roku!!! Mamy nadzieję, że do tego czasu uda się wybudować nowe schronisko, ale najważniejsze, że do tego czasu nasze psiaki będą bezpieczne Quote
Recommended Posts