Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba Daktylek nie ma ogloszen

ja mu zrobilam na Tablicy i na gumtree

ale nie mam czasu wsatwic nowych zdjec

pomagam Krystynie w adopcji kotkow,jest ich bardzo duzo,jak uda mi sie pomoc kliku to za chwile ma nastepne bidy

ja juz tego nie ogarniam

a mam przeciez "swoje" bidy.ktore czekaja na dom

Posted

Daktylkowi już całkiem zarosły uszka :)

Poza tym okazał się specjalistą w wyszukiwaniu dziur w płocie ;) chodził i węszył aż znalazł luźną sztachetę i sobie wyszedł na spacerek. Ale zawołałam go i po kilkunastu minutach wrócił. Także ciekawski jest, ale na szczęście nie powsinoga :)

Posted

Murko, gdybyś mogła dać znać, że wiesz o mojej wpłacie dla Daktylka i że doszła... 

Bo tego samego dnia zrobiłam drugą i okazało się, ze Odbiorca nie wiedział od kogo i co to, bo pani z okienka nie przepisała z blankietu celu wpłaty z moim nickiem..   :nonono2: To pewnie moja wina, bo nie przypomniałam.   ;-)  

A u Ciebie jest dużo psiaczków...  :smile:

Posted

Murko, gdybyś mogła dać znać, że wiesz o mojej wpłacie dla Daktylka i że doszła... 

Bo tego samego dnia zrobiłam drugą i okazało się, ze Odbiorca nie wiedział od kogo i co to, bo pani z okienka nie przepisała z blankietu celu wpłaty z moim nickiem..   :nonono2: To pewnie moja wina, bo nie przypomniałam.   ;-)  

A u Ciebie jest dużo psiaczków...  :smile:

Doszło :)

A Daktylkowi niestety spodobało się zwiedzanie świata i po tym jak drugi raz nawiał już na dłużej to teraz chodzi na lince...

Mam parę fotek z niedzieli, ale wciąż mi brakuje czasu, aby przysiąść i je wrzucić. Może jutro się uda.

Posted

No to wrzucam Daktylka :)

Ma teraz do towarzystwa małą suczkę widoczną na zdjęciach, z którą lubi brykać :)

34983df5a5ce3d0bgen.jpg

736a82697bb915f7gen.jpg

Prowokator ;) za kratami widać nochal 40-kilogramowego olbrzymka ;)

2ae2ba1e52d25200gen.jpg

6d028b12b742b193gen.jpg

ddd67e3f32a5c858gen.jpg

Posted

Gabi i Jaszko, bardzo Wam dziękujemy za bazarek dla Daktylka.  :iloveyou:

Dora ma kłopoty z pisaniem na nowej Dogomanii, ale wszystko czyta i na pewno będzie Wam bardzo wdzięczna.  :buzi:

Cała przyjemność po mojej stronie, najważniejsze, żeby kupujący dopisali