asiuniab Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 witajcie, dziękuję za zaproszenie na wątek, niestety wizyty nie mogę przeprowadzić, ponieważ nie mam w tym temacie doświadczenia:( i na razie się nie zapowiada, abym mogła je zdobyć:( mam nadzieję, że inne ciocie pomogą; nie może być tak, żeby nie skorzystać z takiej szansy dla Daktylka; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasza Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Asiuniab - dziękuję, że zajrzałaś! Mam nadzieję, że ktoś z okolic Brzegu się odezwie. [B]Gabi76[/B] - przekazałam wreszcie Myszy fanty za bazarek, przepraszam, że dopiero teraz :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elisabeta Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Jaszko, ale jesteś Kochana. :):):) A ja wczoraj napisałam do LILUtosi, która w okolicach Wrocławia ma hotelik. Tam jest Mika. ;) Lilu obiecała pomyślec i poszukac Kogoś... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasza Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 A ja kiedyś natknęłam się na blog dziewczyny, która pomaga kotom i współpracuje z gabinetem weterynaryjnym w Brzegu Dolnym. Może Ona pomoże? [url]http://zamoimidrzwiami.blogspot.com/2014/01/miekinia-dzieje-sie.html[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figunia Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Ciocie, ja z podobnych względów w wizycie nie pomogę. Zero doświadczenia i w ogóle chyba do takich spraw się nie nadaję... Widzę, że prośbę o pomoc otrzymały Ciocie, które na bank pomogą jesli tylko będą mogły lub wskażą odp. osobę, więc też jestem spokojna... Powodzenia dla Was a przede wszystkim dla Daktylka !!! Zaraz jeszcze wkleję Waszą prośbę na ten wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie-Watek-informacyjny/page144#top[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasza Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Figunia, bardzo, bardzo dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jara Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Chciałabym pomóc, ale niestety nie mam auta ani prawka co by do Brzegu Dolnego dojechać (ok40km). :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasza Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 (edited) Jara, dziękuję, że zajrzałaś! Szukamy dalej! Napisałam do Halcia211 - jeżeli to ta sama osoba co Halcia211 z Terierkowa, to mieszka w Brzegu Dolnym. Edited September 1, 2014 by Jasza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ty$ka Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Trzymam kciuki za poszukiwania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fochu Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 nie obiecuję że pomogę ,ale postaram się . Niestety najwcześniej w niedzielę ,gdyż cały tydzien pracuję na popołudnie ,dojazdy do pracy zajmują czas a bujam się pociągiem.W niedzielę bym najwyżej namówiła tz na wyprawę ,więc poproszę o jakieś namiary gdzie trzeba się udać. No i oczywiście potwierdzę jeszcze czy Tz będzie tak dobry aby pojechać na tę wizytę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elisabeta Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Fochu, bardzo Ci dziękujemy za chęc pomocy. :loveu: Zaraz Ci podam na PW numer telefonu Pani, która jest zainteresowana naszym Daktylkiem. Dora mi przekazała. :) Trzymamy kciuki za dobroc Twojego TŻ-a. ;);) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elisabeta Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Daktylku, pamiętam dziś o Tobie. :) Trzymam kciuki za kastrację. Wszystko będzie dobrze. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasza Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Fochu - :loveu::loveu::loveu: Oby Twój TZ dał się przekonać! Elisabeta - dobrze, że czuwasz! Za dzisiejszy zabieg kciukam oczywiście :kciuki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted September 2, 2014 Author Share Posted September 2, 2014 [quote name='Jasza']Fochu - :loveu::loveu::loveu: Oby Twój TZ dał się przekonać! Elisabeta - dobrze, że czuwasz! Za dzisiejszy zabieg kciukam oczywiście :kciuki:[/QUOTE] Tak,dzieki Elisabeta,ze czuwasz:) zawsze sie boje takich wizyt,szczegolnie jesli nie jestem przekonana,ale moze bedzie dobrze..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Kciuki zacisniete za wszystko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucyna Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 dwa fanty od Ingrid dla Daktylka [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257057-Pelerynka-i-super-szelki-dla-psa-do-11-wrze%C5%9Bnia-godz-22-00[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 [quote name='Lucyna']dwa fanty od Ingrid dla Daktylka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257057-Pelerynka-i-super-szelki-dla-psa-do-11-września-godz-22-00[/URL][/QUOTE] Zapraszamy. Kazdy grosik sie przyda. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Po kastracji Daktylek czuje się bardzo dobrze, bryka już i nawet się kołnierzem nie przejmuje. Tylko wenflon u weta chciał sobie zdejmować sam ;) Wrzucam rachunek za kastrację (100 zł): [URL]http://images69.fotosik.pl/142/ce0f49cbe03e6f3fgen.jpg[/URL] + 20 zł przejazdy do lecznicy (zawózka i odbiór) I rozliczenie: [B]Pozostałość po Soni +510,35 zł Wpłaty:[/B] +92 zł Jasza (bazarek) +200 zł elik (pozostałość po Korkach) [B]Razem: +802,35 zł[/B] [B]Koszty:[/B] -360 zł hotelowanie -45 zł transport z DT -15 zł podwójne odrobaczenie -12 zł Fiprex -47,70 zł szczepienia wraz z dojazdem weta -120 zł kastracja wraz z dojazdami do lecznicy [B]Razem: -599,70 zł[/B] +802,35 zł - 599,70 zł = +202,65 zł [COLOR=#ff0000][B]Stan konta na 27 sierpień wynosi +202,65 zł.[/B][/COLOR] Trzymam kciuki za wizytę PA... chociaż jakoś te dalekie adopcje źle mi się kojarzą. Ważne jakie jest podejście Pani do odległości - czy jest w stanie dorzucić się do kosztów podróży, wyjechać gdzieś itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fochu Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Tz jeszcze odp nie dał ,ale dobry człowiek z niego więc pewnie się zgodzi ;) Adopcje na odległość złe nie są ,ale wszystko zależy od osoby adoptującej,dlatego chcę zebrać jak najwięcej informacji o co dokładnie wypytać oraz czego oczekują osoby chcące wyadoptować Daktylka ,wymagania względem domu itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elisabeta Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Uff... Jak dobrze, że Daktylek już po kastracji. Dzielny chłopak. :) Fochu, Dora na pewno do Ciebie napisze. :) Fajnie jest miec dobrego TŻ-a. :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasza Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Dzielny Daktyl :):):) Mi akurat dalekie adopcje kojarzą się jak najlepiej, bo kilka tych najwspanialszych (Dunia, Bob Marley, Jaszka) to były właśnie te "odległościowe" :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 [quote name='Jasza']Asiuniab - dziękuję, że zajrzałaś! Mam nadzieję, że ktoś z okolic Brzegu się odezwie. [B]Gabi79[/B] - przekazałam wreszcie Myszy fanty za bazarek, przepraszam, że dopiero teraz :oops:[/QUOTE] Nic nie szkodzi, nie masz za co przepraszać, fanty zostały przekazane AgusiP, która zrobi śliczne fotki - Aguś serdeczne dzięki, jak zawsze!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasza Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 :loveu::loveu::loveu: Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Odwiedzam Daktylka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Nawet nie sądziłam, że Daktylek będzie taki rozchwytywany, coś ma w sobie chłopak! Podesłałam go razem z paroma innymi psiakami panu, który zadzwonił o innego psa, ale ten akurat nie nadawał się do mieszkania w ogrodzie. Pan zadzwonił, że najbardziej spodobał się... Daktylek i nawet pytał, czy dziś mogliby po niego przyjechać... ale powiedziałam, że dziś mogą psiaka zobaczyć, a adoptować dopiero po wizycie przedadopcyjnej i wygojeniu się psa po kastracji to pan powiedział, że jeszcze zadzwoni i do tej pory cisza... typowe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts