Elisabeta Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Murko, a ja się nie dziwię, że Daktylos jest taki rozchwytywany. ;) I że tak się podoba Paniom i Panom. :D Daktylku, pójdziesz do najlepszego Domu. :) Quote
Jasza Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ja też się nie dziwię :loveu: Czarne psy są najlepsze :eviltong: [SIZE=1](I rude ;))[/SIZE] Quote
Elisabeta Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='Jasza']Ja też się nie dziwię :loveu: Czarne psy są najlepsze :eviltong: [SIZE=1](I rude ;))[/SIZE][/QUOTE] Zgadzam się. RUDE też, Jaszko. :mdrmed: Ale i biało-rude i białe dropiate. Prawda? :loveu: Quote
Jasza Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Tak :loveu: Łaciate i piegowate też są najpiękniejsze :multi: Quote
Ayame Nishijima Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Wszystkie sa najpiękniejsze. Każdy jeden. Quote
Elisabeta Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ayame, no pewnie. :) Tak się tylko z Jaszką "droczyłyśmy"... ;) Quote
Ingrid44 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Dla mnie tez wszystkie najpiekniejsze :) :) :) Quote
Elisabeta Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Fochu, trzymam kciuki za wizytę PA dla Daktylka. :) Quote
Gabi79 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Zaglądam do Daktylka i również trzymam kciuki!!! Jasza, dzięki serdeczne za fanty, już są "obfocone" przez AgusięP. Jednak najpierw muszę ruszyć z bazarkiem, który już zaczęłam robić, jak go "uruchomię" wezmę się za Daktylkowy:lol: Quote
Jasza Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Oczywiście! Bardzo dziękuję! Ciekawe jak wizyta :p Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='Jasza']Oczywiście! Bardzo dziękuję! Ciekawe jak wizyta :p[/QUOTE] Przylaczam sie do pytania :) Quote
Elisabeta Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='Jasza']I??????????????????[/QUOTE] Może Dora coś napisze... Quote
DORA1020 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 [quote name='Elisabeta']Może Dora coś napisze...[/QUOTE] Ja nic nie wiem,czekam moze Fochu cos napisze jesli byla na wizycie. Quote
fochu Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 przepraszam że tak późno odpisuję ,ale zginał mi kot i cały czas go szukałam. A więc sprawa ma się tak,Pani najpierw nie odbierała tel,więc napisałam do niej sms. Dziś właśnie przed chwilą dostałam odp że to nieaktualne i że przeprasza. Kurczę bardzo mi przykro że ten dom się rozmyślił :sad: Quote
Elisabeta Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Jak dom się tak szybko rozmyślił, to znaczy, ze to nie był Dom dla naszego Daktylka. Fochu, bardzo Ci dziękujemy za wiadomośc i pomoc. :) Współczuję Ci bardzo z powodu kota... :sad: Oby szybko się znalazł. Quote
fochu Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='Elisabeta']Jak dom się tak szybko rozmyślił, to znaczy, ze to nie był Dom dla naszego Daktylka. Fochu, bardzo Ci dziękujemy za wiadomośc i pomoc. :) Współczuję Ci bardzo z powodu kota... :sad: Oby szybko się znalazł.[/QUOTE] Nie ma sprawy,okazał się że Brzeg Dolny jest bardzo blisko mojej wsi,nawet nie wiedziałam bo dopiero niedawno się tu wprowadziłam. Dlatego martwię się kotem ,bo 3 lata spędził żyjąc w bloku ,nie ma go od wczoraj ,całą wieś obeszłam kilka razy,pola,zagajniki,pytałam ludzi,rozwiesiłam ogłoszenia i nic. Trzymam mocno kciuki aby dom dla Daktylka się znalazł i to taki co będzie go bardzo,bardzo kochał Quote
Ingrid44 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Dziekujemy za wiesci. Daktylek nadal szuka domku. Bardzo mi przykro z powodu kotka. Mam nadzieje ze sie znajdzie. Quote
Jasza Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Kciuki za kota włóczykija. A Daktyl - cóż - nadal czeka. Widocznie to nie ten dom i nie ci ludzie. Quote
DORA1020 Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Juz rozmawiajac z ta pania nie bylam przekonana...... Quote
Recommended Posts