Agata69 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Słuchajcie , tam sie dzieje cos bardzo złego! Poprosiłam kolezankę, żeby zadzwoniła do tej żony (chodzi o identyfikacje numeru). Odebral ten facet (telefon żony!) i starał sie wymusić na koleżance po co dzwoni. Grzecznie powiedziała że to jest osobista sprawa i chce rozmawiac z pani aMOnika. On odpowiedział jej , ze w takim razie sobie nie porozmawia i wylączył telefon. Trzeba tam koniecznie iść, ale trzeb apomysleć jak to rozegrać. Poprosiłąm o telefon Tanitkę. Quote
malagos Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 [quote name='jolantina']Może ta żona jest normalna a gość stuknięty?[/QUOTE] Na to wgląda! Quote
jola&tina Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 No to ładnie! Pewnie pijak, psychopata, teroryzuje całą rodzinę. Horror! W tej sytuacji pies też zagrożony. Co robić??????? Quote
Mazowszanka13 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Ewa Marta ma podobną sunię. I też nazywa się Perełka. Quote
Agata69 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Kobieta wyglada na ciepła i normalną, dwaj chłopcy tez fajni. Czasami na fotkach pzrewija się ojciec, widać że to dziwny gośc, spuchniaty na twarzy... Kurde... Quote
malagos Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Ale trudno czatować pod domem i spróbować pogadać z tą żoną czy chłopcami?.... Quote
Agata69 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 [quote name='malagos']Ale trudno czatować pod domem i spróbować pogadać z tą żoną czy chłopcami?....[/QUOTE] No nikt tego nie wymaga. Ale może jakis delikatny wywiad wród sasiadów? Nie wiem sama , to dziwne jest wszystko. Głowa mnie boli od rana. Quote
Poker Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Dobrze by było podpytać sąsiadów. Powiedzieć prawdę,że chodzi o sunię , a nie ludzi. Może puszczą parę. Quote
jola&tina Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 [quote name='Poker']Dobrze by było podpytać sąsiadów. Powiedzieć prawdę,że chodzi o sunię , a nie ludzi. Może puszczą parę.[/QUOTE]Najlepiej sąsiadów, którzy mają psa. Quote
Agata69 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Komórka do żony to komórka , która widnieje na stronie ich firmy. Moze oni się rozstali, on siedzi sam i zabraał kobiecie tę komórke. Moze on tam wcale nie mieszka, moze go wyrzuciła... No pomysłów mam wiele. W kazdym razie ja bym z nim nie siedziała ani chwili, gdyby mi wybierał z kim mam rozmawiać, a z kim nie. Quote
asiuniab Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 [quote name='Agata69']Komórka do żony to komórka , która widnieje na stronie ich firmy. Moze oni się rozstali, on siedzi sam i zabraał kobiecie tę komórke. Moze on tam wcale nie mieszka, moze go wyrzuciła... No pomysłów mam wiele. W kazdym razie ja bym z nim nie siedziała ani chwili, gdyby mi wybierał z kim mam rozmawiać, a z kim nie.[/QUOTE] co gorsza, to może żony i dzieci tam nie ma, a on się znęca nad słabszym:( czyli naszą sunią:( ja to mam od razu takie myśli:( takie gnoje, nie pójdą się pomścić i zmierzyć z kimś w swoim rozmiarze, ale podnoszą swoje chore ego krzywdząc słabszych:( Quote
Agata69 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Mamy jakis drugi nr telefonu do żony. Wystawia jakies rzeczy na spzredaż. Nr na razie nie odpowiada. próbujemy. Tanitka obiecała podjeżdzać pod dom 2 razy dziennie. Jest tez plan z listonoszem i inne pomysły mniej lub bardziej udane. Szukamy prawdy. Jakies inne pomysły? Quote
mar.gajko Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Może żona albo dzieciaki mają fb, albo NK. Można tam jakoś delikatnie spytać, napisać. Quote
Agata69 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 [quote name='mar.gajko']Może żona albo dzieciaki mają fb, albo NK. Można tam jakoś delikatnie spytać, napisać.[/QUOTE] To nasze podstawowe źródło informacji. Żeby spytać trzeba być znajomym. Poza tym zona była aktywna ostatnio w kwietniu. Dojdziemy, spokojnie. Quote
mar.gajko Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 To dobrze, że ty biegła jesteś w tych portalach. Bo ja ani na fb ani na nk konta nie mam. Podobno świadczy to o tym, że nie istnieje :) Quote
Agata69 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 [quote name='mar.gajko']To dobrze, że ty biegła jesteś w tych portalach. Bo ja ani na fb ani na nk konta nie mam. Podobno świadczy to o tym, że nie istnieje :)[/QUOTE] Cos ty, ja nie biegła. Młodsze koleżanki drążą w necie, zdolne są. Quote
Agata69 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Zdaje się że namierzyłam nr telefonu teściowej faceta. Z tego co pamietam mieszkała znimi. Jutro trzeba uderzyc do niej. Na pewno nie lubi ziecia. Quote
mar.gajko Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Napięcie rośnie. Aby się okazało, że facet został sam a sunia z żoną i dziećmi osobno. Albo coś. Żeby tylko nie była u tego oszołoma. Quote
mar.gajko Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Może coś jutro, a raczej dzisiaj będzie wiadomo. Quote
jola&tina Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/253817"][IMG]http://i61.tinypic.com/20ft5sk.jpg[/IMG][/URL] Mar.gajko, banerek specjalnie dla Ciebie (widzę, że masz link do wątku w podpisie) I oczywiście dla wszystkich, którzy zechcą się nim poczęstować. I kciuki trzymamy. Quote
Gusiaczek Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Zaglądam, nijak pomóc nie mogę ... to jakiś koszmar jest ... Quote
Agata69 Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 [quote name='tanitka']Agata jakies nowości?[/QUOTE] W sprawie Liki nic. Mamy nr do tesciowej ale tez nie odbiera telefonu. Nie wiem co tam sie dzieje. Quote
Recommended Posts